Gönderen Konu: Meraba 18 yaşından beri sac dökülmesi var çektiğim döner ve acik alan günesli  (Okunma sayısı 1484 defa)

Sarı133

• Yeni üye
  • *
Merabalar 18 yaşlarından itibaren sac dökülmem var tavsiyeleriniz nedir resimler günésli havada cekilmistir gerek medikal tedavimi yoksa ektirmek mi bu arada yaş 24 saygılar herkeze

Sarı133

• Yeni üye
  • *
Yorum yapacak yokmu

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Kardeşim  saç  dökülmen devam ediyor    4 5 sene sonra  tepe  bişey kalmaz   saç  ekim uygun değilsin  şu anda   

Sarı133

• Yeni üye
  • *
Şuanda beklemem mi lazım

Sarı133

• Yeni üye
  • *
Don vito kardes

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ön orta güzel bir ekim yaptırabilirsin donör güzel ama tepeye yaptırma

Ve var olan saçlarını korumak için medikal tedaviler gerek ekimle birlikte
Global Moderator

Sarı133

• Yeni üye
  • *
Hintel hoca asmed ile görüştüm 5500 greft dedi nekadar para ediyo ben Anliyamadim orasini bide 5500 greft ekiminden sonra ilerde dökülme devam ettiginde 2 ekim için greft varmıdır bilgin verirsen sevinirim

Sarı133

• Yeni üye
  • *
Hintel hocam senden de laf almak zor  ;D

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
5500 greft için şuan Asmed'de 3 seçenek var

Asmed Ekibi tüm işlemleri yaparsa 1.4 € 5500 greft için 46.200 TL
Asmed Ekibi işlemleri takip edip kanal açma işlemini Koray Hoca yaparsa 1.7 €- 5500 greft için 56.100 TL
Tüm işlemleri Koray Hoca yaparsa kontrol, kanal açma ve takip 2.5 € - 5500 greft için 82.500 TL

kuru da şimdi 6 Tl'ye sabitlemişler.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kel123

• Hero Member
Saç sen nelere kadirsin. 24 yaşındaki adamı amcalara çevirmişsin

Erolkara

• Sr. Member
ön tarafa saç ektir gitsin neden bu kadar dert ediyorsun .doner bölge desen aslan yelesi gibi asuman hanıma git ekimleri çok başarılı özellikle ön kısımda benim böyle bir açıklığım olsa 1 dk durmam asuman hanımıda çok beğendiğim için öneriyorum yoksa en doğrusu kendin araştırman .

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön orta kısma ekim olabilir. Dökülme devam etçek. Bi de saçları kısa kestirmeni tavsiye ederim, bu saç tarzı seni yaşlı gösterir.

Facebook Twitter Instagram