Gönderen Konu: 21 yaş nw kaçım ?  (Okunma sayısı 4034 defa)

My Precious

• Hero Member
Ynt: 21 yaş nw kaçım ?
« Yanıtla #30 : 08 Ağustos 2020, 03:35:52 »
Nazar olur diye korkuyor çünkü saçları çok iyi :D
Hayır şu yorumlara bak.Dutasteride kullanan beni bilgisizlikle suçluyorlar,nw1.5lar bu saçta ne var diyor ,keller sinirli zaten bana hoş bu foruma seneler önce geldim o günden bugüne değişmeyen tek şey norwood 4 5 6ların saldırısına uğramam.
Konuyu fin bölümünde açmalıydım hata yaptım o konuda.
Bak yukarıya koydum özellikle ilk fotoda sağlam frontal thinning söz konusu ve açılma çok derin foto 2019 haziranına ait sanırım flashla çekmişim.İkincisinde ise hafif bir toparlanma söz konusu ama önler yinede çok ince

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 08 Ağustos 2020, 08:03:17 »
Foruma geldiğin günden beri insanlar kızıyorsa bu saça norwood 3 dediğin içindir. Ölçek incelmeye göre belirleniyorsa o zaman bende norwood 6 felanım herhalde. Dutasterid kullanmak bilgeliğin işareti değil ? Bilimsel bilgi veriyoruz geçiştiriyorsun biz napalım.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 08 Ağustos 2020, 08:20:18 »
Foruma geldiğin günden beri insanlar kızıyorsa bu saça norwood 3 dediğin içindir. Ölçek incelmeye göre belirleniyorsa o zaman bende norwood 6 felanım herhalde. Dutasterid kullanmak bilgeliğin işareti değil ? Bilimsel bilgi veriyoruz geçiştiriyorsun biz napalım.
17 yaşındasın 1 kere fin kullanmışlığın yok gelmişsin bana kalsifikasyondan bahsediyorsun.2 sene öncede tartışıyordum bu kavramı.Geçen seneki postlarımı inceleyebilirsin kalsifikasyona sahip olduğumu güzelce açıklamışım ve  bu işin çözümü de yok olsaydı sende yazardın sende durdururdun.
Ayrıca nw3 gibiyim evet 2 sayfanın sonunda fotolarımı paylaştım önlerde de incelmem var

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 08 Ağustos 2020, 08:27:41 »
17 yaşındasın 1 kere fin kullanmışlığın yok gelmişsin bana kalsifikasyondan bahsediyorsun.2 sene öncede tartışıyordum bu kavramı.Geçen seneki postlarımı inceleyebilirsin kalsifikasyona sahip olduğumu güzelce açıklamışım ve  bu işin çözümü de yok olsaydı sende yazardın sende durdururdun.
Ayrıca nw3 gibiyim evet 2 sayfanın sonunda fotolarımı paylaştım önlerde de incelmem var
Finasterid benim mantığıma ters olduğu için kullanmıyorum istersem kullanırım sakal çokta önemli değil diğer taraflar gelişti. 2 sene önce tartışman bunu bildiğin  anlamına gelmiyor ve bilmiyorsun da. Tedavime başladım gayrette durdu dökülmem ve kalınlaşıyor saçlarım. Sen beceremiyorsun diye çözümü olmuyor muymuş ?    ??? Ya da poor responder sın diye. Ayrıca ben inflamasyondan bahsediyorum temel olarak farkını biliyorsan eğer Kalsifikasyon dan. Birde finasterid kullanmak bilgeliğin işareti falan mı ?
Tedavim

Ketoral krem her gün

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 08 Ağustos 2020, 08:36:08 »
Finasterid benim mantığıma ters olduğu için kullanmıyorum istersem kullanırım sakal çokta önemli değil diğer taraflar gelişti. 2 sene önce tartışman bunu bildiğin  anlamına gelmiyor ve bilmiyorsun da. Tedavime başladım gayrette durdu dökülmem ve kalınlaşıyor saçlarım. Sen beceremiyorsun diye çözümü olmuyor muymuş ?    ??? Ya da poor responder sın diye.
Aynen öyle durdur bakalım vitaminlerle dermarollerla saç dökülmeni benim yaşıma geldiğinde görürüz seni malum 4 sene az buz değil hele 17 yaşında nw2aya kadar incelmesi bulunan birine göre bu kadar kesin konuşmak ancak sana göre bir iş olurdu.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 08 Ağustos 2020, 08:42:09 »
Aynen öyle durdur bakalım vitaminlerle dermarollerla saç dökülmeni benim yaşıma geldiğinde görürüz seni malum 4 sene az buz değil hele 17 yaşında nw2aya kadar incelmesi bulunan birine göre bu kadar kesin konuşmak ancak sana göre bir iş olurdu.
Sadece vitamin kullandığımı kim şöyledi. Minoxidil+dermaroller Keto azalderm bunlara ek olarak d3 k2 magnezyum. İlerleyen zamanlarda da ön taraflara anti-androjen. Ben bilimin söylediğini söylüyorum kesin olarak kafamdan bir şey uydurmuyorum. Her neyse inşallah sende durdurursun gerilemeni.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 08 Ağustos 2020, 08:48:10 »
Vitaminlerle durdurmuyor.Yasi genç olmasina rağmen iyi araştırmış yan etkisi düşük ve yararlı etkenlerle sonuç aldığını söylüyor ki ben sadece o etkenlerle saçlarını koruyan kişiler taniyorum.He belki ileride saç dokulmesi çok çok agresif olur o zaman finas bile yaramayabilir bu tamamen şans işi.İlla dutas kullanıyorsun diye sen daha çok koruyacaksin diye bir kaide yok.Ayriyeten yabancı forumlarda antiandrojen kullanmaksızın saç dokulmesini durduranlar yeni saç çıkaranlar var.Beslenme rejimi masaj iğneleme magnezyum yağı nane ve okaliptüs yağı gibi etkenlerle geri dönüş yapanlar var.
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 08 Ağustos 2020, 08:52:05 »
Vitaminlerle durdurmuyor.Yasi genç olmasina rağmen iyi araştırmış yan etkisi düşük ve yararlı etkenlerle sonuç aldığını söylüyor ki ben sadece o etkenlerle saçlarını koruyan kişiler taniyorum.He belki ileride saç dokulmesi çok çok agresif olur o zaman finas bile yaramayabilir bu tamamen şans işi.İlla dutas kullanıyorsun diye sen daha çok koruyacaksin diye bir kaide yok.Ayriyeten yabancı forumlarda antiandrojen kullanmaksızın saç dokulmesini durduranlar yeni saç çıkaranlar var.Beslenme rejimi masaj iğneleme magnezyum yağı nane ve okaliptüs yağı gibi etkenlerle geri dönüş yapanlar var.
Doğrudur var.İstiyorsan bende 2018 in haziran ve kasım aylarındaki saç gelişimimi atayım sana.Nw2.5tan 1.5uğa geriledim hatta belki norwood 1 bile olmuş olabilirim o dönem için.Ama anlamadığın şey şu dökülüyor kardeşim belli bir süre sonra dökülüyorlar zira dht ve testo saça darbe vurmaya devam ediyor  dediğin tüm yöntemleri kullandım hemde yıllar önce

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 08 Ağustos 2020, 09:11:07 »
Doğrudur var.İstiyorsan bende 2018 in haziran ve kasım aylarındaki saç gelişimimi atayım sana.Nw2.5tan 1.5uğa geriledim hatta belki norwood 1 bile olmuş olabilirim o dönem için.Ama anlamadığın şey şu dökülüyor kardeşim belli bir süre sonra dökülüyorlar zira dht ve testo saça darbe vurmaya devam ediyor  dediğin tüm yöntemleri kullandım hemde yıllar önce
Finasta da dökülüyor :) aramızda baya yaş farkı var bu da benim deneyimim fakat dediği gibi kalsifikasyon ve inflomasyonu çözünce sorun büyük ölçüde bertaraf oluyor

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 08 Ağustos 2020, 09:22:03 »
Finasta da dökülüyor :) aramızda baya yaş farkı var bu da benim deneyimim fakat dediği gibi kalsifikasyon ve inflomasyonu çözünce sorun büyük ölçüde bertaraf oluyor
Evet dökülüyor sorun bu zaten fin veya dut kesin çözüm değil.Hairlosstalkta güçlü oral anti androjen kullanıp nw7den 1 olan kişiler var çözüm belli ama değmez kesinlikle.
Tek ve uzun vadede kesin çözüm şudur
https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/exploring-the-hormonal-route-hair-life.109288/
AMA DEĞMEZ bunu önerdiğim felan da yok gidip ekim yaptırmak milyar kat daha iyi seçenek böyle bir şeye dönüşmekten

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 08 Ağustos 2020, 09:52:12 »
Evet dökülüyor sorun bu zaten fin veya dut kesin çözüm değil.Hairlosstalkta güçlü oral anti androjen kullanıp nw7den 1 olan kişiler var çözüm belli ama değmez kesinlikle.
Tek ve uzun vadede kesin çözüm şudur
https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/exploring-the-hormonal-route-hair-life.109288/
AMA DEĞMEZ bunu önerdiğim felan da yok gidip ekim yaptırmak milyar kat daha iyi seçenek böyle bir şeye dönüşmekten
Bu manyağı biliyorum şimdi trans falan oldu herhalde?Baya yoğun estradiol kullanıyordu ruh hastasi

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 08 Ağustos 2020, 10:00:57 »
Bu manyağı biliyorum şimdi trans falan oldu herhalde?Baya yoğun estradiol kullanıyordu ruh hastasi
Aynen öyle.Çıldırmış olmalılar hatta bir tanesi hadım etmişti kendini kel kalmamak için.O forumda da öyle sıkıntılı herifleri var.Burada problemli olmaya başladı benim için artık bende girmek istemiyorum.Eskiden severek girerdim özellikle kelleşmemi ilk fark ettiğim zamanlar ama artık cidden külfet haline geldi özellikle üyelerle tartışmak.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 08 Ağustos 2020, 11:01:41 »
Aynen öyle.Çıldırmış olmalılar hatta bir tanesi hadım etmişti kendini kel kalmamak için.O forumda da öyle sıkıntılı herifleri var.Burada problemli olmaya başladı benim için artık bende girmek istemiyorum.Eskiden severek girerdim özellikle kelleşmemi ilk fark ettiğim zamanlar ama artık cidden külfet haline geldi özellikle üyelerle tartışmak.
Tercih meselesi beni de rahatsız eden durumlar oluyor.Takıl keyfine bak :) Saçlı olmanın keyfini çıkar bu kadar dert edersen daha erken gider.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 08 Ağustos 2020, 21:44:40 »
Saçına bakıyorum bakıyorum ama bir sorun göremiyorum

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 08 Ağustos 2020, 21:54:40 »
Saçına bakıyorum bakıyorum ama bir sorun göremiyorum
Tüy gibi olan saçların hizasına odaklan iki fotoğrafta da, birisinde tüylerin arkasında ki saçlar kalın diğerinde ince.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Facebook Twitter Instagram