şimdi yine trollüyor felan diceksiniz ama yeminle böyle bi saç lobisi olduğunu hissediyorum. Kimsenin günahını da almk istemem ama İsmini vereceğim üyelikler şuana kadar lobide keşfettiklerim.
KaiserSs
Salvador
Sloocer
Dinodin11
Hintell
Secret115
Quandoria
Bunlar kendi aralarında bi birliktelik oluşturmuşlar.
Öneriler, gelişmeler, yorumlar hep kendilerine takılıyorlar. emin olun whatsap gruplarıda vardır. Hatta real hayatta görüşüyorlardır ve birbirlerine yatırım tavsiyleri bile veriyorlardır.
Bizi aralarına almıyorlar. Biz nasıl girecez?
Biz bişey soruyoruz geçiştiriyorlar. Kendi başlıkları altında binlerce yorum oluyor. bilgi alışverişi yapıyolar.
Yakında burdada ötekileştirmeler başlar.
Lütfen forumda bizimde başlıklarımızın altına uygun yorumları yapın. Emin olun üyeliği olmayıpta sizden daha çok takılanlae vardır bu foruma
35 yıldır ağ atarım böyle trol ne gördüm ne duydum..Bedava yorum yok, herkes tabiki gönlünden kopanı atıyor ibanlarımıza, başgan sırayla olunuyor, norwood seviyesi önceliği belirliyor.
İsmi uzun arkadaş seni de Sloccer ın dediği üzere almayı planladık ama yaka kartına isim uzun olduğu için sığmaz diye şimdilik almadık. Hepimiz belli merkezlerin Mı6, kgb, seç, gibi merkezlerle işbirliği içindeyiz, fazla bızıklamazsak iyi olur🤣🤣🤣