Gönderen Konu: 2 ay sonra ekim yaptırmayı düşünüyorum  (Okunma sayısı 1583 defa)

emin43

• Sr. Member
Ynt: 2 ay sonra ekim yaptırmayı düşünüyorum
« Yanıtla #15 : 09 Ağustos 2020, 22:39:45 »
Emin hocam kesinlikle demek için arkadaşın hekimden olur alması lazım, 24 yaşındaysa sıkıntı.
24 yaşında bu kadar saç kaybı olmuş 30 yaşa kadar çizdiğim yer gidicek , zaten kafada minyatörlenmiş saçlar belli oluyo , var olan saçların arasına ekim olucak var olan saçlar zayıf olduğu zaman çoğu gidiyor , ben bu arkadaşımızın yerine olursam bu yaşta ekim yapmam , yapsamda en az 10 yıl finas kullanmak zorunda ( yan etkilerede kendisi karar vericek)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 09 Ağustos 2020, 22:42:16 »
24 yaşında bu kadar saç kaybı olmuş 30 yaşa kadar çizdiğim yer gidicek , zaten kafada minyatörlenmiş saçlar belli oluyo , var olan saçların arasına ekim olucak var olan saçlar zayıf olduğu zaman çoğu gidiyor , ben bu arkadaşımızın yerine olursam bu yaşta ekim yapmam , yapsamda en az 10 yıl finas kullanmak zorunda ( yan etkilerede kendesi karar viricek!)
Eyvallah top arkadaşta,yine de dermatolog vsvs görsün derim😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 09 Ağustos 2020, 22:54:35 »
Eyvallah top arkadaşta,yine de dermatolog vsvs görsün derim😉
Bu işin çözümü ekimden sonra kendi saçlarını korumak için şu ana kadar sadece minox ve finas,  başka yolları ve ilaçları kullanmak hepsi para kaybı! Onun için saç ekimi erken yaşlarda olursa kendi var olan saçlarını korumak için bu iki ilaçdan özellikle finası kullanmak zorundasın

Beyazyakalı27

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 09 Ağustos 2020, 23:06:00 »
İlginiz için teşekkürler. Bu arada yan etkiler dedikleriniz tam olarak ne oluyor? Ben biraz araştırdım ama herkes farklı şey söylüyor.

emin43

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 11 Ağustos 2020, 16:43:31 »
İlginiz için teşekkürler. Bu arada yan etkiler dedikleriniz tam olarak ne oluyor? Ben biraz araştırdım ama herkes farklı şey söylüyor.
Yan etkiler her kişide aynı değil , o kadarda abartılacak kadar da yan etkisi yok , ama internetde kendin bu ilaç hakkında biraz araştır sonra  eğer kullanacaksan  karar ver

Facebook Twitter Instagram