Gönderen Konu: Ekim Tavsiyesii  (Okunma sayısı 943 defa)

Oozgolet

• Yeni üye
  • *
Ekim Tavsiyesii
« : 07 Ağustos 2020, 15:54:11 »
Merhabalar forumda yeniyim,uzun zamandır takip ediyorum gerçekten çok başarılı ve bilgilendirici bir platform olduğundan dolayı bilgilerinizden tecrübe edinmek istiyorum.Yaşım 28 yaklaşık 10 senedir saçım dökülüyor.5-6 sene önce uzun süreli minoxil kullanımım oldu uzun süreli kullanımda dökülmeyi durdurdu lakin bir süreden sonra insan sıkılmaya başlıyor ve bunun neticesinde bıraktım.Bir süre kendi haline bıraktım ve uzun zamandır da toppik kullanıyorum.Aslında uzun zamandır ekim düşünüyordum ama hep şu geçsin bu olsun derken birde dedik askerlik bitsin ondan sonra yaptırayım derken süre buralara kadar geldi.Şimdi ciddi ciddi ekim düşünüyorum ve Serkan Aygın a ayın 18 ine muayene için randevu aldım.Serkan bey e ekim yaptırmış olan arkadaşların konularını inceledim ve ilk muayene olarak oraya gideceğim.Maddi olarak sıkıntım yok tavsiye edebileceğiniz İstanbul içi kaliteli saç ekim merkezleri var ise değerlendirmek,gidip muayene olmak isterim.

Eğer konu yanlış yerdeyse özür dilerim ve tecrübelerinizi aktaracağınız için şimdiden teşekkür ederim.

Oozgolet

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekim Tavsiyesii
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2020, 16:13:27 »
Fotoğraflar

Oozgolet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2020, 16:14:57 »
Fotoğraflar2

Barbarez

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2020, 03:57:08 »
Serkan Aygın iyi bir tercih, Asuman hanımı da düşünebilirsin.

Birde Keşke Asmedin kampanyasını kaçırmasaydınız, bu saça 4500-5000 greftlik güzel bir ekim yaparlardı.

Oozgolet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 08 Ağustos 2020, 17:57:52 »
Hocam baya erteleye erteleye şimdiye kadar geldik ve askerliğide aradan çıkartıp kep iyice döksün istedim aksine dökmedi bile 😀

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2020, 18:57:17 »
Norwood 4’sun ve 3-4 seneye 5 olacaksin. Iyi haber su: Yanlarin ve ensen kuvvetli, vertexin yukarida ve asagiya inmeyecek.

Maddi sikintinin olmamasi buyuk avantaj. Ben sana Covid bittikten sonra Avrupa’da ektirmeni oneririm ama illaki Istanbul’da olsun istiyorsan, Asmed’e git.

Ustte kalan saclarin dokulecek, iyi planlama yapman lazim. Muhtemelen daha fazla beklemek istemedigin icin, ilk planda 1. ve 2. bolgeye ekim yaptir (tahmini 3500-4000 kok). Bir iki sene sonra, vertexe ikinci ekimi yaptir (2000 kok).

Asmed’e gidersen, Koray Hoca tek ekimle 5000-5500 ekmek isteyecektir. Donoru yormamak, fireleri azaltmak ve onumuzdeki senelerde gidisati gorup ikinci ekimi ona gore planlamak adina ben senin yerinde olsam tek ekime sicak bakmazdim.

On cizgini de asagida tutma. Limitli sayidaki donorunden tasarruf eder ve gelecekteki acilmalara karsi depoda yeteri kadar kok tutarsin. Isaretledigim yerden daha asagiya inmemeni tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 19:05:06 Gönderen: Kaya »

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2020, 19:28:05 »
Norwood 4’sun ve 3-4 seneye 5 olacaksin. Iyi haber su: Yanlarin ve ensen kuvvetli, vertexin yukarida ve asagiya inmeyecek.

Maddi sikintinin olmamasi buyuk avantaj. Ben sana Covid bittikten sonra Avrupa’da ektirmeni oneririm ama illaki Istanbul’da olsun istiyorsan, Asmed’e git.

Ustte kalan saclarin dokulecek, iyi planlama yapman lazim. Muhtemelen daha fazla beklemek istemedigin icin, ilk planda 1. ve 2. bolgeye ekim yaptir (tahmini 3500-4000 kok). Bir iki sene sonra, vertexe ikinci ekimi yaptir (2000 kok).

Asmed’e gidersen, Koray Hoca tek ekimle 5000-5500 ekmek isteyecektir. Donoru yormamak, fireleri azaltmak ve onumuzdeki senelerde gidisati gorup ikinci ekimi ona gore planlamak adina ben senin yerinde olsam tek ekime sicak bakmazdim.

On cizgini de asagida tutma. Limitli sayidaki donorunden tasarruf eder ve gelecekteki acilmalara karsi depoda yeteri kadar kok tutarsin. Isaretledigim yerden daha asagiya inmemeni tavsiye ederim.

Harika tespitler  |-onayisareti-|

Oozgolet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2020, 19:35:18 »

Hocam tavsiyelerini dikkate alacağım.Peki sakallarda çok gür aynı anda hem ense bölgesinden hem sakallardan alım yapılabilirmi? Sakaldan istememin sebebi tepe için hemde ikinci ekim planlamasında dönor bölgeden sayı fazla olsun.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ağustos 2020, 21:35:15 »

Hocam tavsiyelerini dikkate alacağım.Peki sakallarda çok gür aynı anda hem ense bölgesinden hem sakallardan alım yapılabilirmi? Sakaldan istememin sebebi tepe için hemde ikinci ekim planlamasında dönor bölgeden sayı fazla olsun.

Bildigim kadariyla sakaldan alim yapimiyor Asmed. Sakal destekli ekim istiyorsan Ankara’da Kaan Pekiner (https://www.hairrestorationnetwork.com/topic/55853-dr-kaan-pekiner-fuebht-3895-2007-fue-1888-bht-28122019/) veya Antalya’da Esma-Serkan’a gideceksin. 1. bolgede sakal kullanma, 2. ve 3. bolgelere kullanabilirsin.

Oozgolet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 08 Ağustos 2020, 23:52:51 »
Bildigim kadariyla sakaldan alim yapimiyor Asmed. Sakal destekli ekim istiyorsan Ankara’da Kaan Pekiner (https://www.hairrestorationnetwork.com/topic/55853-dr-kaan-pekiner-fuebht-3895-2007-fue-1888-bht-28122019/) veya Antalya’da Esma-Serkan’a gideceksin. 1. bolgede sakal kullanma, 2. ve 3. bolgelere kullanabilirsin.

Bugün yazdım randevu için ama dönüş olmadı muhakkak muayeneye gideceğim, hocayıda araştırdım baya güzel sonuçlar çıkmış.

Oozgolet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2020, 22:51:57 »
İlaç konusunda tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar her türlü görüşe açığım, ekimden önce donör bölgeyi daha da sağlam hale getirmek ve ekimden sonra saç ekiminin daha sağlıklı olması adına neleri tavsiye edersiniz ?

Daha önce uzun süre Minoxil ve ardından kirkland kullandım.Deride pullanma ve baş ağrısı yaptı bende haricinde sıkıntı görmedim ama bir süreden sonra sıkmaya başladı o yüzden bıraktım.Tavsiye edeceğiniz ilaçları dikkate alacağım, yan etkileri pek takmıyorum çünkü biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum üstesinden gelebilirim diye umuyorum  :D

Facebook Twitter Instagram