Saç Ekimi Sonuçları
Hormon salgılanya devam ediyor dht hormonu. Şuan gelişimin için gerekli bi hormon baskılama iişine falan sakın girme
Ben 17 yaşında nw2 idim.Düz çizgimide 14 yaşında kaybettim.Genetik şanssızlığıyız
Justin senin saclar forumdaki çoğu kişiden iyi norwood 3 de değilsin saclarinin tepeden fotosunu dokunmadan atar mısın?Mevcut saçlarında on bölgeler hariç seyrelme incelme de yok gibi
Aynen.Konumu güncellerim en bölgemde incelme var nw3 olmadım hala ama yakın gibiyim
Baba tarafı keldi sanırsam dayı tarafinda kellik var mi
Evet 6erkek 5 i norwood 7 bir tanesi norwood 1 ama onunda sakalı çıkmıyor 60 yaşında o da.Sülale kel ve benimde ön tarafım dökülmeye başladı fine rağmen ama ben yazmıştım konumun ilk mesajımda tahminim doğru çıktı
Fine rağmen ? Finasterid ön bölgede zayıf değil mi ? Kişisine kişiye değişir tabi ki ama ben zayıf diye biliyorum.
Hayır ancak benim gibi şansızlar için etkisiz genelde kullananlar saç çıkarır ya da olanı korur.
Dut mu kullanıyorsun sen?
Ben finasterid kullananlarda ön tarafım gerilediğini hep görüyorum. Yeni saç çıkışı ve ön tarafı koruması nadir. Genelde ön tarafta başarı 4 büyük artı anti-androjen kremlerle yakalanıyor.
Hairlosstalkta ve tressleste onlarca kişi fin sayesinde ön çizgisini korumayı başardı çok fazla örnek var finasın işe yarama oranı %90