Gönderen Konu: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017  (Okunma sayısı 103128 defa)

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017
« Yanıtla #301 : 06 Aralık 2017, 06:13:43 »
Saçlarımın o durumdan şu anki durumuna geleceğini söyleseler bana (atlanticus öncesi-sonrası) 50-60 bin falan hiç düşünmem yemişim parasını, he çok para eyvAllah ama para bana mutluluk veriyosa paradır gerisi fason fison. Bu arada birikime başladım yavaştan Allahın belası euronun düşmesi için dua ediyorum :)

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #302 : 06 Aralık 2017, 14:13:09 »
kardeş dua et iydir ama para için helede euro içün hiç etme düşmez .birde bu para konusuyla alakalı şunu demek istiyorum bu forumdaki arkadaşların çoğu eminin sigara içiyordur sigara içmeyi bırakıp aylık sigaraya verdikleri parayla kredi çekip başka bişe için harcasınlar
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2017, 14:19:38 Gönderen: magar »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #303 : 06 Aralık 2017, 16:49:56 »
Atlanticus sonuç mükemmel ötesi çok güzel olmuş güle güle tara hocam hazır seni bulmuşken dönor alan ve tepeden birkaç resimm daha atar mısın

Hocam donörün fotosunu çekmek zor :) Bi ara çekebilirsem atarım ama sıkıntı yok, kısa kestirsem de dipler görünmüyor.
Üstten 2 foto atayım ama senin için :)

Hakikaten mükemmel olmuş  aldığı para helal olsun ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

blackk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #304 : 06 Aralık 2017, 19:43:58 »
Arkadaşlar merhaba, bende foruma yeni üye oldum. Koray Hocayı ilk kez burada duydum ve yaptığı işleri ilk kez burada görme imkanım oldu. Hoca baştan sona alım ve ekim işlemlerini kendisi mi gerçekleştiriyor yoksa asistanlar da müdahil oluyor mu? Konuyu açan arkadaşın saçları gerçekten muazzam olmuş fakat sayfalara tek tek bakmama rağmen hiç vertex ve donör bölgesi fotolarını göremedim. Keşke o bölgelerinde gelişimini takip edebilseydik. Bir de finas yerine prp uygulanamaz mıydı? Bünyeye kimyasal sokmak yerine doğallık olması iyi olmaz mıydı? Sadece Koray Hoca mı yoksa bütün ekim doktorları bu ilacı veriyor mu? Ben de ekim yaptıracağım, sırf bu yüzden bana gelen güzel bir iş teklifini elimin tersiyle ittim. Bir diğer konu da ücret konusu. Mesela birisi demiş ki benim patronum kel, trilyonu var ama ihtiyaç ekime duymuyor. O kadar param olsa şahsen ben de duymam, çünkü param vardır. Yani demek istediğim şu; illa bir yerden giderin olmalı. Ya paran olacak ya görüntün olacak. İkisi de yoksa sönersin:) Bir kaç ortlama yer ve doktor ile görüştüm fiyatlar 5-8 bin arası değişirken Koray Hocanın aldığı rakam gerçekten çok fahiş geliyor bana. Birisi de demiş ki sigara içmesin kredi çekip taksit ödesin o da ayrı bir komedi. 1 ay önce bir araba aldık 54 bin TL'ye. 18 aylık krediye ayda yaklaşık 2.300 TL ödüyoruz. Benim aylık sigara param 300 TL, yani ömür boyu taksit ödeyeyim mi demek istedi acaba:) Neyse konuyu çok ta dağıtmadan arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum, çok başarılı bir ekim olmuş. Darısı bizim gibilere:)
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2017, 19:50:16 Gönderen: blackk »

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #305 : 07 Aralık 2017, 11:05:15 »
hintell hocam senden önce yorum yazmıştım sildin galiba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #306 : 07 Aralık 2017, 11:29:31 »
hintell hocam senden önce yorum yazmıştım sildin galiba
evet sildim magar tüm alttakı yorumları. Konunun dışında konuşmalar uzamamalı
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2017, 11:39:07 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #307 : 07 Aralık 2017, 16:06:31 »
Arkadaşlar merhaba, bende foruma yeni üye oldum. Koray Hocayı ilk kez burada duydum ve yaptığı işleri ilk kez burada görme imkanım oldu. Hoca baştan sona alım ve ekim işlemlerini kendisi mi gerçekleştiriyor yoksa asistanlar da müdahil oluyor mu? Konuyu açan arkadaşın saçları gerçekten muazzam olmuş fakat sayfalara tek tek bakmama rağmen hiç vertex ve donör bölgesi fotolarını göremedim. Keşke o bölgelerinde gelişimini takip edebilseydik. Bir de finas yerine prp uygulanamaz mıydı? Bünyeye kimyasal sokmak yerine doğallık olması iyi olmaz mıydı? Sadece Koray Hoca mı yoksa bütün ekim doktorları bu ilacı veriyor mu? Ben de ekim yaptıracağım, sırf bu yüzden bana gelen güzel bir iş teklifini elimin tersiyle ittim. Bir diğer konu da ücret konusu. Mesela birisi demiş ki benim patronum kel, trilyonu var ama ihtiyaç ekime duymuyor. O kadar param olsa şahsen ben de duymam, çünkü param vardır. Yani demek istediğim şu; illa bir yerden giderin olmalı. Ya paran olacak ya görüntün olacak. İkisi de yoksa sönersin:) Bir kaç ortlama yer ve doktor ile görüştüm fiyatlar 5-8 bin arası değişirken Koray Hocanın aldığı rakam gerçekten çok fahiş geliyor bana. Birisi de demiş ki sigara içmesin kredi çekip taksit ödesin o da ayrı bir komedi. 1 ay önce bir araba aldık 54 bin TL'ye. 18 aylık krediye ayda yaklaşık 2.300 TL ödüyoruz. Benim aylık sigara param 300 TL, yani ömür boyu taksit ödeyeyim mi demek istedi acaba:) Neyse konuyu çok ta dağıtmadan arkadaşa hayırlı olmasını diliyorum, çok başarılı bir ekim olmuş. Darısı bizim gibilere:)

Üstat ben katılmıyorum yorumunuza çıkan sonuçlar ortada . Sizin dediğiniz mercedes bayisine gidip sizin fiyatlar pahalı fiat araçlar yarı fiyatınız demek gibi bir şey. Ben kesinlikle 50 bin verip saç ektirmem ama ektiren insanları yadırgamıyorum. Hocanın yerinde olsam 4 euro yaparım grefti.  Emin olun 6 ay sonrasına alır randevuları yine. Dr. Keser ve Koray hoca gibi ekimcileri pek diğerleriyle kıyaslamamak lazım diye düşünüyorum .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Frkkrf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #308 : 02 Ocak 2018, 16:49:05 »
Gelişme oldumu acaba

snowbeyaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #309 : 12 Şubat 2018, 19:45:00 »
Adam 55-60 bin bayılmıştır bu saça olsa gözümü kırpmadan veririm.d Gücümüz kula anca yeter bizim .d

batuhands

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #310 : 13 Şubat 2018, 16:44:53 »
bu sonucta efsane olmus hocanin ellerine saglik

sende hayirlisi ile kullan kardesim.

sac ekiminden sonra ortadan kaybolsan taniyamayan cikar    ;D

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #311 : 13 Şubat 2018, 16:54:55 »
çok güzel olmuş hocam güle güe kullan :)

shadow

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #312 : 27 Şubat 2018, 11:35:08 »
Ben bu cenk tosun u anlamadım çok cimri yahu Saç ekimini koray hoca dururken gitmiş ucuz fiyata serkan da yapmış   :)
acaba diyorum o zamanlar alt yapıda oynuyordu veya ev taksitleri mi vardı :)

Smlucr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #313 : 28 Şubat 2018, 07:47:34 »
Ya mesele para degil inanki.ben bu forumu gormeseydim bende serkanda yaptirirdim.cunku sanatci ve futbolcu tayfasi acip burda okuyup bizim gibi arastirmiyo bakiyo arkadasina burda ekmiş haa diyo bende ekiyim .serkan bey de tabi iyi ekibini bunlara veriyo.sanirim 5 grubu var .

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #314 : 28 Şubat 2018, 21:38:57 »
Arenamed i araştırmış hiç kimse az para vereceğim diye oraya gitmez. Cenk Tosun hele  hiç araştırmamıştır. O kadar para var ama bilmeyince araştırmayınca gidersin Serkan a 😄
The World is Yours

Facebook Twitter Instagram