Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: emre-9876_ - 18 Haziran 2017, 19:42:27Alıntı yapılan: atlanticus - 18 Haziran 2017, 11:55:36106. gün fotoları arkadaşlar...Biraz daha sıklaşıp kalınlaşırsa daha iyi olacak inşallah ABİ MERHABA ŞUAN COK GÜZEL GÖRÜNÜYOR SAÇLARIN COK İYİ BENCE DAHA 106 gün AMA DAHA DA GÜZEL OLACAGIDA BELLİ SENDE KURTULUYODSUN BU DERTDEN ATLANTİCUS 😊😊Sağol emre, bakalım yeni yeni başladı çıkışlar İnş. hepimiz kurtuluruz bu dertten, insanın psikolojisini çok etkiliyor gerçekten...
Alıntı yapılan: atlanticus - 18 Haziran 2017, 11:55:36106. gün fotoları arkadaşlar...Biraz daha sıklaşıp kalınlaşırsa daha iyi olacak inşallah ABİ MERHABA ŞUAN COK GÜZEL GÖRÜNÜYOR SAÇLARIN COK İYİ BENCE DAHA 106 gün AMA DAHA DA GÜZEL OLACAGIDA BELLİ SENDE KURTULUYODSUN BU DERTDEN ATLANTİCUS 😊😊
106. gün fotoları arkadaşlar...Biraz daha sıklaşıp kalınlaşırsa daha iyi olacak inşallah
Süreç muazzam ilerliyor. inşallah kısa sürede süper bir sonuç olacak:)
Sürecin tamamen benimle aynı ilerliyor atlanti sonrasını fotolarıma bakarak görebilirsin örneğin mevcut şanslısın
Güzel gidiyorsun Çıkışları takip edelim seyrek alanlar da dolsun o zman daha iyi olur
Alıntı yapılan: atlanticus - 18 Haziran 2017, 22:21:26Alıntı yapılan: emre-9876_ - 18 Haziran 2017, 19:42:27Alıntı yapılan: atlanticus - 18 Haziran 2017, 11:55:36106. gün fotoları arkadaşlar...Biraz daha sıklaşıp kalınlaşırsa daha iyi olacak inşallah ABİ MERHABA ŞUAN COK GÜZEL GÖRÜNÜYOR SAÇLARIN COK İYİ BENCE DAHA 106 gün AMA DAHA DA GÜZEL OLACAGIDA BELLİ SENDE KURTULUYODSUN BU DERTDEN ATLANTİCUS 😊😊Sağol emre, bakalım yeni yeni başladı çıkışlar İnş. hepimiz kurtuluruz bu dertten, insanın psikolojisini çok etkiliyor gerçekten...ANLADIM ABİ İNŞALLH ETKİLEMEZMİ COK ETKİLİYOR GERCEKTEN BİOTIN ALIYORMUŞSUN PROSCAR ALIYORMUSUN ABİ BU SÜREÇTE
Ben de günlük 100mg biotin almaya başlicam ekimden bir kaç gün önce peki etkisi ne olur acaba ?5000mkg mı almalıyım yoksa ?
Atlanticus 120 de foto bekliyorum senden
Şuan için çok güzel güne göre dualar üstlerine tam oturmuş yonn sorunu yok üst taraf belirginleşmeye yön sorunu yok açıklığın çok durumun mükemmel gidiyor daha ne diyelim masallah
Alıntı yapılan: Martineden1903 - 02 Temmuz 2017, 12:46:55Şuan için çok güzel güne göre dualar üstlerine tam oturmuş yonn sorunu yok üst taraf belirginleşmeye yön sorunu yok açıklığın çok durumun mükemmel gidiyor daha ne diyelim masallahGoogle translate? şaka biryana biraz karışmış yorum:)Anlanticus yeni hayatına uyum sağlamak bşraz zorlayabilir seni. Bildigin kelmişssin, saçlı olmuşsun... tebrikler
Abi t9 un azizliği haha fuallerin ustleride iyi oturmuş kim ekim olmussa forumda o kısımda yön sorunu oluyor güzel olmuş demek istedim 😁