Saç Ekimi Sonuçları
Ayıptır sorması kaça ektirdin hocam?
Hayırlı olsun güzel bi tercih ins sıkıntı olmadan atlatırsın süreci
19 gün paylaşımında sok dökülmen başlamış hızlı bir sok olacak gibi süreç normal
bugün ekimin 23. günü 18. gün itibariyle finasterid+priorin+2.5 mg biotin almaya başladım. 19. gün ekim merkezinden fotoğraf istediler fotoğrafı attıktan sonra sürecin iyi gittiğini bundan sonra saçlarımı normal yıkamaya geçmemi ovalayarak saçlarımı yıkamam gerektiği söylendi ilk normal yıkama sonucunda baya saç geldi elime öyle ki yıkama sonrası saçlar bildiğin seyrekleşti.19. gün ekim merkezine yolladığım fotoğrafı ve bugünkü güncel şok dökülme sonrası fotoğrafları ekliyorum.her ne kadar şok dökülmeyi beklesem de yaşayınca farklı oluyormuş korkutmadı değil.ilk foto 19.gün ikinci foto 23. gün
Priprorin tamamen vitamin olduğu için agır gelecek bir durumu yok xpecia olsaydı gelme imkanı olabilir nadirde olsa
Öncelikle ekimin hayırlı olsun bende çarşamba günü aynı merkezde ekim yaptırdım,banada finans+priorin önerdiler hocam bende bu tedaviyi kullanmayı düşünüyorum sen benden önce başlamışşın bu iki ilaç aynı aynı ağır gelebilir mi ? Yaşadığın herhangi bir etkide belirtebilirmisin ?
geçmiş olsun hayırlı olsun ekimin tekrardan,aramızda 1 ay var takipteyim sürecini güzel sonuçlanır umarım.
Şok sonlanmak üzere kafanı biraz sert yıkaman iyi olur artık donör de güzel toparlamış