Gönderen Konu: Mükemmel saç ekimi  (Okunma sayısı 10757 defa)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Mükemmel saç ekimi
« Yanıtla #16 : 11 Ağustos 2020, 09:58:13 »
Pahalı olmasa da gitsek:/
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 11 Ağustos 2020, 10:05:31 »
1000 greftlik attirilabilir. Yuzde 90 I tutsa 3000 greft lik etki eder

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 11 Ağustos 2020, 10:25:14 »
Doğru olabilir 3,1 saç ortalaması hayatımda görmedim. 85 de cm ye düşen kök sayısı çok iyi.
Meziyet ekimci de değil, hasta da. Klinik te bu fırsatı kaçırmamış iyi değerlendirmiş.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 11 Ağustos 2020, 10:47:46 »
Doğru olabilir 3,1 saç ortalaması hayatımda görmedim. 85 de cm ye düşen kök sayısı çok iyi.
Meziyet ekimci de değil, hasta da. Klinik te bu fırsatı kaçırmamış iyi değerlendirmiş.
Evet saç ekimi yapılanlar sağlam donore sahip lakin bu sitede tüm ekimcilerin bu tip acikliklarda donor saglam olsa da çim adamdan öteye gittiğini göremedim.Kimse alınmasın gücenmesin adam bu işi sanat olarak yapıyor görünüşe bakılırsa.Norwood 7 olan birini donoru sağlam olsa da bu kadar toparlamak da maharet ister.Trde maalesef donorler de pert olduğu için zaten pek iyi olmayan işçilikle durum iç açıcı olmuyor
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #20 : 11 Ağustos 2020, 10:57:36 »
Adamın stratejisi çok iyi yani kafayı çizerken bile nasıl çizdiği analiz yaptığı belli şuan da Türkiye de böyle çizim yapan bir yer görmedim fiyatı çok pahalı
 mesela 10000 ekersek 40600 yapıyor  dolar kur şuan 7.31 oda 296786 tl yapar. para lazım bana  forumda bir kampanya başlatıp para biriktirip bana Ekim yapabiliriz 😊🤗

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Ağustos 2020, 11:03:23 »
Evet saç ekimi yapılanlar sağlam donore sahip lakin bu sitede tüm ekimcilerin bu tip acikliklarda donor saglam olsa da çim adamdan öteye gittiğini göremedim.Kimse alınmasın gücenmesin adam bu işi sanat olarak yapıyor görünüşe bakılırsa.Norwood 7 olan birini donoru sağlam olsa da bu kadar toparlamak da maharet ister.Trde maalesef donorler de pert olduğu için zaten pek iyi olmayan işçilikle durum iç açıcı olmuyor

Bu adam HLC, asmed vs'den daha iyi veya farklı bi teknolojiye sahip falan değil
Gerekeni yapmış yani bütçe sınırım olmasa 4Euro/graft vermem buna.
Bizim ekimciler konusunda söylediklerine genellikle katılıyorum.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 11 Ağustos 2020, 11:18:56 »
Bu adam HLC, asmed vs'den daha iyi veya farklı bi teknolojiye sahip falan değil
Gerekeni yapmış yani bütçe sınırım olmasa 4Euro/graft vermem buna.
Bizim ekimciler konusunda söylediklerine genellikle katılıyorum.
Ya bu saç dokulmesi tamamen çözülecek ya da saç klonlamasi yapılarak mükemmele yakın sonuçlar alınacak.İnsallah tamamen çözülür de kurtuluruz kardeşim

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #23 : 11 Ağustos 2020, 11:26:03 »

+7381948748292873626262784949

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #24 : 11 Ağustos 2020, 14:24:48 »
Ya bu saç dokulmesi tamamen çözülecek ya da saç klonlamasi yapılarak mükemmele yakın sonuçlar alınacak.İnsallah tamamen çözülür de kurtuluruz kardeşim
ağzın bal damlıyor hocam inş en yakın zamanda

Guven Arslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2020, 21:36:21 »
Mükemmel olmuş ekimleri Bulgar göçmeni doktor arkadaşım var onu vasıtasıyla ulaşmaya çalışacağım kendisine

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 16 Ağustos 2020, 18:43:08 »

3.1 ortalama bir çok kişide olabilir , önemli olan bu ortalama ile alım yapabilmek..
Bu ekimci hem alımda hem ekimde biZim iyi dediğimiz ekimcilere nazaran açık ara fark ile güzel sonuçlara sahip. U-greft fue diye isimlendirilen bir teknik var idi yıllAr önce sanırım o şekilde alım yapıyor. Punchların ucları dışa doğru kavisli ve bir vakum sayesinde greftler bir haznede toplanıyor idi.

Eğer finasteride kullanmamış ise bu doğallıkta vertex ekimi eken merkez bulmaz zor..

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 16 Ağustos 2020, 18:45:02 »
3.1 ortalama bir çok kişide olabilir , önemli olan bu ortalama ile alım yapabilmek..
Bu ekimci hem alımda hem ekimde biZim iyi dediğimiz ekimcilere nazaran açık ara fark ile güzel sonuçlara sahip. U-greft fue diye isimlendirilen bir teknik var idi yıllAr önce sanırım o şekilde alım yapıyor. Punchların ucları dışa doğru kavisli ve bir vakum sayesinde greftler bir haznede toplanıyor idi.

Eğer finasteride kullanmamış ise bu doğallıkta vertex ekimi eken merkez bulmaz zor..
Avrupa'da ve bulunduğu bölgede baya meşhur birisi.Sürekli sempozyumlara gidiyor şu an için ön bölgede hafif seyrelme dışında bir sorunum yok buradaki arkadaşlar belki yurt dışı bağlarıyla irtibat kurarlar diye görünce atmak istedim

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Ağustos 2020, 18:58:42 »
Avrupa'da ve bulunduğu bölgede baya meşhur birisi.Sürekli sempozyumlara gidiyor şu an için ön bölgede hafif seyrelme dışında bir sorunum yok buradaki arkadaşlar belki yurt dışı bağlarıyla irtibat kurarlar diye görünce atmak istedim

Muhtemelen dediğim şekilde alım yapıyor .. benim çok dikkatimi cekmişti ama kullanan pek olmadı bu punch I..

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 16 Ağustos 2020, 19:23:53 »
Vertex sanki minox kullanmis gibi
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram