gayet güzel gidiyor atlanti. inşallah istedigin gibi olur hersey takipteyim senin ekimini bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım gözümde büyoyor acıkcası deyermi die, ekimden sonra nasıl dolaşcam filan die onun için seni takip ediyorum dostum
beklıyerek hata yapıyosun dostum atlanti de hata yapıyordu Tuttuk ellerinden:) bekleyerek hata yaptıgı ektirip sonuc alınca anlıycaksın... tabı bu ektirecegin yere baglı eger koray hocaya gidiceksen beklemen çok gereksız
benimde elleirmden tutup cesaretlendirip getirin hintell ya koray erdogona yaptırırım die düşünüyorum yada institute of hair a zor bu işler ya karar vermek gidip yaptırmak filan..
vallahı hocam hayalındeki saçlara kavuşmak istiyosan gidersin koray hoca ya oda senı ordan mutlu etmeden göndermez bu kadar basit beklemen cok gereksiz her bekledıgın gün hata yaptıgını saç ekım sürecinde Anlarsın bunuda punta ve atlanti ye sorabılırsın onlar sana anlatsın:) Hintell demişti dersin ama baska biyer için sana bu garantiyi veremem Doktorumu iyi tanırım ben Koray hoca yı düşünüyosan gerisini kafana takmıycaksınnn koray hocayı düşünmüyosan kafana takmaya devam et
emre dostum değermi diye merak ediyorsun şöyle düşün eskisinden daha iyi olacağın kesin
bide ilerde bi pişmanlığın olmayacak keşke yaptırsaydım diye bende senin gibiydim ekimden sonra nasıl görünüceğim nasıl dolaşacağım diye bu işler gözünü karartmadan olmuyor öyle fazla hesap kitap yaparsan hep bir bahane çıkıyor ve erteliyorsun benim şu an şok bitti ve sürecin en zor zamanındayım nasılsın diyorsan moraller bozuk gerçekten zor zamanlarmış ama bişekilde dolaşıyorum tamam bi sosyal hayat yok ama geçiçek bu günler deyip sabırla bekliyorum birşekilde geçiyorda cefasını çekmeden sefasını süremessin hiçbirşeyin.
merkez konusunda gelince eğer ekonomik durum musaitse koray hocayı tercih yaparsan kafanda soru işareti kalmaz nasıl olacak diye
işini şansa bırakmamış olursun benim sonucun iyi olacağı garantisi yok ama ilerde keşke koray hocaya gitseydim diye bir pişmanlığımda olmayacak çünkü ekim sonucunu doktor kadar senin saç yapın ve bünyeyle ilgili birçok kriter etkiliyor bu bölüme yapacak birşey yok ama merkezi seçmek senin elinde bu durum diğer merkezler kötü yapıyorlar anlamına gelmiyor bazı merkezlerinde iyi sonuçları oluyor tercih meselesi bu.
bu işi çok kafaya takıyorsan yaptır kurtul öyle veya böyle zaman geçiyor ve sonuca yaklaşıyoruz.