Gönderen Konu: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017  (Okunma sayısı 103015 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017
« Yanıtla #45 : 30 Mart 2017, 09:30:10 »
@Hintell,
Forumda bazı yazılarda şok dökülmeden kurtulabilir saçlar yazmışlar veya bazı besleyici ilaçların tanıtımında şok dökülmeyi azaltmada faydalı filan yazılı...
Böyle bir durum olabilir mi acaba ? Bazı saçların şok dökülmeden kurtulması gibi bir durum...

Benimkiler hiç dökülmeyecek gibi de   :)
dökülücek merak etme zaman farklı olabılır ama dokulucek buda sonucu degiştirmez bunları kafana takma bosuna

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 30 Mart 2017, 10:41:14 »
gayet güzel gidiyor atlanti. inşallah istedigin gibi olur hersey takipteyim senin ekimini bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım gözümde büyoyor acıkcası deyermi die,  ekimden sonra nasıl dolaşcam filan die onun için seni takip ediyorum dostum
beklıyerek hata yapıyosun dostum  atlanti de hata yapıyordu Tuttuk ellerinden:)  bekleyerek hata yaptıgı ektirip sonuc alınca anlıycaksın... tabı bu ektirecegin yere baglı eger koray hocaya gidiceksen  beklemen çok gereksız :)

benimde elleirmden tutup cesaretlendirip getirin hintell :D ya koray erdogona yaptırırım die düşünüyorum yada institute of hair a zor bu işler ya karar vermek gidip yaptırmak filan..
  vallahı hocam hayalındeki saçlara kavuşmak istiyosan gidersin koray hoca ya  oda senı ordan mutlu etmeden göndermez bu kadar basit  beklemen cok gereksiz her bekledıgın gün hata yaptıgını saç ekım sürecinde Anlarsın bunuda punta ve atlanti ye sorabılırsın onlar sana anlatsın:)   Hintell demişti dersin  ama baska biyer için sana bu garantiyi veremem :)  Doktorumu iyi tanırım ben :) Koray hoca yı düşünüyosan gerisini kafana takmıycaksınnn  koray hocayı düşünmüyosan kafana takmaya devam et :)

aynen dedigin gibi hocam karar vermek ve sabırlı olmak bu için özeti ... inşallah yaptırcam bende şu bi kaç ay gecsin bakalım sizleride burda takip edecem sonucu hep birlikte görcez buda bana destek olacak karar vermemde ....

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 30 Mart 2017, 10:44:37 »
gayet güzel gidiyor atlanti. inşallah istedigin gibi olur hersey takipteyim senin ekimini bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım gözümde büyoyor acıkcası deyermi die,  ekimden sonra nasıl dolaşcam filan die onun için seni takip ediyorum dostum
beklıyerek hata yapıyosun dostum  atlanti de hata yapıyordu Tuttuk ellerinden:)  bekleyerek hata yaptıgı ektirip sonuc alınca anlıycaksın... tabı bu ektirecegin yere baglı eger koray hocaya gidiceksen  beklemen çok gereksız :)
benimde elleirmden tutup cesaretlendirip getirin hintell :D ya koray erdogona yaptırırım die düşünüyorum yada institute of hair a zor bu işler ya karar vermek gidip yaptırmak filan..
  vallahı hocam hayalındeki saçlara kavuşmak istiyosan gidersin koray hoca ya  oda senı ordan mutlu etmeden göndermez bu kadar basit  beklemen cok gereksiz her bekledıgın gün hata yaptıgını saç ekım sürecinde Anlarsın bunuda punta ve atlanti ye sorabılırsın onlar sana anlatsın:)   Hintell demişti dersin  ama baska biyer için sana bu garantiyi veremem :)  Doktorumu iyi tanırım ben :) Koray hoca yı düşünüyosan gerisini kafana takmıycaksınnn  koray hocayı düşünmüyosan kafana takmaya devam et :)
emre dostum değermi diye merak ediyorsun şöyle düşün eskisinden daha iyi olacağın kesin :) bide ilerde bi pişmanlığın olmayacak keşke yaptırsaydım diye bende senin gibiydim ekimden sonra nasıl görünüceğim nasıl dolaşacağım diye bu işler gözünü karartmadan olmuyor öyle fazla hesap kitap yaparsan hep bir bahane çıkıyor ve erteliyorsun benim şu an şok bitti ve sürecin en zor zamanındayım nasılsın diyorsan moraller bozuk gerçekten zor zamanlarmış ama bişekilde dolaşıyorum  tamam bi sosyal hayat yok ama geçiçek bu günler deyip sabırla bekliyorum birşekilde geçiyorda  cefasını çekmeden sefasını süremessin hiçbirşeyin.
merkez konusunda gelince eğer ekonomik durum musaitse koray hocayı tercih yaparsan kafanda soru işareti kalmaz nasıl olacak diye
işini şansa bırakmamış olursun benim sonucun iyi olacağı garantisi yok  ama ilerde keşke koray hocaya gitseydim diye bir pişmanlığımda olmayacak çünkü ekim sonucunu doktor kadar senin saç yapın ve bünyeyle ilgili birçok kriter etkiliyor bu bölüme yapacak birşey yok ama merkezi seçmek senin elinde bu durum diğer merkezler kötü yapıyorlar anlamına gelmiyor bazı merkezlerinde  iyi sonuçları oluyor tercih meselesi bu.
bu işi çok kafaya takıyorsan yaptır kurtul öyle veya böyle zaman geçiyor ve sonuca yaklaşıyoruz.

evet koray hoca diğer merkezlere nazaran insana daha cok güven veriyor bende orada yaptırmak için zorlıcam kendimi biraz sonucta az para degil ama güzel olacaksada verilmicek bi para da degil ...bu mayıs nişan olaylarım var inşallah yaz sonuna dogru gidip görüşüp yaptırcam düğüne kadar herseyi atlatırım die düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 30 Mart 2017, 12:03:43 »
emre dostum değermi diye merak ediyorsun şöyle düşün eskisinden daha iyi olacağın kesin :) bide ilerde bi pişmanlığın olmayacak keşke yaptırsaydım diye bende senin gibiydim ekimden sonra nasıl görünüceğim nasıl dolaşacağım diye bu işler gözünü karartmadan olmuyor öyle fazla hesap kitap yaparsan hep bir bahane çıkıyor ve erteliyorsun benim şu an şok bitti ve sürecin en zor zamanındayım nasılsın diyorsan moraller bozuk gerçekten zor zamanlarmış ama bişekilde dolaşıyorum  tamam bi sosyal hayat yok ama geçiçek bu günler deyip sabırla bekliyorum birşekilde geçiyorda  cefasını çekmeden sefasını süremessin hiçbirşeyin.
merkez konusunda gelince eğer ekonomik durum musaitse koray hocayı tercih yaparsan kafanda soru işareti kalmaz nasıl olacak diye
işini şansa bırakmamış olursun benim sonucun iyi olacağı garantisi yok  ama ilerde keşke koray hocaya gitseydim diye bir pişmanlığımda olmayacak çünkü ekim sonucunu doktor kadar senin saç yapın ve bünyeyle ilgili birçok kriter etkiliyor bu bölüme yapacak birşey yok ama merkezi seçmek senin elinde bu durum diğer merkezler kötü yapıyorlar anlamına gelmiyor bazı merkezlerinde  iyi sonuçları oluyor tercih meselesi bu.
bu işi çok kafaya takıyorsan yaptır kurtul öyle veya böyle zaman geçiyor ve sonuca yaklaşıyoruz.

evet koray hoca diğer merkezlere nazaran insana daha cok güven veriyor bende orada yaptırmak için zorlıcam kendimi biraz sonucta az para degil ama güzel olacaksada verilmicek bi para da degil ...bu mayıs nişan olaylarım var inşallah yaz sonuna dogru gidip görüşüp yaptırcam düğüne kadar herseyi atlatırım die düşünüyorum
hayırlısı olsun dostum senın için Mühendis nickli arkadasın in 10 aylık sonucu var  bakarsan degicegini anlarsın kafanda rahat eder..
« Son Düzenleme: 31 Mart 2017, 16:13:16 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 31 Mart 2017, 15:35:06 »
aynen abi haırlısı bakcaz artık herkesin istediği gibi olsun hersey :D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 03 Nisan 2017, 23:15:31 »
son durum ne şok başladımı bakalım ?
Global Moderator

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 04 Nisan 2017, 09:09:18 »

Müdür 30'dan sonra başladı ama çok yavaş. 32. gündeyim  :-\
Yan temple'lar döküldü de tepe kısmı henüz yavaş yavaş dökülüyor...
Gerçi bu sabah yıkarken 50-60 tel dökülmüştür tepeden, artıyor gibi sanki.
Ama bu hızla giderse 100 günde filan tamamlanacak dökülme :)
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2017, 09:12:55 Gönderen: atlanticus »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 04 Nisan 2017, 10:07:04 »

Müdür 30'dan sonra başladı ama çok yavaş. 32. gündeyim  :-\
Yan temple'lar döküldü de tepe kısmı henüz yavaş yavaş dökülüyor...
Gerçi bu sabah yıkarken 50-60 tel dökülmüştür tepeden, artıyor gibi sanki.
Ama bu hızla giderse 100 günde filan tamamlanacak dökülme :)
  bı kaç güne bısı kalmaz kafanda :)
Global Moderator

emre-9876_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 04 Nisan 2017, 17:13:25 »
aynen abi dökülsün de cıksın yavaş yavaş bidaha dökülmemek üzere takipteyiz..

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 05 Nisan 2017, 18:52:31 »
Sac inceligi kalinligi sac tipi benimkisinin aynisi dönör  dokulme tarzi alnin yani haric ayni   tepede vartexde az bolumde dokulme .  İnsallah guzel cikar saclariniz biraz ince yapidalar benimki gibi ama koray Hoca farkini hep gostermistir

qewexe

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 06 Nisan 2017, 00:03:32 »
Hocam fiyat olarak ne Ödediniz acaba

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 06 Nisan 2017, 01:40:51 »
hayırlı olsun. ekim güzel hoşta saçlarda  çıkacak belli ki  donör iyi..ama ön çizgi geride baya, alın geniş sizin  en az 1.cm daha inmesi gerekirdi diye düşünüyorum siz mi istediniz çizgiyi
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 01:44:24 Gönderen: sero »

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 06 Nisan 2017, 07:07:49 »
hayırlı olsun. ekim güzel hoşta saçlarda  çıkacak belli ki  donör iyi..ama ön çizgi geride baya, alın geniş sizin  en az 1.cm daha inmesi gerekirdi diye düşünüyorum siz mi istediniz çizgiyi

Merhaba,teşekkürler.
Koray Hoca, ön saç çizgimi 0.5-0.6 cm civarı aşağı aldı zaten. Ben mevcut çizgisini korur diye tahmin ediyordum aslında... Asmed öncesi de birçok merkezle görüştüğümde ya mevut çizgiyi korudular ya da bu seviyeden aşağı inmediler. Birkaç sebebi var.

Resimlerde yüzümü sildiğim için belki pek belli olmuyordur fakat bu bile çok küçülttü yüz tipimi. Daha aşağısı doğal çizgiden çok aşağıda olacak ve hoş durmayacak ki hepsi aynı şeyi söyledi.Ben de istemem zaten.
Ön trafa daha yoğun ekim yapıldığı için 1cm daha aşağı inmesi belki ekstra 1000 greft demek olacak, ki bana zaten max. greft sayısında ekim yapıldı. Alnımdaki açıklık çok genişti ve oranın kapanması öncelikti.
Bunun yanında çok önemli bir diğer sebep,alnımda bir miktar alın çizgisi var. Tam onun sınırına getirdi Koray Hoca. Biraz daha aşağı inerse çizgilerin üstüne ekim yapacak ve yüz mimik-hareketlerimde çizgilerden dolayı saçlar üst üste binecek ve çok kötü bir görüntü oluşacak.(Diğer ekim merkezleri de özellikle bunu belirtmişti)
O yüzden olabilecek en optimum seviyede yapıldı :) İnş. dediğiniz gibi çıkar...Bu şekilde çıksın beni fazlasıyla memnun edecektir.  8)
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2017, 07:11:54 Gönderen: atlanticus »

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 06 Nisan 2017, 07:09:50 »
Sac inceligi kalinligi sac tipi benimkisinin aynisi dönör  dokulme tarzi alnin yani haric ayni   tepede vartexde az bolumde dokulme .  İnsallah guzel cikar saclariniz biraz ince yapidalar benimki gibi ama koray Hoca farkini hep gostermistir
Siz ekim yaptırdınız mı peki ?

Kadirerdogann7

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 07 Nisan 2017, 20:29:21 »
Hayir yaptirmadim sizin sacinizin kumral rengi benim sac  sariya kaciyor biraz

Facebook Twitter Instagram