Gönderen Konu: Nolucak bizim halimiz  (Okunma sayısı 3502 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Nolucak bizim halimiz
« Yanıtla #30 : 19 Ağustos 2020, 23:59:31 »
Her türlü bu halinden iyi olacağın kesin kardeşim, gregor a kesinlikle katılıyorum , ne zamana kadar hayata devam edicez belli değil. Kaldı ki hep diyorum saç gençken lazım 40 lı yaşlara göre..
Ama iyi araştırsaydın nerede Ekim yaptıracaksın?
Son olarak da bu saç dökülmesinin allah belasını versin 21 yaşında ki adamın haline bak cidden çok üzüldüm insallah seni tatmin edecek bi sonuca ulaşırsın...
Dostum 40 li yaslarin nesi var bence en guzel yaslar 35 den sonra basliyor, asil o zaman sac lazim:)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #31 : 20 Ağustos 2020, 00:54:36 »
Tesekkur ederim hepinize medicalhairde ama sibel ulsan girmiycek onun ekibi 10 bin tl

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 20 Ağustos 2020, 01:04:14 »
Dostum 40 li yaslarin nesi var bence en guzel yaslar 35 den sonra basliyor, asil o zaman sac lazim:)

Hocam yanlış anlaşılma olmasın , her yaşın kendine ait bir güzelliği, özelliği var elbet :) o anlam da demedim, söylemek istediğim şey şu hem o yaşlara geleceğimizin garantisi yok , hem de 20 li yaşlar da daha gerekli açıkcası okuluydu üniversitesiydi sosyal hayatın aktifliğiydi. İnsan her zaman beğenilmek ister ama en çok da bu yaşlar da ister.
Seçenek sunsalar 20 li yaşlar da mı yoksa 40lı yaşlar da mı saç isterdiniz diye Eminim ezici çoğunluk 20li yaşlar da saç ister.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 20 Ağustos 2020, 01:09:10 »
Hocam yanlış anlaşılma olmasın , her yaşın kendine ait bir güzelliği, özelliği var elbet :) o anlam da demedim, söylemek istediğim şey şu hem o yaşlara geleceğimizin garantisi yok , hem de 20 li yaşlar da daha gerekli açıkcası okuluydu üniversitesiydi sosyal hayatın aktifliğiydi. İnsan her zaman beğenilmek ister ama en çok da bu yaşlar da ister.
Seçenek sunsalar 20 li yaşlar da mı yoksa 40lı yaşlar da mı saç isterdiniz diye Eminim ezici çoğunluk 20li yaşlar da saç ister.
2 universite okudum yani cok hareketliydi 20 li yaslarim:) suan sorsan 20-25 yas aaradi mi sadece sacli olmak istersin yoksa 35 ve sonrasi mi ben yine 35 ve sonrasinu secerim:) cunku buyuk ihtimal 20 yasinda eltirdigin saclarininin birkac yil omru olacak diye tahmin ediyorum

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 20 Ağustos 2020, 02:01:10 »
2 universite okudum yani cok hareketliydi 20 li yaslarim:) suan sorsan 20-25 yas aaradi mi sadece sacli olmak istersin yoksa 35 ve sonrasi mi ben yine 35 ve sonrasinu secerim:) cunku buyuk ihtimal 20 yasinda eltirdigin saclarininin birkac yil omru olacak diye tahmin ediyorum

Peki neden böyle tahmin ediyorsunuz hocam bura da gördüğünüz sonuçlar genelde böyle mi oldu ?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 20 Ağustos 2020, 02:07:33 »
Peki neden böyle tahmin ediyorsunuz hocam bura da gördüğünüz sonuçlar genelde böyle mi oldu ?
Burda da zaman zaman goruyoruz daha dun bir baslik acilmisti 20 yas magduru bir arkadas. Ekim isi cok ciddi bir estetik istir. Iyice arastirmani tavsiye ederim kardesim.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 20 Ağustos 2020, 02:12:12 »
Burda da zaman zaman goruyoruz daha dun bir baslik acilmisti 20 yas magduru bir arkadas. Ekim isi cok ciddi bir estetik istir. Iyice arastirmani tavsiye ederim kardesim.

Valla ben gözü kararttım yaptırdım abi :) yaş 24, çok yakında 25 de denebilir. İmzamda konu var bakabilirsin.
Ekimi yaptırdım ama senin düşünceni merak ettim şu an sence yanlış mı yaptığım?
Aile de Benim gibi bir örnek var o da öz abim , yaşı 39 ama belki 20 senedir aynı şekilde kafası benim olduğu gibi , ilerleme yok yani.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 20 Ağustos 2020, 02:19:32 »
Valla ben gözü kararttım yaptırdım abi :) yaş 24, çok yakında 25 de denebilir. İmzamda konu var bakabilirsin.
Ekimi yaptırdım ama senin düşünceni merak ettim şu an sence yanlış mı yaptığım?
Aile de Benim gibi bir örnek var o da öz abim , yaşı 39 ama belki 20 senedir aynı şekilde kafası benim olduğu gibi , ilerleme yok yani.
Ekimine baktim temiz guzel ekim olmus. Zaten ben Sahin hocanin ekimlerini genelde begeniyorum. Umarim mutlu sona ulasirsin ve daimi olur kardesim.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 20 Ağustos 2020, 02:25:02 »
Ekimine baktim temiz guzel ekim olmus. Zaten ben Sahin hocanin ekimlerini genelde begeniyorum. Umarim mutlu sona ulasirsin ve daimi olur kardesim.

Eyv abi saolasın insallah öyle olur :) yaştan dolayı sordum görüşünü.
Görüntü gayet iyi bende memnunum.
Korkutan kısım tepe bölgesi.
Yaştan dolayı sorun yaşarmıyım acaba?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 20 Ağustos 2020, 02:32:56 »
Eyv abi saolasın insallah öyle olur :) yaştan dolayı sordum görüşünü.
Görüntü gayet iyi bende memnunum.
Korkutan kısım tepe bölgesi.
Yaştan dolayı sorun yaşarmıyım acaba?
Nw 7 ye gidiyor sanki, vertex bolgen biraz daha asagi iner gibime geliyor.
Ekilenler dokulmez ise ilerde bir ekim daha yaptirirsin tepene.
Ama genetic dokulmede sadece tependeki saclar dokulmuyor, donor bolgendeki saclar da dokuluyor. Yani o donorden dht hormonuna duyarli greftler alinip tepeye ekildi ise dokuleceklerdir. Cunku yasin cok genc ve cok kisa surede saclarini kaybetmissin muhtemelen de dokulmen devam ediyor. Onun icin genelde basarili ekimlere bakarsan hep 40 yas sonrasidir.
40 yasinda eltiren bir abim vardi suan 50 yasinda ve daha tek bir tel kaybi yok:)

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 20 Ağustos 2020, 02:46:33 »
Nw 7 ye gidiyor sanki, vertex bolgen biraz daha asagi iner gibime geliyor.
Ekilenler dokulmez ise ilerde bir ekim daha yaptirirsin tepene.
Ama genetic dokulmede sadece tependeki saclar dokulmuyor, donor bolgendeki saclar da dokuluyor. Yani o donorden dht hormonuna duyarli greftler alinip tepeye ekildi ise dokuleceklerdir. Cunku yasin cok genc ve cok kisa surede saclarini kaybetmissin muhtemelen de dokulmen devam ediyor. Onun icin genelde basarili ekimlere bakarsan hep 40 yas sonrasidir.
40 yasinda eltiren bir abim vardi suan 50 yasinda ve daha tek bir tel kaybi yok:)

Anladım abi gayet mantıklı açıklamıssın teşekkür ederim.
Vertex Ekim yaptırcam ileride dedigin gibi bakalım ins iyi sonuç alırız

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 20 Ağustos 2020, 10:51:30 »
Saç her yaşta lazım ...Brad Pitt 57 yaşında...saçsız yakışıklı olurmuydu...brad Pitt olurmuydu...tabii başka bir sürü faktör var biliyorum...ancak kıl mevzusu önemli...

prometeus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 25 Ağustos 2020, 14:04:25 »
hocam kendiniz de demişsiniz tek derdiniz bu olsun sağlık en önemlisi, çare tükenmiyor mutlaka derdi veren Allah dermanını da verir.

Yolverin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 29 Ağustos 2020, 12:35:06 »
Protez saç düşünün bence, yaşınız genç henüz ve ekim sonrası tekrar başa dönme ihtimaliniz var

Facebook Twitter Instagram