Gönderen Konu: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017  (Okunma sayısı 103019 defa)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Koray Erdoğan 5008 grafts / 2-3 Mart 2017
« Yanıtla #285 : 05 Aralık 2017, 00:22:18 »
kusura bakma ama türkiye hariç çoğu ülkede saç ekimleri aşağı yukarı bu piyasada. normalde estetik ameliyatlar lükstür pahalıdır özellikle sağlık alanıda pahalıdır fakat türkiyede herkes bi yerde ektirebiliyor çünkü yaygın. Hatta yurtdışında bu işlere çok para harcamak isteyen adamlar ki orda da alınan maaşa oranla hayatta pahalı, küçük bir birikintiyle türkiyede adam geliyor ektiriyor. Hayır 5k graft diyelim 6-8bin lira çevir 1,5-2k dolar. Adamların greft başı normal ucuz doktorlarda 2 euro falan. (hasson wongda 6-7ydi galiba). Hani 60bin lira pahalı değil ama diğer doktorlar ucuz. Şu fiyat muhabbetini her yere yazmayın valla çıldırıyorum.

bu arada ekim çok güzel olmuş ortadan ayırıp bir foto atarsan üstten sevinirim. barış manço stili saçları severim ondan soruyorum :D

AlpArslan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #286 : 05 Aralık 2017, 00:51:12 »
Cidden keskin55 in dediği gibi Ergenlik oncesi bu kadar yoktur ya ....

Harika olmuş atlanticus 👏👏 Koray hocayı tercih etmemde senin de etkin büyük, tekrar teşekkür ederim.  saçları güzel günlerde tara dostum  :)
Bu sevda kalbime bir “Gecekondu”

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #287 : 05 Aralık 2017, 01:06:18 »
Valla seninki saç ekimiyse bizimki nedir acaba.Resmen iphone x ile çin malı iphone 3 gibi kıyaslaması gibi olur ne diyelim şaheser olmuş

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #288 : 05 Aralık 2017, 03:40:08 »
Neye itiraz ettiğini anlayamadım. Bütün başlıklarda para ve greft sayısı zaten konuşuluyor. Koray Hoca konusunda neden konuşulmasın? "kusura bakmayın..." diye bize yanıt atmışsın ama konuştuğumuz şeyle alakası yok dediğinin. Koray Erdoğan'ın neden o fiyatı istediğinden değil, Türk insanına göre neden pahalı olduğundan konuşuyoruz. Neyse, herkes istediği fiyatı talep edebilir. Serbest piyasa ekonomisi, bir şeyin fiyatını arz-talep belirler.

...Hani 60bin lira pahalı değil ama diğer doktorlar ucuz. Şu fiyat muhabbetini her yere yazmayın valla çıldırıyorum...

Türkiye'de insanlar diğer doktorları ucuz oldukları için değil, Koray Hoca'ya paraları yetmediği için tercih ediyor*. Ülkenize bu kadar uzak olmayın. Bir önceki mesajda da bunu açıkladım, arkadaşa.

Bu arada Türkiye'de doktorlar pek de ucuz değil. İşlerinin önemli bir kısmını teknisyenlere yaptırarak yaptıkları işin faturasını daha çok hastaya ödetiyorlar. Yani zamanlarını tek hastaya harcamak yerine birden çok hastaya ayırıyorlar, dolayısıyla doktorun yaptığı iş hemen hemen aynı ama aldığı miktar çok da aşağısında değil. Genellikle yabancılara hitap eden yerler bu işin bokunu çıkarıyor ama neyse başlıkla ilgisiz. Konuyu daha fazla dağıtmayalım.

*Hoş. Paraları yetseydi, fiyat yine ona göre yükselecekti (serbest piyasa).

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #289 : 05 Aralık 2017, 08:43:47 »
ilaç kullanıyo musunuz.

Biotin kullanmaya çalışıyorum hergün.
2-3 günde bir finasterid. Üşengecim biraz, o yüzden pek düzenli ilaç kullanamıyorum son 2-3 aydır :)

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #290 : 05 Aralık 2017, 08:48:50 »
Cidden keskin55 in dediği gibi Ergenlik oncesi bu kadar yoktur ya ....

Harika olmuş atlanticus 👏👏 Koray hocayı tercih etmemde senin de etkin büyük, tekrar teşekkür ederim.  saçları güzel günlerde tara dostum  :)

Teşekkür ederim kardeşim. Az da olsa faydam olduysa sevindim :)
Senin saçlar ve ekim de benimkini andırıyor ve yakın zamanda çok daha iyi olacak, eminim :)

atlanticus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #291 : 05 Aralık 2017, 09:03:39 »
İyi yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
9. aya girdim. Şok dökülme anında mevcut saçlarımda da seyrelme oldu o sebeple çok açık görünüyor tabi.
Arkalara doğru ve vertex tarafında bir miktar seyreklik var, spot ışığı gibi güçlü ışıklarda farkediliyor. Ne kadar kapanır bilmiyorum ama eski halimle karşılaştırdığımda, şu anki hali bile memnun ediyor tabi:)
Bunun yanında çoklu greftlerin diplerinden gelen çok ince saç telleri de görüyorum. Muhtemelen süreç devam ediyor.
Gelecek aylarda foto paylaşırım tekrar.

Umarım herkes istediği saçlara kavuşur.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 09:05:16 Gönderen: atlanticus »

Frkkrf

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #292 : 05 Aralık 2017, 10:48:18 »
Birde demezler mi çok para, o kadar para ekime verilmez diye.

Ah, evet. Birden 60_000 lira para olmaktan çıktı.

Ayda 5000 lira kazanan bir adam, bir sene hiçbir şey yemeyip içmezse bunu karşılayabilir. Aman ne olacak? Bir sene fotosentez yapsın... Bu adam deli gibi tasarruf yapsa (her şeyinden vazgeçti, asgari ücretli gibi yaşamaya başladı), 17 ayda biriktirebilir ama saç daha önemli tabii...

Yani ya paranın değerini bilemeyecek kadar aileden falan zenginsiniz, ya da bu ülkenin vatandaşı değilsiniz. Başka türlü açıklamak istemiyorum.

Ekim çok güzel, Koray hoca her zamanki gibi harika bir iş yapmış.

60 bin lira para değil diye bir yorumum olmadı ancak şöyle bir kıyaslama yapıyorum , Saç işini gerçekten kendine sorun etmiş kişiler arasında araştırma yapılsa 50 bin 60 bine kellikten kurtulacaksın deseler %90'ı o parayı gözünü kırpmadan vereceğini söyleyecektir tahminimce , fiyat performans kıyaslamasında bu sonuca göre verilen para elde edilen mutluluğun ötesinde değil. Bahsetmiş olduğun hayat şartları ile konu alakasız , ne insanlar var 2 milyon dolara araba alıyor ne yapacağız ? Asgari ücretten yemeden içmeden 400 sene çalışmak lazım bu kadar para verilmez mi diyeceğiz.

Sonuç olarak lafı uzatmadan;

Siz hayat şartları ve ülke şartları ile ekimin fiyatını kıyaslıyorsunuz ; Bu göreceli bir kavramdır kimine 60 bin lira çerez parasıdır, kimine göre çok para olabilir.
Ben ise elde edilen sonuç ve mutluluk ile ekimin fiyatını kıyaslıyorum ; Bu fiyat ile bu sonuç bu sorunu yaşayan çoğu kişiyi mutlu edecektir. O yüzden fiyat gayet makul.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #293 : 05 Aralık 2017, 11:49:33 »
Arkadaslar fiyat tartışmalarını sürekli yapıyorsunuz herkes kararlarını imkanı ve isteklerine göre veriyor o yüzden  bu tartışmalar artık gereksiz olmaya başladı. Anlatide zaten bu tarz tartışmalar yüzünden paylaşım yapmak istemediğini bana belirtti lütfen tekrar forumda paylaşım yapmaya başlamışken sürecini onu takıp eden insanlara Anlatırken bu konularla bunu bölmeyelim  bu konuları tartışmak istiyorsanız baska bölümlere konu açarak devam ediniz.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 11:58:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Coolsusuzdeniz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 05 Aralık 2017, 12:13:29 »
@Atlanticus: saçlarını ayırıp üstten bi foto atabilir misin veya yandan farklı açılarda seni de uğraştırıyoruz ama :)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #295 : 05 Aralık 2017, 12:52:50 »
Koray hocanın videoyu izledim bu sac ekimi nedir boyle cok ayrıntılı ince iş şimdi anladım ki herkez neden yapamiyor bu ekimi

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #296 : 05 Aralık 2017, 13:43:33 »
ucuz etin yahnisi yavan olur

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #297 : 05 Aralık 2017, 13:58:39 »
Forum agzına kadar Anlaticus un sonucu gibi Hintell in yada Mühendisin yada digerlerinin sonucu gibi tamamen saç sorunu bitmiş neredeyse Hiç dökülmemiş saç sıklıgı ile açıklık kapanmış doğal sonuçlar ile dolup taşsa gelip fiyat konuşalım ya kardeş senin ne özelliğin var da bu kadar pahalısın diyelim ama yok malesef insanlarında bu kadar parayı neden verdiği belli oyüzden bence de gereksiz konular imkanı olan gider gerisi çene yorar.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 14:14:56 Gönderen: vogueman »

Architect

• Sr. Member
« Yanıtla #298 : 05 Aralık 2017, 15:46:15 »
Arkadaslar fiyat tartışmalarını sürekli yapıyorsunuz herkes kararlarını imkanı ve isteklerine göre veriyor o yüzden  bu tartışmalar artık gereksiz olmaya başladı. Anlatide zaten bu tarz tartışmalar yüzünden paylaşım yapmak istemediğini bana belirtti lütfen tekrar forumda paylaşım yapmaya başlamışken sürecini onu takıp eden insanlara Anlatırken bu konularla bunu bölmeyelim  bu konuları tartışmak istiyorsanız baska bölümlere konu açarak devam ediniz.

Çok doğru ... fiyat ve finas tartışmaktan saç gelişimi takip edilemiyor açılan konularda..
if you see the tiger it's too late, you're food

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #299 : 05 Aralık 2017, 19:28:41 »
Siz hayat şartları ve ülke şartları ile ekimin fiyatını kıyaslıyorsunuz ; Bu göreceli bir kavramdır kimine 60 bin lira çerez parasıdır, kimine göre çok para olabilir.
Ben ise elde edilen sonuç ve mutluluk ile ekimin fiyatını kıyaslıyorum ; Bu fiyat ile bu sonuç bu sorunu yaşayan çoğu kişiyi mutlu edecektir. O yüzden fiyat gayet makul.

Özelden yazan bir arkadaşa verdiğim yanıtı verip daha fazla başlığı kirletmeyeceğim.

"Abi kişinin gelir durumu ile ilgili. 60_000 lira verebilecek bir kişi için değildir tabii ki. Demek istediğim Türkiye'deki çoğu insan için çok yüksek bir maliyet. Ben mesela, verebilecek olsam veririm, bir daha da "iyi ki vermişim"den başka bir şey düşünmem.

Ben çok kazmayım herhalde, anlatamıyorum. :)"

Sonuca tekrar "Maaaaşallah" diyorum.

Facebook Twitter Instagram