Gönderen Konu: kelliğinizin romantik hayata etkisi çok oldu mu?  (Okunma sayısı 7280 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: kelliğinizin romantik hayata etkisi çok oldu mu?
« Yanıtla #45 : 21 Ağustos 2020, 16:51:47 »
Bunlar bilimsel tanımlar. Hayatımızı kapitalist düzene göre yaşıyoruz zaten eğer yaşamasaydık saç ektirmek zorunda kalmazdın. “Uçlarda yaşayan lider ruhlu dışlanmış bir erkek” böyle bir şey mümkün değil, uçlarda yaşayan lider olmaz, lider olan dışlanmaz.

Peki Alfa+ gama : uçlarda yaşayan lider

Yada omega + Sigma = dışlanmış yanlız kurt

Olabiliyor mu? 
Birde hangi bilim dalı bu?  İnsanları 5 sınıfa ayırabilen?
Hem aktif hem pasif bisexüel insanlar bile varken insanları böyle 5 grupta toplamak çok sığ bir görüş gibi geldi bana.. bence bir insan hem  uçlarda yaşadığı halde liderlik özelliği gelişmişte olabilir..

Ama dediğim gibi ne omega ne alfa varsa yoksa ADAM olmaktan geçiyor hidayete varmanın yolu.. Arının komplekslerinizden sizi diğerlerinde ayıran en büyük özelliğimiz üzerinizdeki elbise yada taktığınız saatin markası olmasın.. saçlarınız boyunuzda olmasın.. kişiliğiniz olsun.. bunu kullanabilirseniz hayat dahada kolaylaşır genç kardeşlerim..

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #46 : 21 Ağustos 2020, 17:07:18 »
Senin ruh sağlığın bozuk ilk evvela tedavi ol.Belki çekici bir yüze sahip olmadığın için kelligin verdigi psikolojiyle kadınlar bana bakmıyor diyebilirsin lakin bu durum öyle olmuyor.Kel ve yakışıklı erkekleri saclilardan daha çekici bulan milyonlarca kadın  var.Ayrica saçlı olup kekovari tipe sahip bir erkeği çekici bulacak kadın da yok.Sen galiba saçlı olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu diyorsun ama yanlış yaşa ki daha neler göresin genç.Yaş aldıkça hayatın böyle işlemediğini fark edeceksin.
Milyonlar kadin mi var?Yalan dolan şeylerden bahsetmeyin.Unlu yada zengin insanlar her zaman çekicidir.Bunun kellikle alakasi yok.Asıl sorun genç yasta benim gibi kel kalan normal insanlarin yaşadigi sorunlar.Diyorsunuz yaş aldıgıniz zaman bunu anlayacaksiniz.O zaman bu insanların gençligi ne olacak? Gençken yalnız kalirsiniz sonra parayi bulup kendinize birini bulursunuz diyorsunuz.Bu durum ne kadar sağlıkli?Kel misiniz bunun cevabini verin.Ayrica piyasada kel olup yakısıkli olan adam yok uydurmayin.Kel erkekler her isi basarabilir diger insanlar gibi ama eş bulma yada kadin konusunda asla cekici olmayacaklar.Cinsel seçilimden elenmemek için mucadele edecekler.Benim savundugum nokta bu.Kel degilseniz ne desem boş.Gercekler bunlar malesef insanlarin zoruna gidiyor.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 21 Ağustos 2020, 17:21:25 »
Milyonlar kadin mi var?Yalan dolan şeylerden bahsetmeyin.Unlu yada zengin insanlar her zaman çekicidir.Bunun kellikle alakasi yok.Asıl sorun genç yasta benim gibi kel kalan normal insanlarin yaşadigi sorunlar.Diyorsunuz yaş aldıgıniz zaman bunu anlayacaksiniz.O zaman bu insanların gençligi ne olacak? Gençken yalnız kalirsiniz sonra parayi bulup kendinize birini bulursunuz diyorsunuz.Bu durum ne kadar sağlıkli?Kel misiniz bunun cevabini verin.Ayrica piyasada kel olup yakısıkli olan adam yok uydurmayin.Kel erkekler her isi basarabilir diger insanlar gibi ama eş bulma yada kadin konusunda asla cekici olmayacaklar.Cinsel seçilimden elenmemek için mucadele edecekler.Benim savundugum nokta bu.Kel degilseniz ne desem boş.Gercekler bunlar malesef insanlarin zoruna gidiyor.

-benzini shellden, ...ğı kelden...
-keller her ..te eller
-saçta keramet olsa ..tte çıkardı
-Dert bende derman kelde... 

Ne yani atalarımızda mı bizi kandırıyor.. bu sözlerde mi yalan??

Hoş geçi atalarımız
-telgrafın telleri ... bütün kelleride demiş..

Şaka biryana arkadaşlar kellik maalesef %95 erkek için ciddi dezavantaj.. özellikle sosyal hayatı ciddi etkiliyor ama hayat hiçbirzaman adaletli olmadı ki.. herkese aynı şansı sunmuyor.. elimizde olmayanlar için ah edip iç çekmektense elimizdekilerin kıymetini bilip onları doğru kullanarak ön plana çökmek çok daha akılcı bir çözüm olacaktır..

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 21 Ağustos 2020, 17:42:36 »
Peki Alfa+ gama : uçlarda yaşayan lider

Yada omega + Sigma = dışlanmış yanlız kurt

Olabiliyor mu? 
Birde hangi bilim dalı bu?  İnsanları 5 sınıfa ayırabilen?
Hem aktif hem pasif bisexüel insanlar bile varken insanları böyle 5 grupta toplamak çok sığ bir görüş gibi geldi bana.. bence bir insan hem  uçlarda yaşadığı halde liderlik özelliği gelişmişte olabilir..

Ama dediğim gibi ne omega ne alfa varsa yoksa ADAM olmaktan geçiyor hidayete varmanın yolu.. Arının komplekslerinizden sizi diğerlerinde ayıran en büyük özelliğimiz üzerinizdeki elbise yada taktığınız saatin markası olmasın.. saçlarınız boyunuzda olmasın.. kişiliğiniz olsun.. bunu kullanabilirseniz hayat dahada kolaylaşır genç kardeşlerim..
Omega+ Sigma diye bir şey olamaz. İnsanlığın başından beri belli bir hiyerarşi var, bunları kurtlar üzerinden örnekledim. 5 tane yok zaten çok fazla var bunları sadece arkadaşın erkek modelini saça göre belirlemesinin yanlışlığını anlatmak için söyledim. Özelliği gelişmiş olması bir anlam ifade etmiyor. Eğer alfa olma kapasitesi varken alfa olamıyorsa alfa değildir. Bunlar kişilik özellikleri değil büründükleri modeldir, bu modelin kişilik özelliklerini gösteriyorlardır.

Dış görünüşe gelince yakışıklı değilseniz sizin suçunuz değil ya da kelseniz. Ama normal şartlarda çekici ya da karizmatik değilseniz sizin hatanız bunun kellikle bir alakası da yok.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 21 Ağustos 2020, 18:44:41 »
Omega+ Sigma diye bir şey olamaz. İnsanlığın başından beri belli bir hiyerarşi var, bunları kurtlar üzerinden örnekledim. 5 tane yok zaten çok fazla var bunları sadece arkadaşın erkek modelini saça göre belirlemesinin yanlışlığını anlatmak için söyledim. Özelliği gelişmiş olması bir anlam ifade etmiyor. Eğer alfa olma kapasitesi varken alfa olamıyorsa alfa değildir. Bunlar kişilik özellikleri değil büründükleri modeldir, bu modelin kişilik özelliklerini gösteriyorlardır.

Dış görünüşe gelince yakışıklı değilseniz sizin suçunuz değil ya da kelseniz. Ama normal şartlarda çekici ya da karizmatik değilseniz sizin hatanız bunun kellikle bir alakası da yok.
Birakalim bu sigma ,alfa ,beta mevzusunu.Benim bahsettigim gidin hangi kıza sorarsaniz sorun hepsi kel erkeklerin çekici olmadigi soyleyecek.Fakat kel erkeklerin elenmemesinin sebebi belli bir yastan sonra maddi acidan evlendigi kadina kaynak olmasi.Evrimsel olarak erkekler en aktif ureme dönemlerinde saçlarini kaybeder.Bu durum dış gorunumu ve alfaligini azaltarak çocuk yapmayi degil çocuk bakmaya meyilli bireyler olusturur..Yani aslında kari kız islerinden uzaklasmak icin evrilmis bir sistem.Fakat günumuzde artik kadinlarda söz sahibi.Hepsi calisiyor parasini kazaniyor.Cinsel seçilim artik onlarin elinde.Eskiden  erkek egemen toplumu oldugumuz için bu konular sorun yaratmiyordu.Simdi kadınlar eşlerini seçiyor.Asil sorun burda.Evet kel erkekler kendileri her konuda gelistirebilir fakat bu onlari yine de cinsel secilimden elenmemesini engellemeyecek.

heycorcverseneborc

• Full Member
« Yanıtla #50 : 21 Ağustos 2020, 19:14:00 »
.....
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 19:44:18 Gönderen: Çokk Büyükk »

heycorcverseneborc

• Full Member
« Yanıtla #51 : 21 Ağustos 2020, 19:23:49 »
.....
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 19:44:32 Gönderen: Çokk Büyükk »

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #52 : 24 Ağustos 2020, 13:14:51 »
Birakalim bu sigma ,alfa ,beta mevzusunu.Benim bahsettigim gidin hangi kıza sorarsaniz sorun hepsi kel erkeklerin çekici olmadigi soyleyecek.Fakat kel erkeklerin elenmemesinin sebebi belli bir yastan sonra maddi acidan evlendigi kadina kaynak olmasi.Evrimsel olarak erkekler en aktif ureme dönemlerinde saçlarini kaybeder.Bu durum dış gorunumu ve alfaligini azaltarak çocuk yapmayi degil çocuk bakmaya meyilli bireyler olusturur..Yani aslında kari kız islerinden uzaklasmak icin evrilmis bir sistem.Fakat günumuzde artik kadinlarda söz sahibi.Hepsi calisiyor parasini kazaniyor.Cinsel seçilim artik onlarin elinde.Eskiden  erkek egemen toplumu oldugumuz için bu konular sorun yaratmiyordu.Simdi kadınlar eşlerini seçiyor.Asil sorun burda.Evet kel erkekler kendileri her konuda gelistirebilir fakat bu onlari yine de cinsel secilimden elenmemesini engellemeyecek.

Halkıymışsın kardeşim kelle yiyip, içip, gezip  ödettirdi sonra gidip saçlı adamla buluşup hesabı ödedi.

Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #53 : 24 Ağustos 2020, 16:29:30 »
Halkıymışsın kardeşim kelle yiyip, içip, gezip  ödettirdi sonra gidip saçlı adamla buluşup hesabı ödedi.

Uluların ulusu Murat Akay bu konuyla ilgili de önceden gerekli tespiti yapmış zaten ;D

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 24 Ağustos 2020, 20:58:20 »

Guzel tespit reis aynen oyle.Resmen soyledigim seylerin uygulamasi olmuş😂Tam oturmuş

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 24 Ağustos 2020, 22:19:45 »

Kelle yememişler ki

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #56 : 24 Ağustos 2020, 22:55:16 »
Kelle yememişler ki

;D
Kelle derken kel adamdan bahsediliyor orda.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 25 Ağustos 2020, 00:40:35 »
;D
Kelle derken kel adamdan bahsediliyor orda.
Şaka yaptım

prometeus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 25 Ağustos 2020, 14:02:14 »
bence kellik kötü bir şey değil bu tamamen kişisel olarak olaya nasıl baktığınızla ilgili, özgüveninizi buna bağlayarak kırmayın kendinizi geliştirin gerisi zaten gelir

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 25 Ağustos 2020, 16:27:40 »
bence kellik kötü bir şey değil bu tamamen kişisel olarak olaya nasıl baktığınızla ilgili, özgüveninizi buna bağlayarak kırmayın kendinizi geliştirin gerisi zaten gelir
Nasil kötü bir şey değil?Insanın bütün hayatını etkileyen çozumsuz bir sorun sadece alişma sureci var.Kendimizi gelistirsekte tam olarak tatmin olmuyoruz.Ayrica kendimizi hangi konuda gelistirmeliyiz ki?

Facebook Twitter Instagram