Merhabalar sıklaştırma ekimi hakkında bilgi almak istiyorum daha önce yaptıran var mı aramızda ? Sıklaştırma ekimlerini kimler tercih etmeli riskleri ve avantajları nelerdir ?
Benim saçımda AGA harici genel incelme de söz konusu tabi bi uzmanın değil kendi teşhisim bu
saç durumum norwood cizelgesine de pek uymuyor dökülmem 2018 sonundan beri var son 4-5 aydır saçımı baya toparladım. Ekime girmek için çoğu üye erken olduğunu söyleyecek muhtemelen fakat dediğim gibi genel incelme de söz konusu, 26 olacağım bir kaç aya, 27 gibi yani 2021 sonlarına doğru bir ekime girmek istiyorum. Sıklaştırma ekimlerinde var olan saçların zarar görme riski olduğunu biliyorum. Bu riskleri mümkün olduğunca nasıl minimize edebiliriz ?saçım ince telli bu dezavantaj seyrek (dökülmeden önce de, yapısı böyle) bu da dezavantaj kapatıcılık sağlamak zor olacaktır ve ekim için uygun bir aday mıyım bunu da bilmiyorum bazı üyeleri görüyorum açıklığı çok fazla ama dönor sık ve aşırı kalın benim dökülmem şuan için aşırı fazla olmasada kulak üstü ve ensede yer yer ince saçlar var bu da beni kötü bir aday mı yapıyor? Sorularım başlıca bunlar kendimi anlatabilmişimdir umarım tecrübe eden üyeler bilgilerini paylaşırsa mutlu olurum
Sıklaştırma Ekimleri için başarılı bulduğunuz hekimler hangileri tabi bu iş bütçe işi 15 bin civarı ayırmayı düşünüyorum bu bütçeler de siz olsanız kime sıklaştırma ekimi yaptırırdınız. Veya ne kadar bir bütçe ile bu ise girmek gerek.
İmzamda ki konumda oldukça eski ve yeni foto var harici başka açılı fotoğraf isterseniz yüklerim buraya da.
Teşekkürler