Merhaba arkadaşlar. Bilgehan Aydın'in kliniğinde sac nakli yapildi. Ahmet hoca cizgi planlamasini ve kanallari açtı. Değerli ekibi ise operasyonu yuruttuler. Donor müsaade ettigi kadar aldilar. Tepeye ekim yapilmadi. Başarılı bir operasyondu emeği gecen herkese teşekkür ederim. Ekilen bolge asagida sanırım 3. postta.
2lii 3lu kokler cogunluktaydi. Kapatıcılik anlamında öngörülerinizi almak isterim arkadaşlar. En azından uzadiginda boşlukları kapatabilirsem de iyi olur. Görüşleriniz benim için önemli. Eksik bilgi verdiysem soyleyin duzeltirim. Eski fotoğraflarim 1 yil icindedir, flaşlı ve flaşsız cekimler var. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Not: beklentim ekilenlerin cogunun cikmasi ve benim(fotolarda gordugunuz) az bisey kalan saclarimla bi sekilde kapatmak. Greft az ama en az,indan 3 numara yapabilirim diye dusundum.
Ilac ve bakim olarak, olarak avesin +plus şampuan, avesin onarici cilt bakim losyonu, trichoplus takviye edici gida( multivitamin, multimineral, aminoasit), avesin sac bakim serumu %3procapil %4 anagain. Agumentin, Bepanthol body losyon, biteral, coraspin, efervit defense c d cinko, lansor, ve asist.