Gönderen Konu: 21 yaş nw kaçım ?  (Okunma sayısı 4036 defa)

Jungkook

• Sr. Member
Ynt: 21 yaş nw kaçım ?
« Yanıtla #15 : 07 Ağustos 2020, 17:56:20 »
Bilgi var ama eksik gluteni ve şekeri kesmesi lazım TSH kaynaklı bir sorun varsa bunu da halletmeli ki maalesef bunlarda yetmez.Bu arkasas için konuşacaksak benfe üst derece bir dökülmesi yok
Sağlıklı yaşam derken tamamını kast ediyorum, beslenme hareketlilik vs.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2020, 18:16:14 »
Bilgi var ama eksik gluteni ve şekeri kesmesi lazım TSH kaynaklı bir sorun varsa bunu da halletmeli ki maalesef bunlarda yetmez.Bu arkasas için konuşacaksak benfe üst derece bir dökülmesi yok
75 kiloyum fitim ve gün geçtikçe daha da kaslanıyorum.Diyetim tam vücut geliştirmeci diyeti.Ve 2015ten beri kelleşiyorum yani dediği gibi bir olay olmuş olsa 16 yaşından beri kelleşiyor olmazdım.
Olay bence çok basit.Sadece dht değil testoda saç döküyor ve dökülen yer sertleşiyor mevzu bu bunu engellemenin tek yolu anti androjen kullanmak ama dutasteride benim kırmızı çizgim

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2020, 18:29:04 »
16 yasindan beri kellesiyor olsan kafanda sac kalmazdi. Ben bile snaa su cumleyi kurmak zorundayim, takinti haline getirmissin bir psikologa gidip rahatla.

Norwood 3 falan diyorsun. Kafanda benim 2 katım sac var. Bana bile sorun yok deniliyor sen hesap et kendi durumunu.

Frontal thinning olmuyor illa onde minyaturlesen saclar olmasi. Kadinlarda da var o, kel olmayan babamda da var mesela.

Hepsi mıh gibi cikmaz on cizgideki saclarin. Forntal thiningin olsa o saclar havada durmaz, oyle kabarmaz emin ol. Islak köpek tüyü givi yapisir yere

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Ağustos 2020, 18:31:37 »
16 yasindan beri kellesiyor olsan kafanda sac kalmazdi. Ben bile snaa su cumleyi kurmak zorundayim, takinti haline getirmissin bir psikologa gidip rahatla.

Norwood 3 falan diyorsun. Kafanda benim 2 katım sac var. Bana bile sorun yok deniliyor sen hesap et kendi durumunu.

Frontal thinning olmuyor illa onde minyaturlesen saclar olmasi. Kadinlarda da var o, kel olmayan babamda da var mesela.

Hepsi mıh gibi cikmaz on cizgideki saclarin. Forntal thiningin olsa o saclar havada durmaz, oyle kabarmaz emin ol. Islak köpek tüyü givi yapisir yere

fotoların açıları yanıltıyor sizi gayette şakaklarım açılıyor ve önümde minyatürleşme var.Senin şuan sahip olduğun saça 18 yaşındayken sahiptim.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 07 Ağustos 2020, 18:35:34 »
MADEM İNANMIYORSUNUZ SAÇIMIN GEÇEN SENEKİ HALİNİ ATIYORUM.ALIN SİZE NW3
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2020, 20:04:32 Gönderen: My Precious »

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 07 Ağustos 2020, 18:36:24 »
75 kiloyum fitim ve gün geçtikçe daha da kaslanıyorum.Diyetim tam vücut geliştirmeci diyeti.Ve 2015ten beri kelleşiyorum yani dediği gibi bir olay olmuş olsa 16 yaşından beri kelleşiyor olmazdım.
Olay bence çok basit.Sadece dht değil testoda saç döküyor ve dökülen yer sertleşiyor mevzu bu bunu engellemenin tek yolu anti androjen kullanmak ama dutasteride benim kırmızı çizgim
Her şeye bir noktadan bakma. Sağlıklı besleniyorum artık kel olmayacağım demek değil. Vücut geliştirmesi diyeti saçlara faydalı olacak diye bir şey yok. Tek yolu anti-androjen kullanmak olsaydı minoxidil+RU58841 bitirirdi işi. Dökülen yer sertleşiyor çünkü kemik gelişimini destekleyen dht saçlara gelince Ca+ iyonları orada ki damarlarda birikiyor kemikleştiriyor. Ve bu bi Kalsiyum birikmesine Kalsifikasyon diyoruz. O kadar karmaşık ve senin karaciğerinden tut bağırsaklarına kadar bağlantısı olan bir olayı dht testosteron bitti gitti diye basite çeviremeyiz, gerçi bu işin biyokimyasını konuşacak olsak bilmem kaç sayfalık konu çıkar.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 07 Ağustos 2020, 18:39:55 »
Biz neden doktorlara kızıyoruz. Herkese aynı şeyi önerdikleri için oysa her etken herkeste Farklı etki gösterir. Finasterid, dutasterid mucize ilaçlar değil. Herkeste işe yaramaz Farklı etkenler denemek gerekiyor işte bazen.
Tedavim

Ketoral krem her gün

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 07 Ağustos 2020, 18:42:26 »
Her şeye bir noktadan bakma. Sağlıklı besleniyorum artık kel olmayacağım demek değil. Vücut geliştirmesi diyeti saçlara faydalı olacak diye bir şey yok. Tek yolu anti-androjen kullanmak olsaydı minoxidil+RU58841 bitirirdi işi. Dökülen yer sertleşiyor çünkü kemik gelişimini destekleyen dht saçlara gelince Ca+ iyonları orada ki damarlarda birikiyor kemikleştiriyor. Ve bu bi Kalsiyum birikmesine Kalsifikasyon diyoruz. O kadar karmaşık ve senin karaciğerinden tut bağırsaklarına kadar bağlantısı olan bir olayı dht testosteron bitti gitti diye basite çeviremeyiz, gerçi bu işin biyokimyasını konuşacak olsak bilmem kaç sayfalık konu çıkar.
Tamam inş durdurursun dökülmeni

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 07 Ağustos 2020, 18:47:02 »
Tamam inş durdurursun dökülmeni
Benimle ne alakası var ? Bilim bu Justin, yardımcı olmak istedim sadece.
Tedavim

Ketoral krem her gün

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Ağustos 2020, 22:54:47 »
Fotolar kaldırılmış. Konuyu sildirmek lazım??
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 08 Ağustos 2020, 00:09:12 »
genemi sildin resimlerini ,justin sen gerçekten çok takıntılı adamsın burda hepimiz saç sorunu yaşıyoruz ama sen bizden bile çekiniyorsun normal hayatta düşünemiyorum seni.

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 08 Ağustos 2020, 00:32:50 »
genemi sildin resimlerini ,justin sen gerçekten çok takıntılı adamsın burda hepimiz saç sorunu yaşıyoruz ama sen bizden bile çekiniyorsun normal hayatta düşünemiyorum seni.
Nazar olur diye korkuyor çünkü saçları çok iyi :D
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 08 Ağustos 2020, 03:23:55 »
Fotolar kaldırılmış. Konuyu sildirmek lazım??
Gücün yetiyorsa sildir

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 08 Ağustos 2020, 03:25:09 »
Düşünme zaten benim burada 1 senelik konum var fotolarımı da kaldırmadım.Burada ise editleme mümkün olmadığı ve gereksiz yorum yaptığınız için sildim.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9015.0
« Son Düzenleme: 08 Ağustos 2020, 22:00:10 Gönderen: Hintell »

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 08 Ağustos 2020, 03:29:04 »
1 sene önceki hali ve şuan ki hali.
Yine koyuyorum kimseden çekindiğim yok buraya gelip bu saçta dökülme yok doktora git tarzı yorum yapanlar asıl problem ama hata bende Bu konuyu fin bölümünde açmalıydım

Facebook Twitter Instagram