Gönderen Konu: Asmed / Koray Erdoğan - 5524 Grafts - 25 Temmuz 2020  (Okunma sayısı 29803 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Asmed / Koray Erdoğan - 5524 Grafts - 25 Temmuz 2020
« Yanıtla #16 : 10 Ağustos 2020, 19:53:12 »
Normal dökülmeler ucundaki siyahlık kök değil benim de dökülmelerim bu şekilde. Muhtemelen yıkarken elinize geliyordur saçlar korkmayın :). Normal saçınızda yada sakalınızda dökülme olsun bu şekilde olur. 10. günden sonra kökle saçın gelmesi için ancak cımbızla falan çekmeniz gerekir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Ağustos 2020, 20:00:30 »
Dökülen saçlar gayet normal.
Hocam bence sizin saçlar çok sağlıklı.

Size telojen oranını soylediler mi? Hiç telojen yok gibi gözüküyo.

Ben tahmin edeyim şimdiden yüzde 10 dur max,?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Aragon26

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 10 Ağustos 2020, 20:35:02 »
Hayırlı olsun hocam, bende de aynı şekilde dökülüyor hocam :) şok başlamış

designer

• Full Member
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2020, 20:50:32 »
Normal dökülmeler ucundaki siyahlık kök değil benim de dökülmelerim bu şekilde. Muhtemelen yıkarken elinize geliyordur saçlar korkmayın :). Normal saçınızda yada sakalınızda dökülme olsun bu şekilde olur. 10. günden sonra kökle saçın gelmesi için ancak cımbızla falan çekmeniz gerekir.

Hocam yorumunuz için teşekkürler, içimi rahatlattınız  :) İnsan döküleceğini bildiği halde yine de tedirgin oluyor.

Dökülen saçlar gayet normal.
Hocam bence sizin saçlar çok sağlıklı.

Size telojen oranını soylediler mi? Hiç telojen yok gibi gözüküyo.

Ben tahmin edeyim şimdiden yüzde 10 dur max,?

Teşekkürler, bu konuda fazla bilgi sahibi değilim beni mazur görün. Sanırım telojen dediğiniz şey günlük dökülme oranı oluyor. Bununla ilgili bilgi verilmedi veya ben farketmemiş olabilirim. Ekimden önce de dökülme oranım çok az seviyedeydi.
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 21:21:48 Gönderen: designer »
Asmed / Koray Erdoğan - 5524 Grafts - 25 Temmuz 2020

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15504.0

designer

• Full Member
« Yanıtla #20 : 10 Ağustos 2020, 20:52:19 »
Hayırlı olsun hocam, bende de aynı şekilde dökülüyor hocam :) şok başlamış

Teşekkür ederim, bundan sonrası için gereken tek şey sabır  :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Ağustos 2020, 22:11:20 »
Hocam yorumunuz için teşekkürler, içimi rahatlattınız  :) İnsan döküleceğini bildiği halde yine de tedirgin oluyor.

Teşekkürler, bu konuda fazla bilgi sahibi değilim beni mazur görün. Sanırım telojen dediğiniz şey günlük dökülme oranı oluyor. Bununla ilgili bilgi verilmedi veya ben farketmemiş olabilirim. Ekimden önce de dökülme oranım çok az seviyedeydi.

Rica ederim dökülmelerden korkmaya gerek yok. Yani bana göre en başarılı sonuç olan Hintell dahi bu süreci yaşamış. Önemli olan deri altında  tutunan köklerin artık sağlıklı bir şekilde beslenmesi. Elinize gelen saçların hepsi emanet zaten dökülecek siz nazik de davransanız, sertte yıkasanız, hiç dokunmasınızda şok dökülmeyi durduramazsınız :).

Telojen oranı diye sorduğu arkadaşın mevcut saçlarınızdaki incelmelerden bahsediyor. Telojen oranı yüksek olan kişilere merkez finasterid öneriyor. Mesela bana önermediler hatta kullanmana gerek yok demişti Koray Hoca.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

designer

• Full Member
« Yanıtla #22 : 10 Ağustos 2020, 22:25:57 »
Rica ederim dökülmelerden korkmaya gerek yok. Yani bana göre en başarılı sonuç olan Hintell dahi bu süreci yaşamış. Önemli olan deri altında  tutunan köklerin artık sağlıklı bir şekilde beslenmesi. Elinize gelen saçların hepsi emanet zaten dökülecek siz nazik de davransanız, sertte yıkasanız, hiç dokunmasınızda şok dökülmeyi durduramazsınız :).

Telojen oranı diye sorduğu arkadaşın mevcut saçlarınızdaki incelmelerden bahsediyor. Telojen oranı yüksek olan kişilere merkez finasterid öneriyor. Mesela bana önermediler hatta kullanmana gerek yok demişti Koray Hoca.

Anladım hocam, bilgilendirme için teşekkürler. Koray Hoca finasterid kullanmamı önermişti aslında. Daha sonra yine bunun isteğe bağlı olduğunu da söylediler. Başlangıçta kullanmak istiyordum ancak biraz araştırıp yan etkileri olduğunu öğrenince vazgeçtim. Finasterid kadar olmasa da etki gösterebilecek başka takviyeler var mıdır acaba? Şu anda Solgar Biotin 5000 Mcg kullanıyorum. Bununla birlikte farklı bir takviye öneriniz olur mu?

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2020, 23:57:39 »
Anladım hocam, bilgilendirme için teşekkürler. Koray Hoca finasterid kullanmamı önermişti aslında. Daha sonra yine bunun isteğe bağlı olduğunu da söylediler. Başlangıçta kullanmak istiyordum ancak biraz araştırıp yan etkileri olduğunu öğrenince vazgeçtim. Finasterid kadar olmasa da etki gösterebilecek başka takviyeler var mıdır acaba? Şu anda Solgar Biotin 5000 Mcg kullanıyorum. Bununla birlikte farklı bir takviye öneriniz olur mu?

Finasterid etkisini gösteren her takviye benzer yan etkilere sahiptir. Bunu önceden bende düşünüyordum ama daha sonra Saw Palmetto, finasterid bilgisine çok güvendiğim sloocer üstada danıştım bu durumu söylediği bana çok mantıklı geldi. Sonuçta dht baskıladıktan sonra finasterid, dutasterid, saw palmetto hepsi aynı etki yada yan etkileri doğuracaktır. Yani kısacası uzun süredir bir finasterid kullanıcısı olarak ben farklı bir çözüme ulaşamadım. Eksik vitamin değerleriniz varsa mesela d vitamini belki edinirseniz faydasını görebilirsiniz. Ama dediğim gibi dht baskılamak şuan bilinen tedavilerde başrol görevi görmekte, aynı etkiyi kullanmanız mümkün değil. Yine ben sizin gibi fazla açıklığa sahip bir şekilde ekim yaptırsaydım bende finasterid kullanmazdım.

designer

• Full Member
« Yanıtla #24 : 11 Ağustos 2020, 11:28:06 »
Finasterid etkisini gösteren her takviye benzer yan etkilere sahiptir. Bunu önceden bende düşünüyordum ama daha sonra Saw Palmetto, finasterid bilgisine çok güvendiğim sloocer üstada danıştım bu durumu söylediği bana çok mantıklı geldi. Sonuçta dht baskıladıktan sonra finasterid, dutasterid, saw palmetto hepsi aynı etki yada yan etkileri doğuracaktır. Yani kısacası uzun süredir bir finasterid kullanıcısı olarak ben farklı bir çözüme ulaşamadım. Eksik vitamin değerleriniz varsa mesela d vitamini belki edinirseniz faydasını görebilirsiniz. Ama dediğim gibi dht baskılamak şuan bilinen tedavilerde başrol görevi görmekte, aynı etkiyi kullanmanız mümkün değil. Yine ben sizin gibi fazla açıklığa sahip bir şekilde ekim yaptırsaydım bende finasterid kullanmazdım.

Hocam açıklığın fazla olması durumunda finasterid ile sonuç almak mümkün değil midir?

Bu arada sizin ekime baktım, gerçekten hem açıklığınız çok avantajlı hem de planlama iyi görünüyor. İyi sonuç alacağınıza eminim.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 11 Ağustos 2020, 11:42:50 »
Arkadaşlar görseldeki gibi dökülmeler oluyor. Acaba bunlar kök mü, yoksa normal bir durum mudur bu? Ayrıca finasteride harici takviye ve şampuan önerebilir misiniz? ( Şu anda Asmed'in verdiği Sebamed ürününü kullanıyorum)

Köklerin deri altında normal dökülmen merak etme

designer

• Full Member
« Yanıtla #26 : 11 Ağustos 2020, 12:12:41 »
Köklerin deri altında normal dökülmen merak etme

Yorumunuz için teşekkürler, saçlar dökülünce ister istemez biraz endişe oluyor  :)

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Ağustos 2020, 12:14:26 »
Hayırlı olsun :)
// Kullandığım Takviyeler //

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin
*Omega-3 ve Kolajen Peptit

// Asmed Dr. Koray ERDOĞAN-Saç Ekim Sürecim //
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14840.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Ağustos 2020, 12:20:15 »
Saç dökülmen gayet sağlıklı köklerin deri altında dünyanın en sağlam yapıştırıcısı kan ve etle bir leşti sorun yok
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Ağustos 2020, 12:45:40 »
Güzel saç ekimi maşallah hayırlı olsun

Facebook Twitter Instagram