Gönderen Konu: bu forumda SAÇ LOBİSİ var. Evet.  (Okunma sayısı 5585 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: bu forumda SAÇ LOBİSİ var. Evet.
« Yanıtla #45 : 10 Ağustos 2020, 02:53:41 »
Jb nedir yaaa ? 😂 ağzımı sürmem 18 yıllık sivas tan aşşağı lanet olsun böyle lobiye:)

Jb tamam da orada Black Label'da var başkan lütfen. 1.5 aydır alkol yok zaten bugün ayran içtim. Bir saç ektirelim dedik memur emeklisi gibi oldum.

Jb mb viski lobisi varsa beni de aranıza alın kardeşler ;D ;D ;D.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 10 Ağustos 2020, 10:23:10 »
Jb tamam da orada Black Label'da var başkan lütfen. 1.5 aydır alkol yok zaten bugün ayran içtim. Bir saç ektirelim dedik memur emeklisi gibi oldum.

Jb mb viski lobisi varsa beni de aranıza alın kardeşler ;D ;D ;D.

İçebilirsin içki kasma artık:) Black Label iyidir o konuda haklısın:)
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 10:31:46 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 10 Ağustos 2020, 10:25:27 »
Oo geçen Ruby deki toplantı mı bu.  Ben viski lobisi toplantısındaydım gelememiştim. Bu saç lobisi acayip faal, yetişemiyoruz

Çözdü hemen ruby bak :) loby şifre çözücü
Global Moderator

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #48 : 10 Ağustos 2020, 10:40:11 »
Hallettim, Amerikan başkanı dahil herkesi aradım.

A4 de yazana dikkat.

Viski ekibi için üyelik şartları nelerdir?

Kaydolmak istiyorum kpss puanım yok 😬 adliyeden temiz kağıdı da getirebilirim😂😂

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #49 : 10 Ağustos 2020, 10:52:53 »
Jb nedir yaaa ? 😂 ağzımı sürmem 18 yıllık sivas tan aşşağı lanet olsun böyle lobiye:)

Keyif içicisi bir başka oluyo tabi 18 yıllık chivası nerden bulupta içicez😂😂, Benim gibi alkoliklerde pasaport,jim beam peşinde ağzınız tadı bozulmasın afiyet olsun...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 10 Ağustos 2020, 11:21:27 »
Keyif içicisi bir başka oluyo tabi 18 yıllık chivası nerden bulupta içicez😂😂, Benim gibi alkoliklerde pasaport,jim beam peşinde ağzınız tadı bozulmasın afiyet olsun...

Jim beam ve jack daniels hiç sevemediğim içkiler

Farkındamısımız bilmiyorum ama hayatımızdaki her şeyde yasak koydular free shopdan içki bile alamaz olduk 1 şişe hak felan saçmalık artık ya
Global Moderator

Ugrbolviski

• Full Member
« Yanıtla #51 : 10 Ağustos 2020, 11:45:18 »
Artık dolar euro kuru yüzünden free shoptan alınan içkiyle marketten alınan içkinin bir farkı kalmadı neredeyse aynı fiyat yasak olayı ayrıca can sıkıyo elbet birgün bu sistemde değişecek inşallah çok geç kalınmadan değişir de kurtuluruz.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 10 Ağustos 2020, 12:03:53 »
Çözdü hemen ruby bak :) loby şifre çözücü
Hintell başkan bizim lobi de geziyor, tek gezen lobi senin lobi mi sandın.  :D

Jim beam ve jack daniels hiç sevemediğim içkiler

Farkındamısımız bilmiyorum ama hayatımızdaki her şeyde yasak koydular free shopdan içki bile alamaz olduk 1 şişe hak felan saçmalık artık ya

Siyaset yapmayalım beyler onun lobisi ayrı  ;D

burası saç lobisi başlığı, viski lobisi nin ayrı whatsapp grubu var. başlık açmadık ifşa olmayalım diye. Şimdilik sadece saç lobisi yakayı ele verdi. bizim grup hala gizli. akşamdan sabaha viski fiyatlarını bir artırıyoruz bir azaltıyoruz, hangisi işimze gelirse.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #53 : 10 Ağustos 2020, 12:51:35 »
İçebilirsin içki kasma artık:) Black Label iyidir o konuda haklısın:)

Çok alkol aldığım için çekiniyorum başkan. İçki içinde sigara da içiyorum gerek yok risk almaya. Bende John Walker serilerini çok sevmiyorum zaten. Keep Walking diye çıktığımız yolda Blue Label ulaşılmaz olduğu için (gerek yok yani Chivas da keyifli sonuçta) Gold Label, Red Label, Black Label içtim yine içlerinde iyi olanı Black Label diyebilirim. Normal de ben single malt viskileri seviyorum ama Jb, John Walker sevmiyorum. Jack Daniels'da zaten single malt değil. Talisker viski çok güzel hatta elimde 18 yıllık var muhtemelen geri dönüşü onunla yapacağım. Bizim Türk halkı alkol aldığı zaman klasikleri de belli viski de Chivas, vodka da Absolut ki bence Smirnoff daha güzel :). Bu karantina günlerinde Tripsy Bartender'ı takibe aldım zaten bundan sonra bende kokteyl yapacağım.  :D :D :D

Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #54 : 10 Ağustos 2020, 13:02:13 »
SAÇ LOBİSİ  yemini 😁SAÇ LOBİSİ  katıldığım şu andan itibaren
burada bulunan  tüm kelleri ailem olarak göreceğime
sebep ne olursa olsun yüce    SAÇ LOBİSİ   ve üyeleri aleyhine hiçbir faaliyette bulunmayacagima
SAÇ LOBİSİ
tarafından verilen emirler harfiyen uyacagima
bildiğim sırları hayatım pahasına da olsa koruyacagima yemin ederim. 😂 evet açıklıyorum   gizli  başkan  benim 😁

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 10 Ağustos 2020, 18:04:24 »
Bu arkadaslarin hepsi sacli. Italyan kokenli bir orgut olduğu düşünülüyor hepsi saçlı oldugu icin. Sac dokulmesinin tedavisini buldular ancak suan için bilgi vermiyorlar

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 10 Ağustos 2020, 19:32:11 »
Bu arkadaslarin hepsi sacli. Italyan kokenli bir orgut olduğu düşünülüyor hepsi saçlı oldugu icin. Sac dokulmesinin tedavisini buldular ancak suan için bilgi vermiyorlar
Harbiden saçlıyım norwood  1 :D
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 10 Ağustos 2020, 21:12:29 »
Norwood 1 acemi lobici,7 varsa direk başgan adayı🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 10 Ağustos 2020, 21:40:48 »
Araştırmalarım sonucu öğrendiğim kadarıyla bu ekip aynı silah şirketlerinin mantığıyla çalışıyor nasıl ki onlar savaş çıkarıp silah satıyorsa bu arkadaşlarda önce saçlarınızın dökülmesini bekliyor sonrasında sizi ağına düşürüp saçlarınıza kavuşmanızı sağlıyor ve kendine bağlıyor. Büyük resmi başkalarının gördüğünü de görmek güzel artık gerçekler konuşulmalı bu forumda. Öncelikle şu boğazdaki viski lobisini açıklamalarını bekliyoruz özellikle :D

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 10 Ağustos 2020, 21:44:48 »
Bir diğer rivayete göre Hintell ve KaiserSs Sicilya asıllı uyuşturucu baronlarıdır. 😂

Facebook Twitter Instagram