Gönderen Konu: Saç ektirdim Alper Tuncel  (Okunma sayısı 10655 defa)

Alper25

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ektirdim Alper Tuncel
« Yanıtla #31 : 11 Ağustos 2020, 16:52:13 »
Finasterid kullanmam kullananlardan hiçkimse tavsiye etmiyor.

Sen Kullandın mı ?

Hocam soruyu bana sormamışsın ama ben de finasterid kullanmakta olduğumdan cevap vermek istedim :) Öncelikle ekimin hayırlı olsun güzel gözüküyor inşallah gelişimler de iyi olur. Ben 2 Haziran'da ekim yaptırdım. sonrasında Finasterid içeren proscar kullanmaya başladım 5 mg yi 5e bölerek. Bende bir yan etkisi olmadı çok şükür. Bu sanırım kişiden kişiye değişiyor.  Sen de kullandıktan sonra yan etki olursa bırakabilirsin.

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 11 Ağustos 2020, 20:25:10 »
Hocam soruyu bana sormamışsın ama ben de finasterid kullanmakta olduğumdan cevap vermek istedim :) Öncelikle ekimin hayırlı olsun güzel gözüküyor inşallah gelişimler de iyi olur. Ben 2 Haziran'da ekim yaptırdım. sonrasında Finasterid içeren proscar kullanmaya başladım 5 mg yi 5e bölerek. Bende bir yan etkisi olmadı çok şükür. Bu sanırım kişiden kişiye değişiyor.  Sen de kullandıktan sonra yan etki olursa bırakabilirsin.

Merhaba
Internetde okuduğuma göre böbrek falan baya hasar veriyormuş diye duydum ve libido falan da etkiliyormuş
Bilmiyorum sen şimdi beni biraz rahatlattin sen kullaniyorsun bir yan etkisi yok diyorsun kullansammi bilemedim şimdi
Ben şuan sadece Solgar Biotin 1000 lik ve Solgar B12 kullaniyorum.

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 11 Ağustos 2020, 20:26:03 »
Tarih 11.08.2020

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #34 : 11 Ağustos 2020, 20:27:26 »
Tarih 29.07.2020 kabuk dökümümden bir gün sonra

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #35 : 16 Ağustos 2020, 00:15:04 »
Iyi Akşamlar.

Mevcut olan saçlarım hala çıkmadı ense bölgemi ekimden sonra üç kez 1numaraya kisalltim ama ekim alanindaki saçlarım bir türlü uzamiyor sanki onlarda dökülmüş şok dökülmeyle beraber.

Acaba diyorum ekim alaninda ki mevcut saçlarima zarar vermiş olabilirlermi yoksa bu bir Normal süreçmidir  :-[

Yada takviyeler mi zayif kaliyor serum kullansammindiye düşünüyorum.

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 16 Ağustos 2020, 00:40:02 »
Hocam ekimden 20 dakika sonra diyerek en yakın ve gerçekçi zaman dilimini yansıtmışsınız :) Sorularınıza gelecek olursak; bu yollardan geçen ve bu sorulara cevap vermekten bıkan üstadlardan rol çalarak sizi bilgilendireceğim.
1- Mevcut saçlarınız operasyondan etkileniyor. Ekilen ve sonrasında şok dökülme ile kaybedeceğiniz saçlardan daha önce çıksalar da eski hallerine göre güçsüz ve yavaş uzadıklarını gözlemlemeniz çok normal.
2- Bir çok ekim merkezi biotin ve saw palmetto içeren takviyeleri öneriyor. Eğer sizin kullandığınız takviyeler bunları içeriyorsa bence süreç için yeterli. 
3- Serum konusu da kopuk uçurtma. Minoxidil etken maddesi içeren ürünlerin kişiden kişiye göre değişen yan etkileri mevcut. Bence ekim merkeziniz bu tip bir serum önermediyse hiç bulaşmayın. Ben etken maddesi procapil olan ve herhangi bir şekilde yan etkisi gözlemlenmemiş bir serum kullanıyorum ve oldukça memnunum.
4- Finasteride konusunda hala karar veremedim. Üstteki sorularınızdan biri de bununla alakalıydı. Deneyip hiç bir sıkıntısını yaşamamış insanların olumlu yorumlarından ziyade hem psikolojik hem de fizyolojik olarak yan etkilerine maruz kalan insanları okumakta ve dinlemekte fayda var. Finasteride'i bir mayın tarlası olarak görüyorum. 
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 16 Ağustos 2020, 00:45:44 »
Başlığınızı; NİŞANTAŞI- ALPER TUNCEL - 22.07.2020 Saç Ekimi Operasyonu (EKİLEN GRAFT SAYISI) ŞEKLİNDE GÜNCELLERSENİZ. Sizin için daha sağlıklı yorum yapabilirler.
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 16 Ağustos 2020, 01:01:58 »
Yorumunuz için Teşekkür ederim Hocam şimdiye kadar en iyi ve en Detayli yorumu sizden aldım.

Ben şu an Solgar Biotin 5000 kullaniyorum günde 2 tane ve Solgar B12 1000 kulaniyorum günde Birtane

Ekim konusuna gelince bana 4700 greft ekildi diye söylediler acaba 4700greftmi emin değilim.

Ekimin bana göre başarili ve vazla kafamda hasarsız şekilde olduğunu düşünüyorum çünki ekim ve Donör bölgem cabucak iyileşdi. 7.ci gün Kabuk dökümü oldu.

Bana ekim Sırasinda söyleniler şey ,kendi mevcut saçlarimin ekim nedeniyle daha da güçleniceği ve gürleşiceyidi.ekimden 25gün oldu ekim bölgesindeki kendi saçlarim parmak uclariyla tutulacak şekilde büyümedi daha.

Biliyorum daha çok erken ama genede insan ister istemez kendine dert ediniyor. ;D

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 16 Ağustos 2020, 02:09:57 »
Ekimden sonra kendi saçların da toparlama zamanı var, herkestw hemen çıkmıyor, hayırlı olsun, biotin takviyesi iyidir,gerisi imzamda👍
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #40 : 17 Ağustos 2020, 00:29:18 »
Merhaba arkadaşlar
Bu donör bölgesinde ki kaşıntım hala geçmedi küçük bir Bölgede sivilceler çìktı ve acayip şekilde kaşınıyor batişıyor nemlendirici kremler sürüyorum ama havalarin da sıcak olmasi nedeniyle kaşınıyor.
Acaba bildiğiniz iyi gelecek bir yöntem veya krem varmi.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 17 Ağustos 2020, 00:37:56 »
Merhaba arkadaşlar
Bu donör bölgesinde ki kaşıntım hala geçmedi küçük bir Bölgede sivilceler çìktı ve acayip şekilde kaşınıyor batişıyor nemlendirici kremler sürüyorum ama havalarin da sıcak olmasi nedeniyle kaşınıyor.
Acaba bildiğiniz iyi gelecek bir yöntem veya krem varmi.
Kasinti normal hocam gecer sabir lazim.
Cok rahatsiz ediyorsa Allegra kullanabilirsin gunde bir tablet. Hafifletir
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 17 Ağustos 2020, 01:24:58 »
Kasinti normal hocam gecer sabir lazim.
Cok rahatsiz ediyorsa Allegra kullanabilirsin gunde bir tablet. Hafifletir

Teşekürler bakayim burda Almanyada bulabilecemmi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 17 Ağustos 2020, 19:57:50 »
Aslında bu saça direk ekim hata olmuş çok fazla incelmiş saç telini ne aralarına bir operasyon kayıp çok yaşamanıza neden olur biraz zor toparlar önce güçlendirip daha sonra ekşm yaptırmanız gerekirdi

Ekilen saçlar çıksada saç dökülmeniz devam edecek bence önlem alın en azından şimdiden finasterid gibi
Global Moderator

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 17 Ağustos 2020, 23:28:53 »
Aslında bu saça direk ekim hata olmuş çok fazla incelmiş saç telini ne aralarına bir operasyon kayıp çok yaşamanıza neden olur biraz zor toparlar önce güçlendirip daha sonra ekşm yaptırmanız gerekirdi

Ekilen saçlar çıksada saç dökülmeniz devam edecek bence önlem alın en azından şimdiden finasterid gibi

Merhaba Hintell Hocam

1.Kayip olur derken ekilen saçlarda mi olur Kayip yoksa kendi saçlardami onu bi açîklarsaniz sevinirim.

2.Önce güçlendirmek derken Mesoterapi mi demek istediniz acaba.Finesterid kullanmaya pek sıcak bakmiyorum araştirmalarima göre ciddi bir yan etkisi olan bir ilaç.

3. Şu an ekilen saçların 70% döküldü gibi duruyor,
Sizce ekim başarili mi yoksa başarisiz gibi mi Duruyor.

4.PRP dedavisi ile mevcut saçlarin gücleneceğini düşünüyorum sizin görüşünüz nasil acaba.

Altda Fotoraf ekledim kalitesi pek iyi sayilmaz.

Hocam bana bu gece uyku yok yazdiklariniz pek de iç açıcı değil.
« Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 00:15:58 Gönderen: Otoman Grandson »

Facebook Twitter Instagram