Saç Ekimi Sonuçları
Gençler anlamak istemiyor her yorumda iyi veya kötü zoruna gidiyor gerek yok bence olmadıysa bunda herkes hemfikirse ekim merkezi ile görüşüp çözüm aramak yerine burada özelden mesaj atıp sorun yaratmak şaşırtıcı heleki böylesi ailevi ve düşünceli bir forumda gerçekten hiç birşey görmemiş şimdiye kadar.
Martı reyis vs Tedavi reyis
Yaşı genç ve farkında herşeyin ama bir çıkmazın içinde. Agresifleşiyor yapılan yorumlara. Asıl bu ekimi yapanlar burda olsada onlara birkaç kelime edilse keşkede bu gencin yerine onlar alınsa.
Benim gençle sorunum yok zaten hocam.Ne sorunum olabilir yorum yaptıkça buradaki arkadaşlara agresiflesmesi hoş değil.Ben şahsen ilk gördüğümde yazık etmişler gül gibi delikanlıya dedim ama kendisi bunu taktiği için psikolojisi berbat fakat bana ya da başkalarına çatarak çözüm bulamaz.Ekimcilerle bu konuyu bilahare konuşmalı bence
Salvador gayet doğru bir yorum yaptı martı şeklinde bir çizgi şekli tabiridir hakaret değildirTabi bu martıyıda geçmiş bambaşka bir şey olmuş hiç bir canlıya benzemiyor sokaktan taksici çağır daha doğru bir çizgi çizer saç eken biri hangi mantıkla böyle bir çizgi yapabilir böyle bir çizgi insanda yok bi kere bu model bu nasıl cahillik artık aklım almıyor bir de çizgi ileri de iyi ce batırmışlar. İnsanlara yazık gerçekten inşallah saç ektirecek herkes bu foruma ekim öncesi ulaşır başka nediyimArkadaşın yaptığı harekete gelince kesinlikle kabul edilmez forumdan atılma sebebi ama sanırım şu an normal psikoloji de değil çok efendiydi başlarda çünkü
Yarasaya daha çok benziyor