Gönderen Konu: Finastreid e başladım 1. Haftam düzelirmi bu saç?  (Okunma sayısı 3278 defa)

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
Ynt: Finastreid e başladım 1. Haftam düzelirmi bu saç?
« Yanıtla #16 : 08 Ağustos 2020, 22:31:40 »
minoxil fortre kullanmak istemiyorum bırakınca daha kötü yapıyor + döngü beni sinirlendirir ya  bizim okul uzaktan eğitim diyince kafayı vurdum yoksa vurmazdım bu arada 2 amcam 3 dayım var hepsi kel . 1 tane dayım 18 yaşında askere gitmiş 19da kel dönmüş ama hiç saçı yok onun yan arka üst tam kel yani beni ona benzetiyorlar tip olarak sanırım ona çekmişim
Zaten diffuse + ileri derece retrograde dayın yani Dupa tip dökülme inşallah öyle değildir dostum öyle bir ihtimal söz konusuysa uzman bir trikologa danış ne finasterid ne minoxil çare olamaz ona. Saç ekimi de söz konusu olamaz dönor de yok olduğu için Allah korusun öyle değildir inşallah.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Ferhat5963

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 08 Ağustos 2020, 22:38:11 »
Zaten diffuse + ileri derece retrograde dayın yani Dupa tip dökülme inşallah öyle değildir dostum öyle bir ihtimal söz konusuysa uzman bir trikologa danış ne finasterid ne minoxil çare olamaz ona. Saç ekimi de söz konusu olamaz dönor de yok olduğu için Allah korusun öyle değildir inşallah.
benim saçım 2 senedir aynı bu seyreklikte birden gitti.Sınava hazırlanıyordum dershanedeki arkadaşım uyardı saçların açılmış gibi diye sıfıra vurdum birdaha saçım seyrek çıktı. 0a vurmadan önce saçlarım baya sağlamdı  ama ne olduysa ondan sonra oldu. Şuan saçımda dökülme hiç yok sadece güçsüz onu farkediyorum sadece çekince geliyor ufak bir güç uygularsam bile kopuyor. ama elimi atınca saç hiç gelmiyor nedeni ne acaba birden döküldü durdu saç

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #18 : 08 Ağustos 2020, 22:49:28 »
benim saçım 2 senedir aynı bu seyreklikte birden gitti.Sınava hazırlanıyordum dershanedeki arkadaşım uyardı saçların açılmış gibi diye sıfıra vurdum birdaha saçım seyrek çıktı. 0a vurmadan önce saçlarım baya sağlamdı  ama ne olduysa ondan sonra oldu. Şuan saçımda dökülme hiç yok sadece güçsüz onu farkediyorum sadece çekince geliyor ufak bir güç uygularsam bile kopuyor. ama elimi atınca saç hiç gelmiyor nedeni ne acaba birden döküldü durdu saç
Hikayeler hep benzer benimde saçım çok iyiyken ilk kez askerde vurduk saçı daha da gür çıkmadı bir türlü  başlayacaktı bu dökülme herkes de tetikleyen birşeyler oluyor. Tedavilerine devam et ama dedigimi ihmal etme ihtimal dahi olsa uzman ile görüş dayım komple kel di diyorsun yabancılar buna lightball (ampul) dokülme diyor dökülme tamamlandığında çıkan şeklin benzerliği açısından. Dupayı saç için 10. yy veremi gibi düşün durdurulamaz tedaviler işe yaramaz belki 5 belki 15 yıl ama kafada saç kalmayana kadar devam ediyor.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 08 Ağustos 2020, 23:00:34 »
Arkadaşlar dermoreller in bir de farklı çeşitleri mi var ?

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 08 Ağustos 2020, 23:02:32 »
Arkadaşlar dermoreller in bir de farklı çeşitleri mi var ?

Ben Dermaroller belki saçı koparır diye Dermastamp almıştım ama bir süre sonra sıkmıştı kullanması hem acıtıyordu biraz

Ferhat5963

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 08 Ağustos 2020, 23:05:41 »
Hikayeler hep benzer benimde saçım çok iyiyken ilk kez askerde vurduk saçı daha da gür çıkmadı bir türlü  başlayacaktı bu dökülme herkes de tetikleyen birşeyler oluyor. Tedavilerine devam et ama dedigimi ihmal etme ihtimal dahi olsa uzman ile görüş dayım komple kel di diyorsun yabancılar buna lightball (ampul) dokülme diyor dökülme tamamlandığında çıkan şeklin benzerliği açısından. Dupayı saç için 10. yy veremi gibi düşün durdurulamaz tedaviler işe yaramaz belki 5 belki 15 yıl ama kafada saç kalmayana kadar devam ediyor.
saçları çok az var yani ense ense kökünde var sadece yan ve tepe yok

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 09 Ağustos 2020, 00:49:25 »
Bana göre finasterid toparlar saçlarınızı. Birde vitamin değerlerinize baktırın eksik vitaminler varsa onları da edinin.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Ferhat5963

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 09 Ağustos 2020, 11:10:19 »
Bana göre finasterid toparlar saçlarınızı. Birde vitamin değerlerinize baktırın eksik vitaminler varsa onları da edinin.
Vitamin değerlerimde sorun yok yeni baktırdım . İnşallah bakalim kullanacak geliştikçe ben foto yuklerim buraya

BlackShadow

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 09 Ağustos 2020, 15:23:40 »
Hocam onuda çok araştırdım 1 mm almayı düşünüyordum. Bu arada nereden temin edebilirim eczanede varmıdır?

Ben internetten temin etmiştim. Kadınshop diye bir siteydi sanırım. Kendi sitelerinden veya hepsiburada gibi yerlerden temin edebilirsin.

500'lük olanı vücut için değilmiydi, saça fazla gelmesin?

540'lık 0.50mm olan saça gayet ideal. Bir sorun yaşamadım ben.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 01:39:02 Gönderen: BlackShadow »

asgeda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2020, 11:55:14 »
Flashla çektiğin için ense de seyrek görünüyor sanırım. Benimki de senin dökülmenin aynısı, bir evre ilerideyim. Finasterid için ustalar daha iyi bilir, kullan. Ama seboreik dermatite de dikkat et, dökülmeyi yapan o değil ama hızlandırıyor. Kortizon içermeyen dermatite özel şampuan, krem kullan

SonPişmanlıkNeyeYarar

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 24 Kasım 2020, 18:37:11 »
sonuç ne durumda ?

Facebook Twitter Instagram