Saç Ekimi Sonuçları
Salvo dostum acaip bir başlık altında sohbet ederken bulduk kendimizi, kaderin cilvesi Erol😉Umarım senide bu platformda lobi üyesi olarak ekimli vaziyette görürüz👍
Geleneksel saç lobisi yemeğindeyim
şimdi yine trollüyor felan diceksiniz ama yeminle böyle bi saç lobisi olduğunu hissediyorum. Kimsenin günahını da almk istemem ama İsmini vereceğim üyelikler şuana kadar lobide keşfettiklerim.KaiserSsSalvadorSloocerDinodin11HintellSecret115QuandoriaBunlar kendi aralarında bi birliktelik oluşturmuşlar.Öneriler, gelişmeler, yorumlar hep kendilerine takılıyorlar. emin olun whatsap gruplarıda vardır. Hatta real hayatta görüşüyorlardır ve birbirlerine yatırım tavsiyleri bile veriyorlardır. Bizi aralarına almıyorlar. Biz nasıl girecez?Biz bişey soruyoruz geçiştiriyorlar. Kendi başlıkları altında binlerce yorum oluyor. bilgi alışverişi yapıyolar.Yakında burdada ötekileştirmeler başlar. Lütfen forumda bizimde başlıklarımızın altına uygun yorumları yapın. Emin olun üyeliği olmayıpta sizden daha çok takılanlae vardır bu foruma
Kardeş torbacinin numarasini yazarmisin ?
Kendi numarasını versin diyon öyle anladım😉
Bu kafayi yaşaticak maddeyi o satiyosa olur kendi numarasini versin abi 😂
Ahaha tarifi onda, nasıl kullancaz anlatacak👍
İban attım gelmedimi🤣🤣
Kaiserss sayesinde bitcoin işine girdim bir verdim bin aldım danbilzerianin Tr şubesi oldum kendisine buradan teşekkür ediyorum.Para gelince saç durur mu o da geldi e daha ne olsun