Gönderen Konu: Saç Ekimi karar  (Okunma sayısı 1682 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Saç Ekimi karar
« Yanıtla #15 : 11 Ağustos 2020, 18:07:06 »
Sizin ekimi gördüm çok başarılı olmuş babada  cesaret verdi ama bir kaç yerle görüştüm uzmanlarda ekime gerek olmadığını söyledi benim için , ben de  arada olduğum için  karar vermek zor Ekim mi yoksa bir süre saça bakıp beklemekmi tabi bu arada zor olan saça şekil vermek eskiden alıştığım saça şimdi elimi atınca o formda olmadığını görmek moral bozuyor bide istediğim sıklığı yakalayamazsam korkusu doğal olurmu olmazmı korkusu xpecia kullanıp bir süre beklemeye karar verdim sorun artarsa Hakan Doğanay a güvenicem varsa medikal önerileriniz memnun olurum

Teşekkür ederim ancak sizinle benim saçlarım arasında fark var. Benim alnım doğuştan geniş ve saçlar gerileyince şekil veremeyeceğim saçlarım oluştu. Bu açılma da 16 yaşında başladı bende. Daha sonra takviyelerle zayıflayan saçlarımı güçlendirip en sonunda pandeminin de olduğu dönemde saç ektirmek istedim. Sizin saç çizginiz benim ki kadar önde değil. Muhtemelen de açılmalar daha yeni yeni başlamıştır. Ben yerinizde olsaydım muhtemelen saç ile ilgili arayışlara girmezdim. Medikal tedavi için de saçlarınız bu fotoğraftan dökülecek gibi durmuyor genel minyatürleşme var mı? Yoksa koparak dökülmeleri mi kafanıza takıyorsunuz bunu bu şekilde anlamak güç. Direkt kafanızda hafif dökülmelerden çekinip medikal tedavilerle boş yere vücudunuzu yormayın derim. Ciddi bir saç probleminiz yok, estetik kaygı içerisindesiniz. Bu nedenle forumu iyice araştırın derim. Sizin saç ekiminizin estetik olması şart yoksa yaptıracağınız ekim ile pişmanlık yaşayabilirsiniz. Saçın çıkması sizi mutlu etmez saç yönlerinin de başarılı olması lazım. En göze batan nokta ön çizgi saç ekiminde.

mustafamuyo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 11 Ağustos 2020, 23:36:06 »
Teşekkür ederim ancak sizinle benim saçlarım arasında fark var. Benim alnım doğuştan geniş ve saçlar gerileyince şekil veremeyeceğim saçlarım oluştu. Bu açılma da 16 yaşında başladı bende. Daha sonra takviyelerle zayıflayan saçlarımı güçlendirip en sonunda pandeminin de olduğu dönemde saç ektirmek istedim. Sizin saç çizginiz benim ki kadar önde değil. Muhtemelen de açılmalar daha yeni yeni başlamıştır. Ben yerinizde olsaydım muhtemelen saç ile ilgili arayışlara girmezdim. Medikal tedavi için de saçlarınız bu fotoğraftan dökülecek gibi durmuyor genel minyatürleşme var mı? Yoksa koparak dökülmeleri mi kafanıza takıyorsunuz bunu bu şekilde anlamak güç. Direkt kafanızda hafif dökülmelerden çekinip medikal tedavilerle boş yere vücudunuzu yormayın derim. Ciddi bir saç probleminiz yok, estetik kaygı içerisindesiniz. Bu nedenle forumu iyice araştırın derim. Sizin saç ekiminizin estetik olması şart yoksa yaptıracağınız ekim ile pişmanlık yaşayabilirsiniz. Saçın çıkması sizi mutlu etmez saç yönlerinin de başarılı olması lazım. En göze batan nokta ön çizgi saç ekiminde.
Aynen Durumun ozeti dediginiz gibi ama benimde on cizgi v oldugu icin Ufuk bi acilma sonrasi alistigim sekilde Saçimi tararken koselerin oldugu kisimin Alti bos kaliyor on cizgiye dokunmadan koselere Ekim yaptirip aciklik az oldugu icin daha siki bi Ekim olur diye hayal Edip arastirma icine girdim ama kremle hapla sac cikmayacagini biliyorum bi tarafim da iyi ekimleri gorunce ektirip bu sorunu kestirip atmak istiyorum Ekelim diyen ekim merkezi de var sakin dokunma diyen ekim merkezi de

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2020, 00:48:07 »
Bana sorarsanız da hiç ekim işine bulaşmayın. Son attığınız fotoğraflardan daha net anlaşılıyor ekimlik bir açıklığınız yok.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 12 Ağustos 2020, 03:32:19 »
Aynen Durumun ozeti dediginiz gibi ama benimde on cizgi v oldugu icin Ufuk bi acilma sonrasi alistigim sekilde Saçimi tararken koselerin oldugu kisimin Alti bos kaliyor on cizgiye dokunmadan koselere Ekim yaptirip aciklik az oldugu icin daha siki bi Ekim olur diye hayal Edip arastirma icine girdim ama kremle hapla sac cikmayacagini biliyorum bi tarafim da iyi ekimleri gorunce ektirip bu sorunu kestirip atmak istiyorum Ekelim diyen ekim merkezi de var sakin dokunma diyen ekim merkezi de
Bu saça Ekim yaptirirsan pişman olursun doğal cizgin gayet iyi.İlerleyej yaşlarda açılma.olursa düşün şimdi gez tadını çıkar saçın yaşın genç
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Facebook Twitter Instagram