Gönderen Konu: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017  (Okunma sayısı 103150 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017
« Yanıtla #90 : 13 Mayıs 2017, 21:43:32 »
71. gün
Sol ve sağ şakaklar...
Sağ taraf biraz daha geriden geliyor.
Atlanticus şoktan kurtulan saçlar baya uzamış hafiften çıkışlarda başlamış ilerde dahada kararacaktır
Kırmızılıkta pekte yok iyi gidiyor iyi 😊
o kırmızılık yok derken için yanmadımı hiç punta ?:)
İçim titredi :) bu arada kırmızılık geçmesinden vazgeçtim artık ben hafiften kararmalar var buna ümit bağladım kapatır umarım ilerleyen zamanlarda
ya bırak bu işleri kapatır fılan :) sırma saclı olcaksın naz yapma :)

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 13 Mayıs 2017, 21:47:14 »
Devremin saçları 10 numara olacak  ;D
Ben de kırmızılık azdı baya...Fakat güneşe biraz çıkınca artıyor...
Bazı saç telleri bağımsızlığını ilan edip yardırırken bazılar halen direniyor. Kararma olup kapatırsa rahatlayacağım ben de  :D

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 13 Mayıs 2017, 22:36:16 »
Seninde sok dokulmen gec oldu atlanticus bizim gec soka ugrayanlar dernegine uye compaster vardi 100.gunde hic bisi yoktu 130 da costu cikislar sonra paylasim yapmadi, onun son halini gorebilsek fikir yurutebiliriz bizim surecler icin.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 13 Mayıs 2017, 23:03:07 »
Benim saçlar kelin şu anki saçlar kadar olsa yeter hintell😊 Benim günleri saymayı bıraktım kelin günlerini sayıyorum artık 😊
Devrem senin saçlarda bomba olacak hele o templelarla çığır açacaksın😊
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 23:05:31 Gönderen: punta »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 13 Mayıs 2017, 23:15:38 »
Benim saçlar kelin şu anki saçlar kadar olsa yeter hintell😊 Benim günleri saymayı bıraktım kelin günlerini sayıyorum artık 😊
Punta sac vardi bunada sukur ama ise yaramiyordu kilometresi kisaydi uzun yolda yolda birakiyodu :) ekimden 2 gun once son kez dedim saclari taratiyim berbere jöle sür dedim jöle surulucek bi sacin yokki dedi anca waxla ordan oraya aticaz kapaticaz dedi 😬 O an kendimi nasil kotu hissettim anlatamam 😬
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 23:18:23 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 13 Mayıs 2017, 23:34:36 »
Punta sac vardi bunada sukur ama ise yaramiyordu kilometresi kisaydi uzun yolda yolda birakiyodu :) ekimden 2 gun once son kez dedim saclari taratiyim berbere jöle sür dedim jöle surulucek bi sacin yokki dedi anca waxla ordan oraya aticaz kapaticaz dedi 😬 O an kendimi nasil kotu hissettim anlatamam 😬
Az kaldı kel 15-20 gün sonra saçlarınla döversin o berberi  jölesini bitirirsin o hain berberin😊

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 13 Mayıs 2017, 23:40:25 »
Devrem sağol, inş. istediğimiz sonuçları alırız :)
Bu arada ben de kendi günlerimi saydığımda üstüne 40 koyup kelin gününü de sayıyorum hep :D
Saçları da çok iyi,çok başarılı sonuç alacak ama biraz sabırsız :)

ramiz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 14 Mayıs 2017, 20:52:53 »
Kardeş hayırlı olsun umarım istediğin sonucu alırsın. Sağlıklı ve saçlı günler dilerim.

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 14 Mayıs 2017, 22:32:06 »
Kardeş hayırlı olsun umarım istediğin sonucu alırsın. Sağlıklı ve saçlı günler dilerim.
Sağol ramiz, inş. teşekkürler :)

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 19 Mayıs 2017, 23:36:55 »
Abi paylaşım yapmayı bırakmayın olurmu senin  bide Punta abiye diyorum sizin sonuçları takip ediyorum inşallah güzel olacak bende ekim kasım gibi yaptırcam  hayırlısıyla sizin sonuçlar önemli

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 21 Mayıs 2017, 15:02:55 »
abi senden yanıltıcı olmayan güzel ışıklı paylaşımlar bekliyorum çünkü alın yapımız olsun vsvs benziyor biraz. ön çizgi senin aşağıya çekmişler eskiden nasıldı bilmiyorum ama benim ön çizgi doğuştan yukarıda ve koca kafalıyım birazda :). aşağıya çeksem ön çizgiyi kötü olur diye düşünüyodum. aynı şekilde temple'larda çok açık kapatınca kötü olur diye falan düşünüyodum.
o yüzden senle irtibatta kalalım 3-4 seneye ektiricem ve senin yorumların bana yol gösterici olacak.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 23 Mayıs 2017, 11:40:26 »
Durum basıl atlanti ? Tüylenmelerı görelim artık zaman geldi :)
Global Moderator

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 23 Mayıs 2017, 21:32:23 »
Hintell selam...Çok yoğun tüylenme yok sanki bende   ???
Gelişim var farkediyorum 10 gün öncekine göre aralarda baya çıkan saçlar var..Fakat saçlar henüz çok zayıf ve biraz boşluklar var halen aralarda. Biraz korkutuyor ama muhtemelen 15-20 güne daha net anlaşılır gidişatın nasıl olacağı :) 82. gün fotoları şakaklar aşağıdaki gibi...

@emre paylaşımlara devam edeceğim :) Henüz çok göze batan bir değişim olmadığından beklemedeyim ben de.

@thinkingme ben de biraz koca kafalıyım :) Bu sebeple seyrek saç hiç yakışmıyor...Koray Hoca çok iyi olacağını söyledi bakalım,umarım iyi olur, sana da referans olur :)
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2017, 21:42:22 Gönderen: atlanticus »

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 24 Mayıs 2017, 00:23:51 »
Gelişim var farkediyorum 10 gün öncekine göre aralarda baya çıkan saçlar var..Fakat saçlar henüz çok zayıf ve biraz boşluklar var halen aralarda. Biraz korkutuyor ama muhtemelen 15-20 güne daha net anlaşılır gidişatın nasıl olacağı :) 82. gün fotoları şakaklar aşağıdaki gibi...

@emre paylaşımlara devam edeceğim :) Henüz çok göze batan bir değişim olmadığından beklemedeyim ben de.

@thinkingme ben de biraz koca kafalıyım :) Bu sebeple seyrek saç hiç yakışmıyor...Koray Hoca çok iyi olacağını söyledi bakalım,umarım iyi olur, sana da referans olur :)
Bencede iyi olacak atlanticus çıkışlar devam ediyor seninde benim kararma ve tüylenmeyle oluyor sende direk saç çıkışları oluyor kişiden kişiye değişiyor galiba bu çıkış durumları 🤔 Çıksada kurtulsak 😊

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 24 Mayıs 2017, 08:40:31 »

Bencede iyi olacak atlanticus çıkışlar devam ediyor seninde benim kararma ve tüylenmeyle oluyor sende direk saç çıkışları oluyor kişiden kişiye değişiyor galiba bu çıkış durumları 🤔 Çıksada kurtulsak 😊

Aynen punta, kararma ve tüylenme fazla olmuyor bende diplerden direkt saç geliyor. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok zormuş hakkaten bu bekleme dönemi :) 2-3 hafta daha lazım durumumuzu daha net görebilmemiz için, az kaldı dayan :)

Facebook Twitter Instagram