Gönderen Konu: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017  (Okunma sayısı 103145 defa)

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017
« Yanıtla #76 : 24 Nisan 2017, 11:49:01 »
Şu anda normal seyrinde gidiyor. 49. gündeyim. Şok dökülme tamamlandı 35-45 arası...Hemen hemen ekilenlerin hepsi döküldü.
Zaman hızlı geçiyor :) Çıkışlar başladığı zaman resim paylaşırım.

Greft yoğunluğu ile ilgili olarak; bana verilen dökümanlarda yazan arka bölge 75 FU/cm2.

ANLADIM ABİ PAYLAŞIM YAPTIGIN İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER BU SONUÇLAR BİZİM KARAR VERMEMİZDE COK ETKİLİ OLUYOR... BU ARADA YAŞ KAÇTI SENİN? 30 LU YAŞLARI BEKLEYEBİLİRSİN DEMİŞSN BİRİNE ABİ ONDAN SORUYORUM PİŞAMANLIK FİLAN YOK DİMİ

Faydalı olmasına sevindim dostum. Yaş 31.
Çok açılmadıysa veya psikolojik olarak çok etkilemiyorsa beklenebilir...Benim tepede dökülme 29'da başladı.1 senede gitti..Sadece şakaklar biraz açıktı onuda problem etmiyordum...Saç ekimini hiç düşünmemiştim...
Tabi yaşa bakmaksızın uzman bir doktora muayene olup o doğrultuda bilgi almak en doğrusu...
Ben çok memnunum saç ekimi yaptırdığım için...Keşke 1 sene önce yaptırsaydım :)

ANLADIM ABİ BENİM YAŞIM 27 BENİM ACILMA ŞAKAK VE ÖN BÖLGEDE SEYREK ŞEKİLDE.. TEPEDE DÖKÜLMEM YOK ŞUAN ZATEN AŞIRI Bİ ŞEKİLDE DÖKÜLMÜYOR SACLARIM AGIR ŞEKİLDE İLERLİYOR AMA ÖN BÖLGEM GİTCEK GİBİ BABA TARAFI ÖYLE ÇÜNKÜ DÖKÜLMEM BABAMA BENZİYOR... BENİM DÜŞÜNDÜGÜM ÖN BÖLGEM DÖKÜLDÜKTEN SONRAMI EKTİRSEM YOKSA  BÖYLE SEYREKKEN Mİ YAPTIRSAM ABİ ONA KARAR VEREMİYORUM...

kuyumcu69

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 24 Nisan 2017, 18:52:25 »
Geçmiş olsun. Ön çizgiyi merak ediyorum. Fotoları bekliyorum.

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 24 Nisan 2017, 19:16:20 »
Sac kalinligi ne kadar Hocam. Saclarinizin inceligi dokulme tipi vs. (Sakaklar haric) ayni oldugundan soruyorum. İlk kez ayni saci baskasinda gordum.

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 29 Nisan 2017, 11:24:26 »
Atlanticus abi nerelerdesin son durum nasıl

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 29 Nisan 2017, 12:24:41 »
Selam emre, pek bi değişiklik yok henüz. 57. günümdeyim ince ince tüylenmeler var. En son resimde paylaşmıştım, onun haricinde ben de bekleme aşamasındayım :)

@Kadirerdogann7, saç kalınlığım 60 micron hocam...

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 29 Nisan 2017, 23:47:55 »
Selam emre, pek bi değişiklik yok henüz. 57. günümdeyim ince ince tüylenmeler var. En son resimde paylaşmıştım, onun haricinde ben de bekleme aşamasındayım :)

28 T yi bekle :) bi bogaz havasi alirsin besiktasta :) surecin gayet guzel gidiyor dostumbiraz sabir :)
eyvallah Koray Hocada  120 den sonra yavas yavas patlama olur asil patlama gozlemlerime gore  130_180 arasi kisiden kisiye degisiyor. Sabir sabir sabir eminim guzel olacak insallah

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 30 Nisan 2017, 00:54:02 »

Anladım abi inşallah çabucak geçer bu ünler takipteyim seni cevap atıp bilgilendirdiğin için teşekkürler abi senin durum bana önayak olacak inşallah

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 13 Mayıs 2017, 14:01:19 »
71. gün
Sol ve sağ şakaklar...
Sağ taraf biraz daha geriden geliyor.

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 13 Mayıs 2017, 14:10:43 »
beyler Koray hocanın ekiplerine diyeceğim yok ama finans dayatma olayı hiç mantıklı değil o ilaç adamı korkutuyor yan etki görmesinde psikolojik olarak tırsıyorsun hadi diyelim bastın parayı ektirdin ilaca başladın yan etki görünce bırakmak zorunda kaldın e sonra sonrasi çok zor çünkü Koray hoca senin finans kullanacağın mantığı ile bir ekim yapiyor

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 13 Mayıs 2017, 14:22:41 »
beyler Koray hocanın ekiplerine diyeceğim yok ama finans dayatma olayı hiç mantıklı değil o ilaç adamı korkutuyor yan etki görmesinde psikolojik olarak tırsıyorsun hadi diyelim bastın parayı ektirdin ilaca başladın yan etki görünce bırakmak zorunda kaldın e sonra sonrasi çok zor çünkü Koray hoca senin finans kullanacağın mantığı ile bir ekim yapiyor

Dostum Koray hoca bana kullanmazsan ekim yapmam diye birşey demedi..Mevcut dökülmeyen saçların için kullanmanı tavsiye ediyorum dedi..Ki hiçbirimize çip takmıyor ki kontrol edebilsin..Bu kadar finas tartışması hiçbir yurtdışı forumda dönmüyor arkadaş..İster kullanın ister kullanmayın...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 13 Mayıs 2017, 14:42:29 »
şundurumu algılamak bu kadar zor olmasa gerek kullandırmayan ekimciler var olan incelmıs saçlarınızı yok sayarak ekım yapar .. yok saymak zarar vermektir  kullandıran ekımcılerde önce onların güclenmesini bekler onları koruma altına alır daha sonra operasyon yapar .. yada dokulmenızın devam ettigini farkeder tabı bunlar tecrübe işi saç kaybı devam eden  bır kafa nın ya tamamen kel olmasını beklıyeceksın ekım yapmak için yada koruma altına alıp öyle ekım yaptıracaksın tabi söyle bir durum var tamamen kel olan bır kafayı kapatmaya yetıcek malesef donörde greft yok. 2 ci sorunuza gelınce eger koray erdogan size finas önermişsse size bunu 6 ay kullandırmadan ekim yapmaz  buda demek oluyorkı 6 ayda ılac yan etkı yapar yada kullanamazsanız pilanlamayı  degistirir ama kullansanızda kullanmasanızda o herzaman ılerısı için donör bölgenızde yeterı kadar  saç bırakır . Anlanticus sana gelınce  bu durum kan dolasımı ıle alakalı kan heryerde aynı sekilde yada hızda dolasım saglamaz.. sonuc olarak hızlı veya yavas 5 ay yada 6 ayında  böyle bır derdın kalmıycak esitlenecek heryer..
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 14:48:54 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 13 Mayıs 2017, 18:08:55 »
71. gün
Sol ve sağ şakaklar...
Atlanticus şoktan kurtulan saçlar baya uzamış hafiften çıkışlarda başlamış ilerde dahada kararacaktır
Kırmızılıkta pekte yok iyi gidiyor iyi 😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 13 Mayıs 2017, 18:32:10 »
71. gün
Sol ve sağ şakaklar...
Atlanticus şoktan kurtulan saçlar baya uzamış hafiften çıkışlarda başlamış ilerde dahada kararacaktır
o kırmızılık yok derken için yanmadımı hiç punta ?:)
Global Moderator

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 13 Mayıs 2017, 18:42:58 »
71. gün
Sol ve sağ şakaklar...
o kırmızılık yok derken için yanmadımı hiç punta ?:)
İçim titredi :) bu arada kırmızılık geçmesinden vazgeçtim artık ben hafiften kararmalar var buna ümit bağladım kapatır umarım ilerleyen zamanlarda

Facebook Twitter Instagram