Gönderen Konu: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017  (Okunma sayısı 103012 defa)

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017
« Yanıtla #31 : 28 Mart 2017, 06:38:08 »
güzel görünüyor.

Teşekkür ederim :)

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 28 Mart 2017, 10:39:06 »
gayet güzel gidiyor atlanti. inşallah istedigin gibi olur hersey takipteyim senin ekimini bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım gözümde büyoyor acıkcası deyermi die,  ekimden sonra nasıl dolaşcam filan die onun için seni takip ediyorum dostum

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 28 Mart 2017, 15:51:10 »
gayet güzel gidiyor atlanti. inşallah istedigin gibi olur hersey takipteyim senin ekimini bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım gözümde büyoyor acıkcası deyermi die,  ekimden sonra nasıl dolaşcam filan die onun için seni takip ediyorum dostum
Teşekkürler, umarım kardeşim :)
Süreç ile ilgili sıkıntı yapacak hiçbirşey yok. İşe gidip geliyorum,dışarı çıkıyorum...Sadece biraz dikkatli olacaksın...Ben de çok kafama taktım zamanında ama gereksizmiş.
Şok dökülme belki biraz can sıkabilir ama yapacak birşey yok geçecek sonuçta.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 28 Mart 2017, 16:25:22 »
beklıyerek hata yapıyosun dostum  atlanti de hata yapıyordu Tuttuk ellerinden:)  bekleyerek hata yaptıgı ektirip sonuc alınca anlıycaksın... tabı bu ektirecegin yere baglı eger koray hocaya gidiceksen  beklemen çok gereksız :)
« Son Düzenleme: 29 Mart 2017, 00:09:08 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 28 Mart 2017, 23:41:50 »
şapkayı hazırla :)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 29 Mart 2017, 01:12:40 »
Vala çok doğal duruyo ama bn ozellikle şakak bölgesini merak ediyorum çok iddiali :)

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 29 Mart 2017, 05:46:33 »
Şapkayı geçen hafta aldım,şoka hazır bekliyorum :) Ama pek bi dökülme olmadı şu ana kadar.Belki benim süreç geç ilerleyebilir bu yüzden.
Şakak bölgesini ve temple'ları ben de merak ediyorum nasıl olacak... :)
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2017, 09:11:46 Gönderen: atlanticus »

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 29 Mart 2017, 11:37:23 »
Teşekkürler, umarım kardeşim :)
Süreç ile ilgili sıkıntı yapacak hiçbirşey yok. İşe gidip geliyorum,dışarı çıkıyorum...Sadece biraz dikkatli olacaksın...Ben de çok kafama taktım zamanında ama gereksizmiş.
Şok dökülme belki biraz can sıkabilir ama yapacak birşey yok geçecek sonuçta.

anladım kardeşim şok dökülmeye dediğin gibi yapacak bişe yok... sen örnek olacaksın benim için onun için sıkı takip ediyorum seni inşallah cok güzel olur...

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 29 Mart 2017, 11:41:01 »
beklıyerek hata yapıyosun dostum  atlanti de hata yapıyordu Tuttuk ellerinden:)  bekleyerek hata yaptıgı ektirip sonuc alınca anlıycaksın... tabı bu ektirecegin yere baglı eger koray hocaya gidiceksen  beklemen çok gereksız :)

benimde elleirmden tutup cesaretlendirip getirin hintell :D ya koray erdogona yaptırırım die düşünüyorum yada institute of hair a zor bu işler ya karar vermek gidip yaptırmak filan..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 29 Mart 2017, 11:57:02 »

benimde elleirmden tutup cesaretlendirip getirin hintell :D ya koray erdogona yaptırırım die düşünüyorum yada institute of hair a zor bu işler ya karar vermek gidip yaptırmak filan..
  vallahı hocam hayalındeki saçlara kavuşmak istiyosan gidersin koray hoca ya  oda senı ordan mutlu etmeden göndermez bu kadar basit  beklemen cok gereksiz her bekledıgın gün hata yaptıgını saç ekım sürecinde Anlarsın bunuda punta ve atlanti ye sorabılırsın onlar sana anlatsın:)   Hintell demişti dersin  ama baska biyer için sana bu garantiyi veremem :)  Doktorumu iyi tanırım ben :) Koray hoca yı düşünüyosan gerisini kafana takmıycaksınnn  koray hocayı düşünmüyosan kafana takmaya devam et :)
« Son Düzenleme: 29 Mart 2017, 12:03:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 29 Mart 2017, 18:03:30 »

vallahı hocam hayalındeki saçlara kavuşmak istiyosan gidersin koray hoca ya  oda senı ordan mutlu etmeden göndermez bu kadar basit  beklemen cok gereksiz her bekledıgın gün hata yaptıgını saç ekım sürecinde Anlarsın bunuda punta ve atlanti ye sorabılırsın onlar sana anlatsın:)   Hintell demişti dersin  ama baska biyer için sana bu garantiyi veremem :)  Doktorumu iyi tanırım ben :) Koray hoca yı düşünüyosan gerisini kafana takmıycaksınnn  koray hocayı düşünmüyosan kafana takmaya devam et :)
emre dostum değermi diye merak ediyorsun şöyle düşün eskisinden daha iyi olacağın kesin :) bide ilerde bi pişmanlığın olmayacak keşke yaptırsaydım diye bende senin gibiydim ekimden sonra nasıl görünüceğim nasıl dolaşacağım diye bu işler gözünü karartmadan olmuyor öyle fazla hesap kitap yaparsan hep bir bahane çıkıyor ve erteliyorsun benim şu an şok bitti ve sürecin en zor zamanındayım nasılsın diyorsan moraller bozuk gerçekten zor zamanlarmış ama bişekilde dolaşıyorum  tamam bi sosyal hayat yok ama geçiçek bu günler deyip sabırla bekliyorum birşekilde geçiyorda  cefasını çekmeden sefasını süremessin hiçbirşeyin.
merkez konusunda gelince eğer ekonomik durum musaitse koray hocayı tercih yaparsan kafanda soru işareti kalmaz nasıl olacak diye
işini şansa bırakmamış olursun benim sonucun iyi olacağı garantisi yok  ama ilerde keşke koray hocaya gitseydim diye bir pişmanlığımda olmayacak çünkü ekim sonucunu doktor kadar senin saç yapın ve bünyeyle ilgili birçok kriter etkiliyor bu bölüme yapacak birşey yok ama merkezi seçmek senin elinde bu durum diğer merkezler kötü yapıyorlar anlamına gelmiyor bazı merkezlerinde  iyi sonuçları oluyor tercih meselesi bu.
bu işi çok kafaya takıyorsan yaptır kurtul öyle veya böyle zaman geçiyor ve sonuca yaklaşıyoruz.

punta

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 29 Mart 2017, 18:14:34 »
Şapkayı geçen hafta aldım,şoka hazır bekliyorum :) Ama pek bi dökülme olmadı şu ana kadar.Belki benim süreç geç ilerleyebilir bu yüzden.
Şakak bölgesini ve tempelları ben de merak ediyorum nasıl olacak... :)
belkide senin şok az olacak bizim gibi kel geçirmeyeceksin bu süreci şok dökülmeyle ilgili öyle bir söylenti var ama bence erken veya geç şok dökülmeye girmenin sürece pek bir etkisi olacağana inananmıyorum bu durumu fazla kafaya takmamak lazım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 29 Mart 2017, 18:18:25 »
Şakak bölgesini ve tempelları ben de merak ediyorum nasıl olacak... :)
belkide senin şok az olacak bizim gibi kel geçirmeyeceksin bu süreci şok dökülmeyle ilgili öyle bir söylenti var ama bence erken veya geç şok dökülmeye girmenin sürece pek bir etkisi olacağana inananmıyorum bu durumu fazla kafaya takmamak lazım.
hepsı gıdıcek 15 gün içinde:)))  şok dokulmenın ne zaman bıttıgı yada başladıgı önemli degil bunlar şehir evsanelerı ve takıntı yapan tıplerın kuruntuları ...  öyle yada böyle 6'5 ayın sonunda koray hoca nın tüm hastaları mutlu olucaktır ... sürece gelınce aslında süreç zor degil gayet basıt zor olan biziz ve takıntılı hallerımız :)  en dogru tercıhı yaptık bence bunun mutlulugu ve güvenı içersindr sakın sakin  süreç zamanlarımızı beklemelıyız .. saç ekımını en hafıf en sorunsuz sekılde atlattık bence bunun için. MUtlu olmalı ve şükretmeliyiz bazı şeylerın degerını ben sıze göre daha fazla anlayabılıyorum bunun nedenıde daha önce yaptırdıgım ekim  inanın çok sanşlısınız koray hoca'nın Hastaları olarak  tabi diger ekimleri burda görüyosunuz kendi operasyonunuz la karşılaştırıp nedemek istedigimi anlayabiliyorsunuz ama bunu yaşamak çok ayrı bişey .. o yüzden sakin sakin gülerek mutlu olarak hiç bir şeyı kafamıza takmadan  bu işi tamamlıycaz hep birlikte süreç sonunda da gideriz koray hocamızın yanına mutlulugumuzu kendisi ile paylaşıp  teşekür ederiz :)  bu kadar basit Anlatabiliyomuyumm :s
« Son Düzenleme: 29 Mart 2017, 19:01:26 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 30 Mart 2017, 08:45:01 »
@Hintell,
Forumda bazı yazılarda şok dökülmeden kurtulabilir saçlar yazmışlar veya bazı besleyici ilaçların tanıtımında şok dökülmeyi azaltmada faydalı filan yazılı...
Böyle bir durum olabilir mi acaba ? Bazı saçların şok dökülmeden kurtulması gibi bir durum...

Benimkiler hiç dökülmeyecek gibi de   :)

Facebook Twitter Instagram