Evrimsel olarak yanliş söylemler.Diyelim ki bir kadın statunuz yuksek diye size bakti ve siz de keriz gibi evlendiniz.Sonrasinda bu kadın sizi aldatirsa ne olacak?Her şey para mi statu mu?Cinsel seçilimin bunda hiç etkisi yok mu?Kel bir adam bir kadında gozunde cekici degildir ve evlenende para için katlanir yani işlerini yaptirmak icin bu bir gerçek.Kadın,beta olan kel erkeğe muhtaç fakat ilgi odaği her zaman saçli alfa erkekleri etkilemektir.Bir yolunu bulur aldatir.O yuzden kel erkekler cinsel seçilimle elenmeli.
Ney evrimsel olarak eksik miş? Belgeseli bile var bunun sosyal deney olarak da gösteriyor belgesel içinde aç izle aynı adama bir iki küçük müdehale ile farklı kişilerden fikir alıyorlar aynı adam için iki zıt söylemde bulunuyorlar.
Statüm için bir kadının benim ile evlenmesine musade etmem. Evlilik, sadakat, aldatma ayrı konular zaten bir kadın dünya güzeli de olsa herkesin ahlaki standartları vardır yani bu ihtimal olan bir ilişkinin evliliğe gitmesine izin vermem. Ayrıca bunun saç ile de alakası yok senin dediğin güruh her zaman o eğilim içinde dir saçın da olsa paran da olsa her zaman senden zengini ve yakışıklısı olacak kısacası önce zihniyet sonra çevreni değiş saç sona kalsa da olur
Siz elenebilirsiniz beyfendi ben norwood 7 de olsam Elvis Presley hacminde saçlarım da olsa evliliğime etkisi olmaz. Davul bile dengi dengine o ayrı bir mevzu
başka kimler elensin. 1.80den kısalar, büyük burunlular falan da elensin. Erkeklerin %5 i üresin. Kendini dahada aşağı çekme psikolojisinde burdaki bazı genç kardeşler. Kendinize gelin.
Boydan kurtardık burundan patladık tüh yine evde kaldık iyi mi !