Saç Ekimi Sonuçları
AYnen öyle dünyanın sonu değil hocam Allah iyisiyle karşılaştırmış başka bir yer mahvedip gönderebilirdi de buna da şükür, yalnız benim anlamadığım dönör iyi gözüküyor yanlardaki saçın seyrekliğinden ötürü mü ekim yapılmadı ?
Dünyanın sonu değil tüccar bir ekimciye denk gelsen çok kötü tecrübeler edinecektin. Belki ilerde protez denersin belki traşlayıp bir tarz yaparsın seçenekler bitmiş değil.
Ekim olur sana bence donor bölgen iyi geldi bana zaten hangi ekimciye sorsan çoğunlukla sana Ekim yaparız ama dokulmen devam edicek der.Forumda kaç kişi tamamen dökülmesi durup öyle Ekim yapmış bence protezi düşünme şuan derim donor bolgen güzel bence kesinlikle ekime şans vermen lazım tedavileri arastirip Ekim yapıp tedavilere devam etmen daha mantıklı geliyor bana senden daha kötü durumları gördüm Ekim yapıp yinede görüntü yönden mutlu olduklarını ifade ediyorlar Ekim düşün derim kesinlikle .Protez olayını hiç düşünme.
Şahin ve Ergin dürüst insanlar bende onlara ektirdim para onlar icin ikinci pilanda her daim ilgilendiler sag olsunlar.[/urlSonuc nasil sizce degerli fikirlerinizi alabilirmiyim.