hayırlı olsun. ekim güzel hoşta saçlarda çıkacak belli ki donör iyi..ama ön çizgi geride baya, alın geniş sizin en az 1.cm daha inmesi gerekirdi diye düşünüyorum siz mi istediniz çizgiyi
Merhaba,teşekkürler.
Koray Hoca, ön saç çizgimi 0.5-0.6 cm civarı aşağı aldı zaten. Ben mevcut çizgisini korur diye tahmin ediyordum aslında... Asmed öncesi de birçok merkezle görüştüğümde ya mevut çizgiyi korudular ya da bu seviyeden aşağı inmediler. Birkaç sebebi var.
Resimlerde yüzümü sildiğim için belki pek belli olmuyordur fakat bu bile çok küçülttü yüz tipimi. Daha aşağısı doğal çizgiden çok aşağıda olacak ve hoş durmayacak ki hepsi aynı şeyi söyledi.Ben de istemem zaten.
Ön trafa daha yoğun ekim yapıldığı için 1cm daha aşağı inmesi belki ekstra 1000 greft demek olacak, ki bana zaten max. greft sayısında ekim yapıldı. Alnımdaki açıklık çok genişti ve oranın kapanması öncelikti.
Bunun yanında çok önemli bir diğer sebep,alnımda bir miktar alın çizgisi var. Tam onun sınırına getirdi Koray Hoca. Biraz daha aşağı inerse çizgilerin üstüne ekim yapacak ve yüz mimik-hareketlerimde çizgilerden dolayı saçlar üst üste binecek ve çok kötü bir görüntü oluşacak.(Diğer ekim merkezleri de özellikle bunu belirtmişti)
O yüzden olabilecek en optimum seviyede yapıldı
İnş. dediğiniz gibi çıkar...Bu şekilde çıksın beni fazlasıyla memnun edecektir.