Hayirli olsun hocam insallah guzel olur.eger 2 3 seans denildiyse bikdikkeri birsey vardir ne kadar seans sayisi cok olur sa o kadar verimli oluyor sonucu benim amacim arena yi kotulemek degil belki onlar bir seans 3 seanslik ekimi yapabiliyor olabilirler ona iddam yok.ama bana soracak olursan ben ekim yerleri ile gorustugumde tek seans denen yerden kactim acikcasi.ki benim sacim senin saclarindan cok cok daha iyi bu kadar acik degil iki seans diyen yerler z.kul k.erdogan jale hanim bir kac merkezde boyle dedi onlara ilimli bakiyorum simdilik ama benim favorim kafamda bir kisi var.umarim hayirlisi olur senin ekimin
Kardeşim çok teşekkür ederim,bende çok gezdim dolandım baktım araştırdım, kafama en çok yatan burası oldu. Herşeyin hayırlısı ben şimdilik memnunum. Gayet ilgiliydiler sağolsunlar... serkan bey kendi açtı kanalları. Ufakta olsa bir iltihaplanma sorunu yaşadım tek problemim bu oldu benim. Ekim öncesi, ekim sırası ve ekim sonrası hep ilgiliydiler. Bunlar çok önemli şeyler... Herkesin gönlüne göre olsun inşallah. Ben bilgi verme amaçlı paylaştım bunları. Ekimden önce bu forumdan bilgim yoktu. Ekim işleminden sonra gördüm. Yazılanları okuyunca kabus dolu 10 gün yaşadım. Kendim de olan gelişmeyi görünce rahatladım. O yüzden buradan herkesle paylaşma gereği hissettim. Benim ektirdiğim ekim merkezine ektiren bir arkadaş burada yazılanları okusa panik atak geçirir inanın. Ama süreç ilerledikçe insan şüphelerinden kurtuluyor ve rahatlıyor. Bu işin sonunda şu kanaate vardım ben, Arena Med in yapmış olduğu Ekim'ler greft olarak yüksek ve bunun sonucunda da dönor bölge iyileşmesi ve normale dönmesi diğer ekimlere göre biraz daha uzun bir süreç alıyor. Serkan Bey operasyon anında sohbet ederken bundan bahsetti, döner bölge biraz geç toplayacaktır ama merak etme, sonunda kesinlikle toplayacaktır. Ekim alanında da çok güzel sonuçlar alacaksın bundan emin ol dedi.Ama ekim yapılan bölge de bu işin sonunda çok güzel bir görüntüye kavuşuyor... İnsanların şüpheci yaklaşması gayet doğal ve olmasıngerekende bu. Ama bu işi ticari boyuta sokmamış bir ekim merkezine rastlamadım ben. Bu kliniğe benim bir çok arkadaşım ektirdi sonuçlarını da gördüm tercih sebebim birazda çevremdi. Ben Arena Med e gerçekten teşekkür ediyorum. Serkan bey, erkan bey, Fatma hanım, gül hanım, Handan hanım ve Erman bey işin başından sonuna kadar ilgi gösterdiler... Tabiki benim de ufak tefekte olsa eleştireceğim yönleri olacak ama hepsi sırayla tabiki. İşin özeti şu ki kim ne derse desin ben 3 seans bu saç işiyle uğraşamazdım kardeşim. Ne zamanım ne de işim bunun için müsait. O yüzden ben aradığımı ve beklediğimi bulduğumu düşünüyorum.
İnşallah tüm ektiren arkadaşlar gönüllerinden geçen sonuca ulaşırlar, nereye ektirmiş olurlarsa olsunlar. Bu başlığı bilgi verme amaçlı açtım ve başımdan geçenleri anlatacağım. İyi veya kötü fikirlerinizi ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.