Gönderen Konu: kelliğinizin romantik hayata etkisi çok oldu mu?  (Okunma sayısı 7271 defa)

pcd

• Jr. Member
  • **
Ynt: kelliğinizin romantik hayata etkisi çok oldu mu?
« Yanıtla #75 : 27 Ağustos 2020, 00:23:20 »
Ne tartışma imiş sonuç belli durum belli kendinizi kandırmanın alemi yok.. saç avantajdır. Kellik kötüdür. Kelliği daha avantajlı oldugunu savunma nedir birader heleki saç ekimi forumunda..
tüm şartlar eşit ise tek fark saç ise saçlı olan avantajlıdır.. çok canı isterse kafayı kazıtor kel olur bu kasar basit.. neyinn sidik yarıstırması bu..
Hersey saç değil tabi ama saç ciddi fark yaratır erkekte önemli bişy. Kendinizi kandırmayın keller her göte eller falan hikaye..

Kellik bu kadar gözdeyse, Kıvanç Tatlıtuğ ve diğer yakışıklı kabul edilen ünlüler sahneye kel niye çıkmıyorlar? Demek ki, bu forumu daha okuyamadılar ve kelliğin ne kadar da cazip bir şey olduğunu öğrenemediler.

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #76 : 27 Ağustos 2020, 00:25:17 »
Harbi ha onlar istedi mi bizim gibi görünebilir ama sen yapamazsın eşit şartlarda savaşmıyoruz olmaz ama bu haksızlık, kol bozuk tuş basmıyor :D
İşin gırgırındayız yahu bırakın eğlenmeye hakları olsun bari kellerin, kimse kellik avantaj falan demez daha da yumuşatalım kellik bir dezavantaj değil diyen kişi de kendini kandırıyordur aksi takdirde keldir veya adayıdır :)
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 27 Ağustos 2020, 00:41:21 »
Benim bir arkadaş var saçları çok sık.. psikolojisi bozuldu , evden dışarı cıkmıyır... testesteronu kafadan prp şeklinde almaya başladı kelleşmek için. Hergün ağlıyor şu genç yaşımda kel olmayacaksam yaşlanınca ne yapayım kel kafayı... kızlar hep kellere bakıyor. Asosyal oldum. Şapkasız çıkamıyorum markete bile sanki insanlar bana bakıp “oha bu yaşta saçları var” diyecek diye söylenecek sanıyorum. Herkes benim saçlarıma bakıyor konuşurken gözleri kayıyor.. ağda yaptırıyorum ama oda 2-3 güne belli oluyor bakışlardan rahatsız oluyorum “bu gerçek kel değil fake .. ağda yaptırmış” diyorlar arkamdan diye çekiniyorum ..

Diyor.. bende teselli etmeye çalışıyorum tam kendine geliyor ama BBC nin araştırmalarını falan okuyup tekrar hayata küsüyor..
Saçlı olmak zor iş.. hayat kellere güzel...

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #78 : 27 Ağustos 2020, 01:01:24 »
Paralel evrende saçlı bir adamın elem dolu hikâyesi. Güzel 3 sezon çıkar bundan abi Netflix görmesin ota boka dizi çekiyor zaten.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 27 Ağustos 2020, 05:56:14 »
Kendi kendinize bir şeyler söylüyorsunuz, trol müsünüz ya da ciddi mi söyledikleriniz bilmiyorum ama bende buraya şunu bırakıyorum  bilimsel makalelerle desteklenmiş biçimde kadınların kelleri tercih ettiğini gösteren ( Pısırık,özgüvensiz,kendine bakmayanları değil) bir yazı. Bilimi de bu kadar reddedebilecek misiniz merak ediyorum.
Zaten pcd ve sloccer kardeslerimiz gereken cevabi vermis.Bu makaleyi okudum inan bana kel erkeklerin cekici olduguna dair en ufak bir cumle gecmiyor.Hatta kel erkeklerin neden elenmedigi hakkinda bilgiler veriyor.kellik hakkinda en ufak bir olumlu bir ifade goremezsiniz bu yazıda .Madem bu kadar iyi bir sey neden insanlar kel kaldiginda mutlu olmuyor?Herkes bir sekilde kelligini kapatmaya calisiyor?Neden bu forumdasiniz?Kel erkekler gayet zeki, isinde  basarili olabilir ama asla cekici yada kızlari etkileyen kisi olamaz .Neden anlamiyorsunjz?Genç yasta onemli iste.Ben  yada diger arkadaslarda 40 yasinda olsa inan dert etmeyiz ama bu yasta toplum tarafindan bile olumsuz karsilandigi bir donemdeyiz.Psikolojik olarak etkilenmemek munkun degil.Kel erkekler itici  ve yasli gorunuyor.Hicbir zaman cekici olmayacak bu kadar basit.Kafanizi kaziyin dolasin bakalim ne hissedeceksiniz?
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 16:22:32 Gönderen: Hintell »

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #80 : 27 Ağustos 2020, 05:58:54 »
Benim bir arkadaş var saçları çok sık.. psikolojisi bozuldu , evden dışarı cıkmıyır... testesteronu kafadan prp şeklinde almaya başladı kelleşmek için. Hergün ağlıyor şu genç yaşımda kel olmayacaksam yaşlanınca ne yapayım kel kafayı... kızlar hep kellere bakıyor. Asosyal oldum. Şapkasız çıkamıyorum markete bile sanki insanlar bana bakıp “oha bu yaşta saçları var” diyecek diye söylenecek sanıyorum. Herkes benim saçlarıma bakıyor konuşurken gözleri kayıyor.. ağda yaptırıyorum ama oda 2-3 güne belli oluyor bakışlardan rahatsız oluyorum “bu gerçek kel değil fake .. ağda yaptırmış” diyorlar arkamdan diye çekiniyorum ..

Diyor.. bende teselli etmeye çalışıyorum tam kendine geliyor ama BBC nin araştırmalarını falan okuyup tekrar hayata küsüyor..
Saçlı olmak zor iş.. hayat kellere güzel...
Mukemmel bir tespit .Guzel bir ironi .😂

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #81 : 27 Ağustos 2020, 09:00:22 »
Kelliği savunan yok burada yazı da da gayet belirtilmiş neyin siniri bu anlamadım ki ? Her şeye bir ya da sıfır olarak bakıyorsunuz ama neyse tamam siz haklısınız Keller köledir saçlılar kral... Hatta kadınlar kelleri parayla satın alır saçlıları ise etkilemek için uğraşır ölsen öldün bitti. Bir saçlı adam saçını kazıtırsa saçı görünmeye başlamadan önce asla bir işe yaramaz hatta sevigilisi terk edebilir öyle söyleyeyim.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2020, 09:59:43 Gönderen: Norwood 8 keli »
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 27 Ağustos 2020, 10:39:45 »
Kelliği savunan yok burada yazı da da gayet belirtilmiş neyin siniri bu anlamadım ki ? Her şeye bir ya da sıfır olarak bakıyorsunuz ama neyse tamam siz haklısınız Keller köledir saçlılar kral... Hatta kadınlar kelleri parayla satın alır saçlıları ise etkilemek için uğraşır ölsen öldün bitti. Bir saçlı adam saçını kazıtırsa saçı görünmeye başlamadan önce asla bir işe yaramaz hatta sevigilisi terk edebilir öyle söyleyeyim.

Çoğu kişi hayal aleminde yaşıyor, maalesef sosyal medya böyle. Halbuki gerçekte keller de, asgari ücret alan kişiler de çatır çutur evleniyorlar

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 27 Ağustos 2020, 14:35:45 »
Soyle bir durum var eger bir erkek aktif ureme donemini yasayamadan kel kalmissa ancak maddi kaynak sayesinde kadın bulabilir yoksa onceden saçli olup evlendikten sonra yani aktif ureme donemini yasayip saçı dokulen erkeklerin icin zaten sonra yok .Benim bahsettigim nokta bizim gibi  erken yasta kel kalmis erkeklerin sansi yok.Neden bunu  anlamiyorsunuz?Evet kel erkekler cinsel secilim icin bir hictir ve her zaman hiç olacak.

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 27 Ağustos 2020, 16:54:03 »
Soyle bir durum var eger bir erkek aktif ureme donemini yasayamadan kel kalmissa ancak maddi kaynak sayesinde kadın bulabilir yoksa onceden saçli olup evlendikten sonra yani aktif ureme donemini yasayip saçı dokulen erkeklerin icin zaten sonra yok .Benim bahsettigim nokta bizim gibi  erken yasta kel kalmis erkeklerin sansi yok.Neden bunu  anlamiyorsunuz?Evet kel erkekler cinsel secilim icin bir hictir ve her zaman hiç olacak.

Senin durum çok vahim gözüküyor böyle devam edersen çok daha beter durumlara gelirsin.Kisi kendi düşünceleriyle bile okadar mutlu yaşayabilirki o yüzden psikoloji olarak kendini böyle çoğu kişiden çok düşük görürsen bu hayatta hiç bir yere gelemezsin işin gücün sosyal aktiviten hiç birşey yapamaz olursun buda seni çok yanlış yerlere iter. Ne olursa olsun şükretmeyi bil kimseye kendinden çok yukseklerdeymis gibi bakma. kimler geldi geçti yani öleceğini bile bile kendini bu hayatta ve en önemlisi diğer tarafda yakma bence.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 27 Ağustos 2020, 21:21:58 »
Kendi kendinize bir şeyler söylüyorsunuz, trol müsünüz ya da ciddi mi söyledikleriniz bilmiyorum ama bende buraya şunu bırakıyorum bilimsel makalelerle desteklenmiş biçimde kadınların kelleri tercih ettiğini gösteren ( Pısırık,özgüvensiz,kendine bakmayanları değil) bir yazı. Bilimi de bu kadar reddedebilecek misiniz merak ediyorum.

Yukarıdaki iki mesajda sana ait ikiside ayrı bir tezat.. bence trol olan sensin:)
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 16:22:06 Gönderen: Hintell »

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #86 : 28 Ağustos 2020, 00:12:01 »

Yukarıdaki iki mesajda sana ait ikiside ayrı bir tezat.. bence trol olan sensin:)
Kadınların kelleri tercih ettiğini gösteren bilimsel bilgi paylaşmışım "kellik harikadır kapatalım forumu saç ektirenler geri çıkarsınlar" dememişim. Bu basit durumu anlamak için çok üst düzey Türkçe bilgisine ihtiyaç yok. Saç=kadın olarak bakıyorsan orası senin bakış açın beni ilgilendirmez.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 28 Ağustos 2020, 00:29:40 »
Ben saçımı koruyan biri olarak kelligin herkeste aynı düzeyde dezavantaj olduğunu düşünmüyorum.Bazi insanlara gerçekten yakışabiliyor ama genç yaşta kesinlikle dezavantaj.
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 28 Ağustos 2020, 12:55:05 »
Yav tamam adamlar kel olmak demek hiç kimse seni beğenmez anlamına gelmez kendinizi geliştirin  bu daha önemli diyor insanlar biraz da bazı şeyler yetenek ve zekadan geçer kendine güvenmekten geçer öz güven kazanacağınız durumlara yönelin diyorlar siz hala yok kel sen şöyle böyle tamam aga ne yapalım saçı az dökülmüşler olarak toplanıp size mi verelim nedir derdiniz?

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #89 : 28 Ağustos 2020, 15:13:29 »
Yav tamam adamlar kel olmak demek hiç kimse seni beğenmez anlamına gelmez kendinizi geliştirin  bu daha önemli diyor insanlar biraz da bazı şeyler yetenek ve zekadan geçer kendine güvenmekten geçer öz güven kazanacağınız durumlara yönelin diyorlar siz hala yok kel sen şöyle böyle tamam aga ne yapalım saçı az dökülmüşler olarak toplanıp size mi verelim nedir derdiniz?
Defalarca ayni seyi soyluyorum.Bakın kel erkekler  her iste basarili olabilir, kendini gelistirebilir.Ama asla bir kadin için cekici gelmez.Yani eksik olacagi  yön  flort yada evlilik icin sorun olusturacak.Bu sorun kisilerin kendi testesteron hormonlarinin yarattigi bir sorun.Bakiyor disarida kendi yasitlari saçli olduklarindan cogu kızla rahatlikla flort edebiliyor, konusabiliyor ama kel adam bunu yapamiyor.Surekli kendini bir sekilde ispatlama pesinde.Vucut yapmasi lazim yada parasinin cok olmasi lazim hep bir kosul var.Yani aslinda bu kendi cinsel secilimini engellemek icin yapiyor.Saçli erkekler de bunlari yapiyor fakat soyle dusunun .Normal bir takim  maca  0 0  dan basliyor fakat  f anormal bir takim 5 0 geriden basladigini dusunun.O maci  kazanmasi icin cok ugras vermesi gerekiyor.Kel erkeklerin durumu da ayni oyle.

Facebook Twitter Instagram