Gönderen Konu: kelliğinizin romantik hayata etkisi çok oldu mu?  (Okunma sayısı 7272 defa)

anonymous0

• Sr. Member
Ynt: kelliğinizin romantik hayata etkisi çok oldu mu?
« Yanıtla #15 : 09 Ağustos 2020, 18:27:40 »
Almanyadayken İspanyol bir arkadas, arkadaşı kel olduğu için arkadaşının evlenemedigini söylemişti, keza İspanyollar kiyas konusunda önemli bir kriterdir bana göre, buna kiyasla madenin bol olduğu Dogu Avrupada hiç şansı yok demek istiyorum bir kelin. Ülkemizin ekonomik ve coğrafi sıkıntısı nedeniyle kelsen zaten öl. Para en çirkin keli bile güzel huylu yapar, kellerin sevilme nedeni iyi huyudur, dünyanın her yerinde, ya da çok düşük bir yuzdeyle adam da şeytan tüyü var derler ya öyle bir şeyi vardır ilgi çeker.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 09 Ağustos 2020, 18:30:26 »
kel var, kel var, kel var yumurta gibi çocuk,kel var tophane patlıcanı gibi..Kimi kıllı saçlı sever,kimi köse kılsız..😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Ağustos 2020, 00:01:02 »
Ben kadın kısmına düşkün olup, verimli bir ilişki hayatı geçiren görmedim.

Sokağa çık insanlara bak. Tipin karşıdakinin değil senin davranışlarını etkiler. Sen kendine güven, Gerisi gelir
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 12:05:03 Gönderen: newbie2017 »

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 11 Ağustos 2020, 19:59:53 »
Ben kadın kısmına düşkün olup, verimli bir ilişki hayatı geçiren görmedim.

Sokağa çık insanlara bak. Tipin karşıdakinin değil senin davranışlarını etkiler. Sen kendine güven, Gerisi gelir

Doğru tespit... ilişki yürütebilmek yüksek sadakat , sabır biraz zeka gerektirir.
Zamparalık yapmak para ve zaman gerektirir..

İkisini birden yürütebilmek yüksek zeka, bol para , kriz yönetimi becerisi birazda tiyatro becerisi ister... zor iştir.. herkes beceremez

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 11 Ağustos 2020, 22:18:30 »
Doğru tespit... ilişki yürütebilmek yüksek sadakat , sabır biraz zeka gerektirir.

İkisini birden yürütebilmek yüksek zeka, bol para , kriz yönetimi becerisi birazda tiyatro becerisi ister... zor iştir.. herkes beceremez
aynen ben direk mesaj atıp ayrılıyodum becerime güvenmediğimden :D

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 11 Ağustos 2020, 22:36:33 »

Kesişim kümesinde olmakta güzel :)
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #21 : 16 Ağustos 2020, 18:57:43 »
Davy yine mi sen, protez saç araştırman nasıl gidiyor :D
Benim gözlemim şu şekilde kadınlar hatta kadınlar değil insanlar güçlü kişileri sever hayranlık duyar bu sosyal statü, özgüven, maddi güç, Fiziğinin iyi olması gibi onlarca alt başlığa ayrılabilir basit bir örnek veriyim bugün sen cılız/şişko bir bedenle, iyi olmayan bir giyim ve düşük bir gelir ile kel olursan keltoş oluyorsun dazlak oluyorsun.Eğer bakımlı(sakal vb) Özgüveni yüksek iyi bir fizik kas kütlesi yüksek yağ oranı düşük, sana yakışan kaliteli kıyafetler ile kelleşen kişi olunca abi Jason gibisin oluyor bi anda.

Yakışıklı değil ama karizmatik diye bir sınıf varya ha işte  orayı bu dediğim özellikleri barındıran keller oluşturuyor :D

Ben bunu canlı hayatta gördüm maddi gücü ve sosyal statüsü yüksek insanlar için kellik bir sorun teşkil etmiyor onlardan birşey eksiltmiyor.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Kelbiradam24

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 19 Ağustos 2020, 11:03:39 »
Davy yine mi sen, protez saç araştırman nasıl gidiyor :D
Benim gözlemim şu şekilde kadınlar hatta kadınlar değil insanlar güçlü kişileri sever hayranlık duyar bu sosyal statü, özgüven, maddi güç, Fiziğinin iyi olması gibi onlarca alt başlığa ayrılabilir basit bir örnek veriyim bugün sen cılız/şişko bir bedenle, iyi olmayan bir giyim ve düşük bir gelir ile kel olursan keltoş oluyorsun dazlak oluyorsun.Eğer bakımlı(sakal vb) Özgüveni yüksek iyi bir fizik kas kütlesi yüksek yağ oranı düşük, sana yakışan kaliteli kıyafetler ile kelleşen kişi olunca abi Jason gibisin oluyor bi anda.

Yakışıklı değil ama karizmatik diye bir sınıf varya ha işte  orayı bu dediğim özellikleri barındıran keller oluşturuyor :D

Ben bunu canlı hayatta gördüm maddi gücü ve sosyal statüsü yüksek insanlar için kellik bir sorun teşkil etmiyor onlardan birşey eksiltmiyor.
Evrimsel olarak yanliş söylemler.Diyelim ki bir kadın statunuz yuksek diye size bakti ve siz de keriz gibi evlendiniz.Sonrasinda bu kadın sizi aldatirsa ne olacak?Her şey para mi statu mu?Cinsel seçilimin bunda hiç etkisi yok mu?Kel bir adam bir kadında gozunde cekici degildir ve evlenende para için katlanir  yani işlerini yaptirmak icin bu bir gerçek.Kadın,beta olan kel erkeğe muhtaç fakat ilgi odaği her zaman saçli alfa erkekleri etkilemektir.Bir yolunu bulur aldatir.O yuzden kel erkekler cinsel seçilimle elenmeli.

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 19 Ağustos 2020, 11:52:55 »
Kelliğimin romantik hayatıma etkisi ektedir:
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 19 Ağustos 2020, 12:15:28 »

😂😂
Global Moderator

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 19 Ağustos 2020, 19:27:10 »
Genç yasta kel kalmıs erkeklerin kizlar karsisinda hiçbir sansi yok.Bir kadinin yaninda kel bir erkek varsa ya evlendikten sonra saçı dökülmüştür yada adamin parasi çoktur.Başka açiklamasi olamaz.Kızlarin gozunde it kadar degerimiz yok.Karakter ,ozguven hikaye.Bir kızla tanismaya gidiyorsun direkt saçlarina bakıp dökulmus diyor.Seni  sağlıksiz ve tipsiz olarak kodluyor.İsimiz cok zor hele genc yasta agresif dökülmeye yasayan erkeklerin durumu içler acisi.Yaşlı amcalar gibi saçı olan erkeklerin kızlar  karşısında ne kadar şansi olabilir?Ancak 35 40 yasinda sonra görmüs gecirmis bir kadın baksa bakar.Ondan gelecek mutlulugu ne yapalim?Resmen cinsel seçilimle eleniyoruz.Doga bizi eliyor.Bizi bu hale düsüren kader utansın.

İbretlik tespit
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 19 Ağustos 2020, 23:12:47 »
Batikon mu çekiyon bu ne kul stayla🧐
One life,live it...

Takviye

İlave

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 19 Ağustos 2020, 23:20:20 »
Batikon mu çekiyon bu ne kul stayla🧐
cold brew üstad :) ama batikon güzel fikir ben nasıl bunu daha önce akıl edemedim  ::)
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 19 Ağustos 2020, 23:21:37 »
cold brew üstad :) ama batikon güzel fikir ben nasıl bunu daha önce akıl edemedim  ::)
Batikona az bişi yeşil elma sirkesi ve 3 dilim limon az buçuk baileys ile 112 arayıp burnu kapatıp tek şat...
One life,live it...

Takviye

İlave

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

heycorcverseneborc

• Full Member
« Yanıtla #29 : 19 Ağustos 2020, 23:28:02 »
Evrimsel olarak yanliş söylemler.Diyelim ki bir kadın statunuz yuksek diye size bakti ve siz de keriz gibi evlendiniz.Sonrasinda bu kadın sizi aldatirsa ne olacak?Her şey para mi statu mu?Cinsel seçilimin bunda hiç etkisi yok mu?Kel bir adam bir kadında gozunde cekici degildir ve evlenende para için katlanir  yani işlerini yaptirmak icin bu bir gerçek.Kadın,beta olan kel erkeğe muhtaç fakat ilgi odaği her zaman saçli alfa erkekleri etkilemektir.Bir yolunu bulur aldatir.O yuzden kel erkekler cinsel seçilimle elenmeli.
     başka kimler elensin. 1.80den kısalar, büyük burunlular falan da elensin. Erkeklerin %5 i üresin. Kendini dahada aşağı çekme psikolojisinde burdaki bazı genç kardeşler. Kendinize gelin.

Facebook Twitter Instagram