Rica ederim Koray hoca finas konusumda birşey söyledi mi? Ben uzun vadede Koray hocayı düşünüyorum ama yaş 25 olduğumdan bu yaşta finastan çekiniyorum biraz
Bu konu aslında çok tartışıldı,kısaca cevap vereyim...Okuyanlardan ricam lütfen yeni bir finas tartışması alevlendirmesin
Benim ön taraf ve arkaya doğru baya açılmıştı. Koray hoca bu kısımları ben hallederim, vertex'e de şu anda yetecek kadar ekim yapacağım ama ileriye yönelik Vertex'i ve tepe-yanlarda mevcut dökülmemiş saçlarını koruman için kullanmanı tavsiye ederim dedi. Herhangi bir zorunluluk yok. İlerde, dökülmeyen kısımlarda saç kaybı yaşamaya devam edebileceğimi düşündüğü için tavsiye etti.
Hemen hemen 2,5 ay oldu herhangi bir sıkıntı,problem yaşamadım. Ben de çok çekindim ilk etapta fakat tamamen bünyenize bağlı. 5-10 senedir kullanıp hiçbir sıkıntı yaşamayanlarda var, problem yaşadığını söyleyenlerde...Denemeden birşey söylemek çok zor.
Saçınızın durumunu bilmiyorum ama çok kötü değilse 30'dan sonra ekim yaptırmanızı ve bu süreçlere girmenizi tavsiye ederim.