Saç Ekimi Sonuçları
Bu nasil bir síklíktír ya burdan bakinca heryerde kanal goruyorum milim bosluk kalmamis donor yogunlugun kac dostum merak ettim
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 07 Mart 2017, 13:56:29Bu nasil bir síklíktír ya burdan bakinca heryerde kanal goruyorum milim bosluk kalmamis donor yogunlugun kac dostum merak ettim Benim ön taraf baya açılmıştı, Koray Hoca'da çok iyi oldu kanalların dedi...Umarım kapanır Yoğunluklar: 3.28 arka taraf, 2.9 civarı yan taraflar. Öne doğru şakaklara yakın taraflarda yani tekli greftlerin olduğu yerlerde 2.3 civarı.
Alıntı yapılan: atlanticus - 07 Mart 2017, 14:16:33Alıntı yapılan: Sacsizkel - 07 Mart 2017, 13:56:29Bu nasil bir síklíktír ya burdan bakinca heryerde kanal goruyorum milim bosluk kalmamis donor yogunlugun kac dostum merak ettim Benim ön taraf baya açılmıştı, Koray Hoca'da çok iyi oldu kanalların dedi...Umarım kapanır Yoğunluklar: 3.28 arka taraf, 2.9 civarı yan taraflar. Öne doğru şakaklara yakın taraflarda yani tekli greftlerin olduğu yerlerde 2.3 civarı.Genel ortalama peki ? en ust sagda yaziyor greft sayisinin yaninda
Alıntı yapılan: Sacsizkel - 07 Mart 2017, 14:19:32Alıntı yapılan: atlanticus - 07 Mart 2017, 14:16:33Alıntı yapılan: Sacsizkel - 07 Mart 2017, 13:56:29Bu nasil bir síklíktír ya burdan bakinca heryerde kanal goruyorum milim bosluk kalmamis donor yogunlugun kac dostum merak ettim Benim ön taraf baya açılmıştı, Koray Hoca'da çok iyi oldu kanalların dedi...Umarım kapanır Yoğunluklar: 3.28 arka taraf, 2.9 civarı yan taraflar. Öne doğru şakaklara yakın taraflarda yani tekli greftlerin olduğu yerlerde 2.3 civarı.Genel ortalama peki ? en ust sagda yaziyor greft sayisinin yaninda2,18 hair/graft yazıyor
Alıntı yapılan: atlanticus - 07 Mart 2017, 14:25:15Alıntı yapılan: Sacsizkel - 07 Mart 2017, 14:19:32Alıntı yapılan: atlanticus - 07 Mart 2017, 14:16:33Alıntı yapılan: Sacsizkel - 07 Mart 2017, 13:56:29Bu nasil bir síklíktír ya burdan bakinca heryerde kanal goruyorum milim bosluk kalmamis donor yogunlugun kac dostum merak ettim Benim ön taraf baya açılmıştı, Koray Hoca'da çok iyi oldu kanalların dedi...Umarım kapanır Yoğunluklar: 3.28 arka taraf, 2.9 civarı yan taraflar. Öne doğru şakaklara yakın taraflarda yani tekli greftlerin olduğu yerlerde 2.3 civarı.Genel ortalama peki ? en ust sagda yaziyor greft sayisinin yaninda2,18 hair/graft yazıyor10.917 sac teli yapiyor ozaman keep tekniginde fire olmadigi icinde 5 ay sonra kendini taniyamassin
hayırlı olsun kardeşim inşallah istediğin gibi bir ekim olur... benim sorum bu keep tekniği noluyor kalem gibi birşeyle yapıyor koray hoca onumu demek istiyorsun bide lateral slit teknigi var bunlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar acıklarsa sevinirim teşekkürler
Hayırlı olsun atlanticus çok harika duruyor, maşallah diyelim nazar değmesin , inşallah kazasız belasız tamamı çıkar ve istediğin gibi olur. Rica etsem ücreti paylaşırmısın tolamda ne kadar harcama yaptın, Hoca ne kadar aldı senden ?
Dønordan daha kac bin graft cikar bilgi verdiler mi dønorunuz cok saglam gøzukuyor
dostum hayırlı olsun aramızda iki gün var 12 ay beraberiz artık