Gönderen Konu: Mavi su mu? Minoxil %5 mi?  (Okunma sayısı 2671 defa)

erdoganugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Mavi su mu? Minoxil %5 mi?
« Yanıtla #15 : 16 Ağustos 2020, 15:36:47 »
Arkadaşlar forumdaki bi arkadaşın malatya eren eczanesindeki yaptırdığı karışımdan sipariş verdim ürün elime yarın ulaşır. Tek temennim minoxil gibi kafa derimde seboreik yapmaması. İnşallah güzel sonuçlarımı burdan sizinle paylaşırım.

Arkadaşlar losyon elime ulaştı saç derim tertemizken daha ikinci günümde resmen katman oluştu kafamda pul pul kepek gibi iğrenç birşey ya bide içinde propilen vs yok. Demek ki bizim kafamıza böyle yapan içindeki alkol herhalde.

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 16 Ağustos 2020, 15:40:16 »
Arkadaşlar losyon elime ulaştı saç derim tertemizken daha ikinci günümde resmen katman oluştu kafamda pul pul kepek gibi iğrenç birşey ya bide içinde propilen vs yok. Demek ki bizim kafamıza böyle yapan içindeki alkol herhalde.

öyle bir durum varsa devam etme bence dahada kötüye gidebilir.

erdoganugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Ağustos 2020, 16:30:55 »
öyle bir durum varsa devam etme bence dahada kötüye gidebilir.

Başka çaresi yok ki minoxil sprey de aynını yapıyo, alopecia da procapil de mavi su da hepsini aynı etkiyi bırakıyo kafalarda bırakırsam da güçsüzleşip dökülüyo ve kel kalcaz sonunda bi çözüm bulamadık şu işe arkadaş ya

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 16 Ağustos 2020, 17:28:43 »
Başka çaresi yok ki minoxil sprey de aynını yapıyo, alopecia da procapil de mavi su da hepsini aynı etkiyi bırakıyo kafalarda bırakırsam da güçsüzleşip dökülüyo ve kel kalcaz sonunda bi çözüm bulamadık şu işe arkadaş ya

Foam yani köpük denedin mi hiç?

erdoganugur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 16 Ağustos 2020, 17:43:33 »
Yok denemeyi çok istedim ama aşırı pahalı

bant

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 20 Ağustos 2020, 11:19:28 »
Mavi su hikaye arkadaşlar, denedim hiç bi işe yaramadı, saçlar anlık dolgunlaşır :) ama fasafiso.. bi zamanların bioxcin'i gibi.
Paranızı boşa harcamayın

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 22 Ağustos 2020, 03:37:12 »
Alkolden oluyor ya, bende sb karşıtı şampuan var onunla devam ediyorum pek sorun olmuyor, kullanmaya devam ediyorsan şampuanını falan ona göre ayarla bence. Baktın çok oluyor bırak, değmez cild sorunu çıkartmaya.

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 22 Ağustos 2020, 03:37:50 »
Bu arada mavi suya da bulaşma bence içinde nelerin olduğu meçhul birşey

Facebook Twitter Instagram