Neye itiraz ettiğini anlayamadım. Bütün başlıklarda para ve greft sayısı zaten konuşuluyor. Koray Hoca konusunda neden konuşulmasın? "kusura bakmayın..." diye bize yanıt atmışsın ama konuştuğumuz şeyle alakası yok dediğinin. Koray Erdoğan'ın neden o fiyatı istediğinden değil, Türk insanına göre neden pahalı olduğundan konuşuyoruz. Neyse, herkes istediği fiyatı talep edebilir. Serbest piyasa ekonomisi, bir şeyin fiyatını arz-talep belirler.
...Hani 60bin lira pahalı değil ama diğer doktorlar ucuz. Şu fiyat muhabbetini her yere yazmayın valla çıldırıyorum...
Türkiye'de insanlar diğer doktorları ucuz oldukları için değil, Koray Hoca'ya paraları yetmediği için tercih ediyor*. Ülkenize bu kadar uzak olmayın. Bir önceki mesajda da bunu açıkladım, arkadaşa.
Bu arada Türkiye'de doktorlar pek de ucuz değil. İşlerinin önemli bir kısmını teknisyenlere yaptırarak yaptıkları işin faturasını daha çok hastaya ödetiyorlar. Yani zamanlarını tek hastaya harcamak yerine birden çok hastaya ayırıyorlar, dolayısıyla doktorun yaptığı iş hemen hemen aynı ama aldığı miktar çok da aşağısında değil. Genellikle yabancılara hitap eden yerler bu işin bokunu çıkarıyor ama neyse başlıkla ilgisiz. Konuyu daha fazla dağıtmayalım.
*Hoş. Paraları yetseydi, fiyat yine ona göre yükselecekti (serbest piyasa).