Gönderen Konu: Saç ektirdim Alper Tuncel  (Okunma sayısı 10603 defa)

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ektirdim Alper Tuncel
« Yanıtla #46 : 21 Ağustos 2020, 01:12:36 »
Arkadaşlar yorum yokmu

harunemre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 21 Ağustos 2020, 01:31:25 »
Ekim başarılı yada başarısız demek için erken yalnız sac ekiminden sonra aralara girilen ekimlerde belli miktar kendi sacimizda kayıp oluyor zayıflar gidiyor biraz zaman alıyor toparlaması ben finasterid i 80 gündür kullanıyorum kendi sac dökülmemi komple kesti yan etki olarak cinsel isteksizlik yaşamadım yalnızca ilk baslarda sık Tuvalete çıkma disinda bir sey yaşamadım tavsiye ederim kullanın yan etki olursa bırakın

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 21 Ağustos 2020, 02:38:13 »
Merhaba öncelikle yorumunuz için Teşekkür ederim

Kafama takilan sorular var.

Bu Alper Tuncel in ektiği saçlarin açılarį yanliş diye bir kaç konu okudum şimdi kendime Dert ettim acaba bana da açıları yanlış ekim mi yaptilar diye

Bilmiyorum Fotoraflarda belli oluyormu ama sankinşok gelmeden önce bir kaç tel gördüm gibi yanliş çıkmış.

Şimdi kafamda büyük bir soru işareti oluşdu.

Üstatlara soruyorum ALPER TUNCEL ve Ekibine nasil bir Yorum yaparsınız  .

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 21 Ağustos 2020, 02:56:30 »
Ekim başarılı yada başarısız demek için erken yalnız sac ekiminden sonra aralara girilen ekimlerde belli miktar kendi sacimizda kayıp oluyor zayıflar gidiyor biraz zaman alıyor toparlaması ben finasterid i 80 gündür kullanıyorum kendi sac dökülmemi komple kesti yan etki olarak cinsel isteksizlik yaşamadım yalnızca ilk baslarda sık Tuvalete çıkma disinda bir sey yaşamadım tavsiye ederim kullanın yan etki olursa bırakın

Finestarid i 5mg mi kullaniyorsunuz yoksa 1mg mı
80 gündür kullaniyorsunuz yazmışsınız saçlarda herhangi bir kalinlaşma ve güçlenme gösterdimi.

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 22 Ağustos 2020, 11:56:15 »
Yorum gelmesede pek paylaşmaya Devam  :D

Çıkışlarım ön tarafda başladı galiba
Çok çabuk ilerliyor ve buda beni Korkutuyor açıkcası.
Ekim yapilali 30gün oldu.

Şok çabuk geldi çabuk gitti.

Kullandiklarım
Cospera Hair Vitamin
DNC-N Serum
Vitamin B12
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 12:36:52 Gönderen: Otoman Grandson »

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 22 Ağustos 2020, 14:02:40 »
Yorum gelmesede pek paylaşmaya Devam  :D

Çıkışlarım ön tarafda başladı galiba
Çok çabuk ilerliyor ve buda beni Korkutuyor açıkcası.
Ekim yapilali 30gün oldu.

Şok çabuk geldi çabuk gitti.

Kullandiklarım
Cospera Hair Vitamin
DNC-N Serum
Vitamin B12

DNC-N serumun cok ise yaradigini dusunmuyorum, yerine revita sampuanini alin daha iyidir
Reviewleri cok kotu
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

harunemre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 22 Ağustos 2020, 16:16:15 »
Finestarid i 5mg mi kullaniyorsunuz yoksa 1mg mı
80 gündür kullaniyorsunuz yazmışsınız saçlarda herhangi bir kalinlaşma ve güçlenme gösterdimi.
kalınlasma da bır sey dıyemem dokulmeyı tamamen kestıgıne gore demekkı guclendırdı eskıden sabah kalktıgımda yastıgımda sac tellerı gorurdum sımdı hıc gormuyorum eskıye gore dokulmem azdı zaten artık hıc yok bıraz kılo aldırmıs olabılır yan etkı olarak onun dısında da pek bır yan etkısı yok 1mg kullanıyorum kı 1 mg da 5 mg de etkı olarak aynı etkıyı verır yan etkı olasılıgı artırır sadece 5 mg kullanmak.

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 23 Ağustos 2020, 13:39:17 »
kalınlasma da bır sey dıyemem dokulmeyı tamamen kestıgıne gore demekkı guclendırdı eskıden sabah kalktıgımda yastıgımda sac tellerı gorurdum sımdı hıc gormuyorum eskıye gore dokulmem azdı zaten artık hıc yok bıraz kılo aldırmıs olabılır yan etkı olarak onun dısında da pek bır yan etkısı yok 1mg kullanıyorum kı 1 mg da 5 mg de etkı olarak aynı etkıyı verır yan etkı olasılıgı artırır sadece 5 mg kullanmak.

Merhaba
Senin saç dökülmeni durdurduğuna göre işe yariyor demekki.
Benim ekimden önce saç dökülmem durmuş du o yüzden ekimi tercih ettim.
Saçlarım tepe bölgesinde baya inceldi ekim nedeniyle canlanır dediler asli varmi zaman gösterecek.

Bir kaç takviye ile destekliyorum bakalim ne çıkacak sonunda insallah istediğim gibi olur.

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #54 : 23 Ağustos 2020, 13:41:41 »
DNC-N serumun cok ise yaradigini dusunmuyorum, yerine revita sampuanini alin daha iyidir
Reviewleri cok kotu
Merhaba saç ekim merkezinde bu ürünü tavsiye ediyorlardı o yüzden bende Almanyaya geldiğimde Internetden ismarladım kullaniyorum,kafaya ilacı sıkıp 2 saat sonra Yıkıyorum.
Şampuan Seba med kullaniyorum.

bdrn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 23 Ağustos 2020, 20:38:57 »
Umarım güzel sonuç alırsın ve beklediğin gibi saçlara kavuşursun.

Ben de aynı ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım ve ne yazık ki ekilen saçların yönleri hatalı ve ön çizgi tasarımım başarısız (çoklu greftler ve naturel olmayan bir ön çizgim var)

Bunlar sadece benim kendi saçım ile ilgili yorumlarım değil Hasson&Wong’dan Dr. Wong ve ASMED’den Dr. Koray Erdoğan ancak 2 operasyon ile bu durumdan kurtulabileceğimi önce ekilen saçların alınacağı ve iyileşme süreci sonrası yeni bi saç ekimi yaptırmam gerektiğini paylaştı.

Zaten kararını vermişsin ve saç ektirmişsin “keşke saç ekimin öncesi foruma baksaydın” demiyeceğim çünkü ben de bakmadan biraz acele bi şekilde saç ekimi yaptırdım.

Tek temennim umarım saçların benim gibi olmaz. Daha önce başarılı sonuçları olan bi klinik ama bu başarı göreceli ve saç ekimi yaptıran kişinin beklentisi doğrultusunda.. umarım yaptıkları ekim ve senin beklentilerin uygun olur.

Geçmiş olsun.

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 24 Ağustos 2020, 00:17:04 »
Umarım güzel sonuç alırsın ve beklediğin gibi saçlara kavuşursun.

Ben de aynı ekim merkezinde saç ekimi yaptırdım ve ne yazık ki ekilen saçların yönleri hatalı ve ön çizgi tasarımım başarısız (çoklu greftler ve naturel olmayan bir ön çizgim var)

Bunlar sadece benim kendi saçım ile ilgili yorumlarım değil Hasson&Wong’dan Dr. Wong ve ASMED’den Dr. Koray Erdoğan ancak 2 operasyon ile bu durumdan kurtulabileceğimi önce ekilen saçların alınacağı ve iyileşme süreci sonrası yeni bi saç ekimi yaptırmam gerektiğini paylaştı.

Zaten kararını vermişsin ve saç ektirmişsin “keşke saç ekimin öncesi foruma baksaydın” demiyeceğim çünkü ben de bakmadan biraz acele bi şekilde saç ekimi yaptırdım.

Tek temennim umarım saçların benim gibi olmaz. Daha önce başarılı sonuçları olan bi klinik ama bu başarı göreceli ve saç ekimi yaptıran kişinin beklentisi doğrultusunda.. umarım yaptıkları ekim ve senin beklentilerin uygun olur.

Geçmiş olsun.

Merhaba
Evet okudum sizin ekimi ve ondan sonra beni de bi korku sardı ;D

Bana ekim sırasında şöyle dediler Sen Almanyadan geliyorsun bize reklam olacaksın o yüzden sizin ekiminizi titizlikle yapacağız siz özelsiniz.

Bence yalan dolan insallah istediğim gibi çıkar saçlarımda onların dedikleri doğru çıkar.

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 26 Ağustos 2020, 23:56:02 »
Merhaba arkadaşlar

Ekimden yaklaşık 36gün oldu.ve üst kafa üstündekinsaçlarım baya yavaş uzuyor

Arka ve yanlari 36gün içinde 6lez 1numaraya vurdum acaba ekim bölgesini de çikişlarin hepisi tamamlanana kadar 1numaraya vurabilirmiyim, istiyorum hepisi ayni anda uzasin biri uzayip da gerileri arkasindan gelmesin.

Yanitlarinizniçin teşekkür ederim simdiden.

Sephiel

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 27 Ağustos 2020, 08:43:33 »
Kötü görüntüye katlanmak zorundasın. Merkez bana en az 45 gün makina ile traş olmaman daha iyi olur dedi. Ekim bölgesi için de bu süreç 6 ay. Kötü bir tecrübeyle karşılaşmış olabilecekleri için onları dinliyorum. Zaten saçların gelişimini gözlemleyebilmek için de kısa kullanmaman gerekiyor. Artık şok dökülme başlayıp bittikten sonra da sabretmekten başka bir seçenek yok. 
Takviye
- H4B Biotin
- GNC Saw Palmetto Berries 540 mg

Gıda
-Keçi boynuzu özü
-Dut Pekmezi

Şampuan
- Prozinc Plus

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13708.0

Otoman Grandson

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 29 Ağustos 2020, 13:10:28 »
Kötü görüntüye katlanmak zorundasın. Merkez bana en az 45 gün makina ile traş olmaman daha iyi olur dedi. Ekim bölgesi için de bu süreç 6 ay. Kötü bir tecrübeyle karşılaşmış olabilecekleri için onları dinliyorum. Zaten saçların gelişimini gözlemleyebilmek için de kısa kullanmaman gerekiyor. Artık şok dökülme başlayıp bittikten sonra da sabretmekten başka bir seçenek yok.

Merhaba
Ekim Merkeziyle konişdum makasla kisaltilabilnir dediler,ama sıfır nr ya vurmaknistemiyorum zaten arkalar gibi 3nr. olduğu zaman bende kafa daha güzel bir görüntüye kavuşur ve çıkışlar daha iyi gözlemlenebilinir diye düşünüyorum.
Traş makinasinin ucuna Plastikten uc takiliyor aslinda 3nr olsun diye sizce bu da tahriş edermi.

Benim şu an ekim bölgesinde çıkışlar tam olarak başlamadı iki üç kök uc vermeye başladı maksadım kendi saçlarımı kısaltmak.

Facebook Twitter Instagram