Saç Ekimi Sonuçları
Dostum 12620 greft alacak donör maşallah o şekilde kalacak, resimler çok düşündürücü,şahsen inanmıyorum.Paylaşım için emeğine sağlık...
Ne demek dostum ama birçok yerde sempozyuma katılmış bir doktor.Belki bir tekniği vardır videoları dinleyemedim anlatılanları dinlersem yazmaya çalışirim.Ekimler doğru da teknik ne acaba
Adamın tekniğini araştırdım. Asıl olay harvesting de bitiyor yani greftlern hızlı ve hasarsız sökümünde. Grefti motorize punch ile dokulardan ayırıyor daha sonra vakum yöntemiyle gereksiz dokuları parçalamadan grefti mekanik etki olmadan çekip alıyor. Ekim sonrası temizlik de bunun göstergesi. Çıkış oranı olarak %95-98 arası diyor bu orana bu ekim sayısıyla türkiyede ulaşam yok sanırım
Emeğine sağlık .. fiyat nekadar bu dr bilem varmı
AAS ve IAHRS üyeliği bulunan ve AVA FUE denilen bir yöntemle donör alanından 14000(14 bin😂 greft almayı başarmış ve BHT yapmadan 10 binin üzerinde grefti rahatlıkla hasat edebilen bulgar Dr. Tsvetalin Zarev. Daha önce yazılıp çizildi mi bilmiyorum ama ekim yaptığı bir hastayı yanında kongreye götürecek kadar inanılmaz işler yapan birisi ( ) Eğer bu şekil bir ekim teknolojisi ortaya çıkmaya başlarsa milyarlarca yatırım alıp leblebi dahi üretemeyen biotech girişimcileri yokolup giderler. Akılalmaz sonuçlarından biri aşağıdadır. Hastalarına finasteride yazdırmayıp almalarını istemiyormuş. İspanyol doktorlar gibi ekimin yüzde 60ını finasteride yapmıyor.(alıntı)https://www.hairtransplantation.bg/index.php/en/Yukarıdaki yazı bana ait değil fakat doktorun sonuçları mükemmel.Tepede bile mükemmel sonuçlar almış harika iş cikarmis gerçekten
Fiyatı çok pahalı ama greft başına 4 € (4.6$) demiş
TRde Koray Erdoğan vs 5€ya ekiyor bence onların kat ve kat üstünde bir sonuç