Gönderen Konu: kelliğinizin romantik hayata etkisi çok oldu mu?  (Okunma sayısı 7298 defa)

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
Ynt: kelliğinizin romantik hayata etkisi çok oldu mu?
« Yanıtla #61 : 25 Ağustos 2020, 23:10:07 »
Şöyle bir çene yapısı ve kafa şeklin yoksa kellik yakışmaz be aynı zamanda renkli gözde önemli
Çok goreceli kavram.Bu adamda  tip yok sadece vucut var.Olsa olsa bu adam karizma olur  futbol efsanesi.

Keladayadayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 26 Ağustos 2020, 01:00:06 »
Kafayı sıfıra vurursan kelliğin kötü bir tarafı yok. Yıllar oldu kafayı sürekli sıfıra vurmaya başlayalı çok çok güzel kızlarla ilişkilerim oldu.
Saçlıyken de flört hayatım iyiydi kel kalınca da iyi olarak devam ediyor çok şükür. Şu an ciddi bi ilişki içindeyim duruldum baya.
Kellikte bunu bir sorun haline getirmez ve uzun tutmayacaksınız saçı bu çok önemli sürekli kazırsanız ben bugüne kadar bunu takan güzel bir kıza rastlamadım. Hepsi de kafamı tıraş etmeyi çok severlerdi hatta.
Öyle arkadaşların bahsettiği gibi aşırı bi gelirim de yok düzenli gelir artı orta segment aracım var. Kelim diye ezik moda girersen çok şey kaybedersin mesele özgüvenli bi şekilde kafayı kazıyıp ortamlara girmek.
Kellik flörtü bitirseydi ben yıllardır bu kadar kızla beraber olamazdım

Keladayadayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 26 Ağustos 2020, 01:02:43 »
Forumda ne işin var diyenler olabilir. Ektirsem mi ektirmesem mi düşüncesi kafamdaydı ara ara. Merkezlerle görüştüm asmed hariç kafaya oynayan merkezlerle. Hepsi ekim olur dedi ama vazgeçtim.
Hala daha ekim düşünmüyorum kazımak daha cazip geliyor.
Tamamen bir tercih meselesi

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #64 : 26 Ağustos 2020, 02:00:09 »
Kafayı sıfıra vurursan kelliğin kötü bir tarafı yok. Yıllar oldu kafayı sürekli sıfıra vurmaya başlayalı çok çok güzel kızlarla ilişkilerim oldu.
Saçlıyken de flört hayatım iyiydi kel kalınca da iyi olarak devam ediyor çok şükür. Şu an ciddi bi ilişki içindeyim duruldum baya.
Kellikte bunu bir sorun haline getirmez ve uzun tutmayacaksınız saçı bu çok önemli sürekli kazırsanız ben bugüne kadar bunu takan güzel bir kıza rastlamadım. Hepsi de kafamı tıraş etmeyi çok severlerdi hatta.
Öyle arkadaşların bahsettiği gibi aşırı bi gelirim de yok düzenli gelir artı orta segment aracım var. Kelim diye ezik moda girersen çok şey kaybedersin mesele özgüvenli bi şekilde kafayı kazıyıp ortamlara girmek.
Aslında sıkıntı bu süreçe şahitlik eden sosyal çevre de ben de kel biriyle kafası traşlı tanıştığım da yadirgamiyorum önceki halini bilmediğim için hatta eski fotolarını gördüklerim oluyo kimine saçlar çok iyiymiş diyorum kimine sana saç gitmiyor böyle daha iyi olmuş diyorum. Da tabi mutlaka başka kazanımlarının olduğu yer vardır benim gördüğüm kellesen erkekler direk vücut geliştirip kas kütlesi inşa etmeye başlıyor, kılık kıyafetlerine saçlı hallerine nazaran çok daha özen gösteriyorlar, çok da mantıklı insanlar kelliklerinden önce fizikleri dikkatini çekiyor yani heryerden kaybetmemek lazım bir yerden kaybederken başka yerleri güçlendirmek lazım diye düşünüyorum. Bi deyim vardır hem kel hem bodur diye :)
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #65 : 26 Ağustos 2020, 14:23:05 »
Soyledikleriniz ispatlanamayan  yada dogrulugu kisiden kisiye degisen bir durum uzerinden bir genelleme yapilamaz.Guzel kızlarin cogu kel erkeklere bakmaz bu bir gercek.Fakat bakanlarda azinlik olarak para yada statu olarak ilgi ceken kisilere yonelir.Kendi hayatiniza bakarak boyle bir soylemde bulunmak dogru degil.Ayrica soylediklerinizin dogru oldugu nerden bilelim?Ama kel erkeklerin tipsiz olduklari ve  tercih edilmedikleri bir gercek.Vucut yapmak ve ozguvenli olmak sökmüyor.Belki siz bazi istisnalar yasamis olabilirsiniz ama gercek degismiyor.

prometeus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 26 Ağustos 2020, 15:43:22 »
Nasil kötü bir şey değil?Insanın bütün hayatını etkileyen çozumsuz bir sorun sadece alişma sureci var.Kendimizi gelistirsekte tam olarak tatmin olmuyoruz.Ayrica kendimizi hangi konuda gelistirmeliyiz ki?
kendinizi sevmeniz gerekiyor çözümsüz diye bir şey yok ne ağır tedavisi olmayan hastalıkları olan insanlar var. Bunun bir tedavisi var ve uygulanıyor sadece iyi araştırmanız gerkiyor.

Keladayadayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 26 Ağustos 2020, 16:12:41 »
Soyledikleriniz ispatlanamayan  yada dogrulugu kisiden kisiye degisen bir durum uzerinden bir genelleme yapilamaz.Guzel kızlarin cogu kel erkeklere bakmaz bu bir gercek.Fakat bakanlarda azinlik olarak para yada statu olarak ilgi ceken kisilere yonelir.Kendi hayatiniza bakarak boyle bir soylemde bulunmak dogru degil.Ayrica soylediklerinizin dogru oldugu nerden bilelim?Ama kel erkeklerin tipsiz olduklari ve  tercih edilmedikleri bir gercek.Vucut yapmak ve ozguvenli olmak sökmüyor.Belki siz bazi istisnalar yasamis olabilirsiniz ama gercek degismiyor.
Söylediklerinizin doğru olduğunu nerden bilelim mi   :D Neden yalan söyliyim bana ne kim ne eziklik yaşıyorsa yaşasın o zaman. Kendi hayatımdan örneklerle anlatmaya çalıştım bazı şeyleri. Bir erkek yakışıklıysa saçlı da yakışıklı kel ama kazınmış kafayla da. Tip yoksa saç biraz düzeltiyor en fazla .Kaldı ki siz bu psikolojiyle full saçlı olsanız neyin değişeceğini düşünüyorsunuz

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #68 : 26 Ağustos 2020, 19:11:04 »
Söylediklerinizin doğru olduğunu nerden bilelim mi   :D Neden yalan söyliyim bana ne kim ne eziklik yaşıyorsa yaşasın o zaman. Kendi hayatımdan örneklerle anlatmaya çalıştım bazı şeyleri. Bir erkek yakışıklıysa saçlı da yakışıklı kel ama kazınmış kafayla da. Tip yoksa saç biraz düzeltiyor en fazla .Kaldı ki siz bu psikolojiyle full saçlı olsanız neyin değişeceğini düşünüyorsunuz
Sizi iyi kandirmişlar.Kel halinizin iyi oldugunuzu zannediyorsunuz.Kirmamak icin insanlar oyle diyor.Konu ben degilim.Konu kel erkeklerin cinsel secilimle elenmesi gerekliligi.Bir  adam yakisikliysa saçlariyla yakisiklidir.Dunyanin en yakisikli adami da kel kalsa eski cekiciligini yitirir.Siz kendine guzel bir mekanizma kurmussunuz.Kendi hayal dunyanizda yasayin.

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 26 Ağustos 2020, 19:16:55 »
kendinizi sevmeniz gerekiyor çözümsüz diye bir şey yok ne ağır tedavisi olmayan hastalıkları olan insanlar var. Bunun bir tedavisi var ve uygulanıyor sadece iyi araştırmanız gerkiyor.
Haklısıniz cok daha  kotu hastaliklar ve durumlar var.Yalniz yasamak dunyanin sonu degil ,Saglikli olmak ,kendine yetebilmek  en onemlisi .

Keladayadayı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 26 Ağustos 2020, 19:31:14 »
Sizi iyi kandirmişlar.Kel halinizin iyi oldugunuzu zannediyorsunuz.Kirmamak icin insanlar oyle diyor.Konu ben degilim.Konu kel erkeklerin cinsel secilimle elenmesi gerekliligi.Bir  adam yakisikliysa saçlariyla yakisiklidir.Dunyanin en yakisikli adami da kel kalsa eski cekiciligini yitirir.Siz kendine guzel bir mekanizma kurmussunuz.Kendi hayal dunyanizda yasayin.
Evet doğru kırmamak için bu kadar kadın bu yaşıma kadar benimle ilişki kurdu nasıl aklıma gelmedi benim bu teşekkürler gözümü açtığınız için

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #71 : 26 Ağustos 2020, 20:34:24 »
Evet doğru kırmamak için bu kadar kadın bu yaşıma kadar benimle ilişki kurdu nasıl aklıma gelmedi benim bu teşekkürler gözümü açtığınız için
Aynen oyle  menfaat bittiginde birakmislar sizi  belli.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #72 : 26 Ağustos 2020, 22:59:16 »
Aynen oyle  menfaat bittiginde birakmislar sizi  belli.
Kendi kendinize bir şeyler söylüyorsunuz, trol müsünüz ya da ciddi mi söyledikleriniz bilmiyorum ama bende buraya şunu bırakıyorum bilimsel makalelerle desteklenmiş biçimde kadınların kelleri tercih ettiğini gösteren ( Pısırık,özgüvensiz,kendine bakmayanları değil) bir yazı. Bilimi de bu kadar reddedebilecek misiniz merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 16:23:01 Gönderen: Hintell »
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

pcd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #73 : 26 Ağustos 2020, 23:23:23 »
Kendi kendinize bir şeyler söylüyorsunuz, trol müsünüz ya da ciddi mi söyledikleriniz bilmiyorum ama bende buraya şunu bırakıyorum bilimsel makalelerle desteklenmiş biçimde kadınların kekleri tercih ettiğini gösteren ( Pısırık,özgüvensiz,kendine bakmayanları değil) bir yazı. Bilimi de bu kadar redderedilecek misiniz merak ediyorum.

Bu yazı kadınların kelleri tercih ettiğini kanıtlamıyor. Sadece bir tane bilim insanının bir teorisi üzerinden "kadınlar şöyle ister" diyemezsin. Aynı yazıda, yapılmış küçük araştırmalarda kelliğin fiziksel çekiciliği azalttığı gösterilmiş. Ama tek faktör olmadığına katılıyorum. Sosyal statünü yükseltirsen, iyi para kazanırsan, daha bakımlı olursan vs. durumunu iyileştirebilirsin.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 16:23:18 Gönderen: Hintell »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 26 Ağustos 2020, 23:51:11 »
Ne tartışma imiş sonuç belli durum belli kendinizi kandırmanın alemi yok.. saç avantajdır. Kellik kötüdür. Kelliği daha avantajlı oldugunu savunma nedir birader heleki saç ekimi forumunda..
tüm şartlar eşit ise tek fark saç ise saçlı olan avantajlıdır.. çok canı isterse kafayı kazıtor kel olur bu kasar basit.. neyinn sidik yarıstırması bu..
Hersey saç değil tabi ama saç ciddi fark yaratır erkekte önemli bişy. Kendinizi kandırmayın keller her göte eller falan hikaye..

Facebook Twitter Instagram