Saç Ekimi Sonuçları
Bu paylaşım güven vermiyor .
Arkadaş açıklamada narkoz işe yaramadı şakak kısmındaki bütün ekim işlemini hissettim yazmış ama yinede siz biliriniz
Parmağınızı kaşınızın ortasına koyup foto çekermisiniz forumda reklam amaçlı merkezlerin bu denli paylaşımlarına çok şahit olunduğu için bu düşünce gayet normaldir
Neden guven vermiyor. Her seyi acik secik yazdim. Niye her seyin altinda bir fitne fesatlik ariyorsun.Ne yapmam lazim beyfendi guven vermesi icin. Bir dakika once cektim son hali 121. Gün.
Dalga mi geciyosun ciddi misin. Ne demek parmagi kasin ortasina koymak anlayamadim
iyi fikir
? Merkez paylaşım olmadığı nerden bilelim fitne fesatlik yapan kim acaba bizim burdaki amacımız dürüst bir şekilde paylaşım yapılması insanlar doğru bilgi almasi çünkü insanlar araştırma yapıyor saç ekim düşündüğü merkez hakında saç ekim sonuçları bakıyor şikayet varmı yokmu araştırıyor ona göre karar veriyor
Parmağınızı kaşınızın ortasına koyup foto çekin reklam olmadığı anlayalım bugün resim gelmese eğer yarın öbür resim gelirse reklam dir.
Ayrica sen her paylasima boyle kanit istiyor musun niye bana denk geldi onu anlamadim. Sonuc cok mu guzel inanilir gibi degil mi onu soyle de bari ben de biliyim