Gönderen Konu: Nolucak bizim halimiz  (Okunma sayısı 3508 defa)

Salvador

• Hero Member
Ynt: Nolucak bizim halimiz
« Yanıtla #15 : 05 Ağustos 2020, 12:59:08 »
Ekilmek üzere enseden alınacak olan köklerinde ömürü belli değil. Kimsenin 20 yaşındaki ensesi ile 35 yaşındaki ense yoğunluğu aynı değil. Ekersin cıkar 3-4 sene sonra ekildiği yerdende dökülür dökülecek olan
E tamam kardeşim bende bunu diyorum genç kardesimiz tedavilerle korumalı.Ön tarafı kel kaldı diye tedavi yapma diyecek halimiz yok ayrıca finasi 21 yaşına kadar kullanmayın derler bunun da büyük sebebi sakal gelişimi DHT sakal gelişiminde aktif rol oynar 21den sonra sakal gelişimi çoğu insanda tamamlanmış olduğundan kullanılabilir.Tamamen dazlak olunca mi kullanacak finasi?Tedavi kullanma Ekim yaptırma genç yaşta napsin bu cocuk?Duruma alışsın mantığıyla bakarsak çoğumuz 30lari geçmiş 40lari geçen kişileriz fakat hepimiz hala saci koruma ve ekimle mutlu olma derdindeyiz.Actigim bir konu var sevgili kardeşim tedaviler diye en azından mikroigneleme okaliptüs nane magnezyum karışımını beraberinde yap içerden biotin takviyesi al ve hepsinden önce hormon ve vitamin testi yaptır.Bilhassa TSH hormonun çok önemli onun değeri saç dökülmesinde aktif rol oynayabiliyor
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 05 Ağustos 2020, 13:05:35 »
E tamam kardeşim bende bunu diyorum genç kardesimiz tedavilerle korumalı.Ön tarafı kel kaldı diye tedavi yapma diyecek halimiz yok ayrıca finasi 21 yaşına kadar kullanmayın derler bunun da büyük sebebi sakal gelişimi DHT sakal gelişiminde aktif rol oynar 21den sonra sakal gelişimi çoğu insanda tamamlanmış olduğundan kullanılabilir.Tamamen dazlak olunca mi kullanacak finasi?Tedavi kullanma Ekim yaptırma genç yaşta napsin bu cocuk?Duruma alışsın mantığıyla bakarsak çoğumuz 30lari geçmiş 40lari geçen kişileriz fakat hepimiz hala saci koruma ve ekimle mutlu olma derdindeyiz.Actigim bir konu var sevgili kardeşim tedaviler diye en azından mikroigneleme okaliptüs nane magnezyum karışımını beraberinde yap içerden biotin takviyesi al ve hepsinden önce hormon ve vitamin testi yaptır.Bilhassa TSH hormonun çok önemli onun değeri saç dökülmesinde aktif rol oynayabiliyor
Genç yaşta protez takması en mantıklısı. Bu saçları tedavilerle destekleme 30'da ekim yaptırsa anca. 9 yıl mutsuzmu gezecek ? Protez saç bu kadar açıklığı olan birisi için çok güzel bir şey bence o kadar gür saçlara sahip olduktan sonra gerisi teferruat. Zamanı gelince de eğer sıkılırsa ekim yaptırır keyfine bakar.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 05 Ağustos 2020, 13:28:45 »
Genç yaşta protez takması en mantıklısı. Bu saçları tedavilerle destekleme 30'da ekim yaptırsa anca. 9 yıl mutsuzmu gezecek ? Protez saç bu kadar açıklığı olan birisi için çok güzel bir şey bence o kadar gür saçlara sahip olduktan sonra gerisi teferruat. Zamanı gelince de eğer sıkılırsa ekim yaptırır keyfine bakar.
Protez anlattığın kadar uzun yıllar kullanılabilecek bir şey değil.Cevremde yaptırıp pişman olanlar oldu ki iyi yerlere yaptırdılar kullanıcı deneyimleri hakeza öyle

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 05 Ağustos 2020, 13:38:06 »
Protez anlattığın kadar uzun yıllar kullanılabilecek bir şey değil.Cevremde yaptırıp pişman olanlar oldu ki iyi yerlere yaptırdılar kullanıcı deneyimleri hakeza öyle
Benimde saç ekiminden memnun olmayan tanıdıklarımdsn birisi şuan kullanıyor memnun. Kendisi yaptı ama internetten bakarak çok zor bir şey değil. Firmalara vereceği paranın yarısına mal etti. 10 günde bir bakım yapıyor. Genelde memnun olmayanlar üşengeçliklerinden bence ayda 3 kere yarım saat ayırmak çok zor değil bence.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2020, 13:47:31 »
Benimde saç ekiminden memnun olmayan tanıdıklarımdsn birisi şuan kullanıyor memnun. Kendisi yaptı ama internetten bakarak çok zor bir şey değil. Firmalara vereceği paranın yarısına mal etti. 10 günde bir bakım yapıyor. Genelde memnun olmayanlar üşengeçliklerinden bence ayda 3 kere yarım saat ayırmak çok zor değil bence.
Yani bilemiyorum biz fikirlerimizi sunduk artık karar kendisinin

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2020, 13:48:10 »
Protez olayına hiç girme bence nasıl olduğunu bilmiyorum tabi ama gördüğüm kadarıyla bir kişi bile mutlu olan görmedim yani kullanıp başlarda mutlu olanlar olur ama sonraları elbet bu biyle sürmez diye tahmin ediyorum .senin yerinde olsaydım tedaviye hemen başlayıp 1 sene sonra Ekim yapardım genç yaş felan diyorlar ama ilerisini kimse bilemez donor Belkide hiç dokulmicektir yani Ekim oldu 3-5 senede yine dökülür diye birşey yok .Bunu aslında donorun çok iyi olduğu için söylüyorum tedavi ve Ekim ayrıca ekimden sonrada tedaviye devam bence iyi bir merkezde iyi bir sonuç alicagini tahmin ediyorum beklemek bana çok saçma geliyor yani nw 5 felan olup yaşın genc bekle biraz daha dokulsun gibi yorumlar bana çok ama çok saçma geliyor.Daha neresi dökülecek birazdaha dökülse emin ol bu sefer Ekim olmaz mutlu etmez seni Ekim derler çünkü alan çok nasıl kapatıcılik saglicak o yüzden tedavilere başlayıp biran önce Ekim yapıp yaptikdan sonra tedavilere devam edip stres yapmamani tavsiye ederim .

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 05 Ağustos 2020, 16:07:42 »
Yani bilemiyorum biz fikirlerimizi sunduk artık karar kendisinin
evet hocam size teşekkür ederim ve diğer öneride bulunan herkese protezi kesinlikle düşünmüyorum çünkü toppikle bile acayip güvensiz hissediyorum iğnelemeyi yapıyorum ama yanında birşey kullanmıyorum hormon testlerim normal hatta demir yüksek çıkmıştı yani genetik dökülme maalesef

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2020, 16:08:58 »
Protez olayına hiç girme bence nasıl olduğunu bilmiyorum tabi ama gördüğüm kadarıyla bir kişi bile mutlu olan görmedim yani kullanıp başlarda mutlu olanlar olur ama sonraları elbet bu biyle sürmez diye tahmin ediyorum .senin yerinde olsaydım tedaviye hemen başlayıp 1 sene sonra Ekim yapardım genç yaş felan diyorlar ama ilerisini kimse bilemez donor Belkide hiç dokulmicektir yani Ekim oldu 3-5 senede yine dökülür diye birşey yok .Bunu aslında donorun çok iyi olduğu için söylüyorum tedavi ve Ekim ayrıca ekimden sonrada tedaviye devam bence iyi bir merkezde iyi bir sonuç alicagini tahmin ediyorum beklemek bana çok saçma geliyor yani nw 5 felan olup yaşın genc bekle biraz daha dokulsun gibi yorumlar bana çok ama çok saçma geliyor.Daha neresi dökülecek birazdaha dökülse emin ol bu sefer Ekim olmaz mutlu etmez seni Ekim derler çünkü alan çok nasıl kapatıcılik saglicak o yüzden tedavilere başlayıp biran önce Ekim yapıp yaptikdan sonra tedavilere devam edip stres yapmamani tavsiye ederim .
aynen hocam ailemin gen havuzuna bakıp böyle bir tahlilde bulunuyorum bende çünkü dedemin bile donörü sağlam yani ben bu donörle 3-4 ekim  çıkarabilirim gibime geliyor bakalım nasip kısmet..

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 05 Ağustos 2020, 16:25:39 »
evet hocam size teşekkür ederim ve diğer öneride bulunan herkese protezi kesinlikle düşünmüyorum çünkü toppikle bile acayip güvensiz hissediyorum iğnelemeyi yapıyorum ama yanında birşey kullanmıyorum hormon testlerim normal hatta demir yüksek çıkmıştı yani genetik dökülme maalesef
Rica ederim kardeşim protez vs demek için donorun sağlam ki bu kadar agresif seyreden bir dokulmede donor korunuyorsa dökülme seyrin on çizgi ve tepe için olacak gibi gözüküyor ki gen havuzunu da kattığına göre muhtemelen arka bölgelerin korunacaktır.Tabi bu kesin bir şey değil ihtimal sen tedavilerine  başla dökülme geçmişin çok yeni protezi düşünmesi gereken sen değilsin bu sitede ayna gibi kafası parlayanlar bile senin donorun üçte biri kadar dönere sahipken Ekim yaptırdılar.Ekimini de yaptır proscari da biotin de takviye olarak al

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 05 Ağustos 2020, 21:59:59 »
Bence donör çok sağlam. Ekim için güvenli bölgeden alım yapılırsa ekim olur. Yaşı da genc bence tutar . Senin yerinde olsam her yıl 2 şer bin ektirirdim. 6 bin greftle çok tatminkar olur
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Ersin Yüksel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 19 Ağustos 2020, 19:06:26 »
Bu kafayla kızla çıkma şansın sıfır güzel kardeşim bırak çıkmayı yolda , otobuste felan kesişme şansın bile yok ayrıca halihazırda issizsen güzel bir işe de almazlar protez boş iş kafanda bildiğin perukla geziyorsun en kralında yaptirsan belli oluyor onuda geç çok süper baksan bile en fazla 1-2 sene içinde parçalanıyor seni kel bilen insanlar aa peruk takmış kafasina diyorlar güzel bir saç ekim merkezinde saç ektirmen lazım senin kafada 7 bin TL lik iş var ver o parayi 1 sene sonra hayatına devam et ekimi yaptirmadan başka plan yapma boşa zaman kaybı ....
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi minoxidil , avodart , ketoral sampuan , vitamin d3 , Dermaroller

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 19 Ağustos 2020, 19:51:16 »
Ektir gitsin be kardesim gta oynamiyoruz ölünce hastanede tekrar doğup bu hayati yasamiycaz.. bir kere geldik gidiyoruz, 5 yil bekle 10 yil bekle falan sacma. Sozlesme mi imzaladin yukarisiyla kaç yil yasayacaksin diye?

Ayı postu gibi donorun var, neyinden korkuyorsun ektir gitsin dokulurse yine ektir proscar kullan bisey yap 35 40a kadar aşırı gür olmasa da saclarin olur, onemli olan "kel" sifatindan kurtulmak.

Insanlar icin kellik olayi 0 ve 1 gibidir. Ya ilk goruste kel diye kodlarlar seni kafalarinda, ya da farketmezler. Hicbir kiz aa ince seyrek sacliymis, off sac cizgisi gür ve düz degil demiyor.

Bak duygu ozaslan erik gibi hatun. Suanki manitasi maxim mutaf diye bi herif. Bizim gibi sacla kafayi bozmus adamlar herifi gorunce norwood 3, vertex inceliyor vs diye düşünür. Kizlar saçı var mi var devam diye düşünüyor.

Ektir gencliginin tadini cikar guzel kardeşim

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 19 Ağustos 2020, 20:01:55 »
Ektir gitsin be kardesim gta oynamiyoruz ölünce hastanede tekrar doğup bu hayati yasamiycaz.. bir kere geldik gidiyoruz, 5 yil bekle 10 yil bekle falan sacma. Sozlesme mi imzaladin yukarisiyla kaç yil yasayacaksin diye?

Ayı postu gibi donorun var, neyinden korkuyorsun ektir gitsin dokulurse yine ektir proscar kullan bisey yap 35 40a kadar aşırı gür olmasa da saclarin olur, onemli olan "kel" sifatindan kurtulmak.

Insanlar icin kellik olayi 0 ve 1 gibidir. Ya ilk goruste kel diye kodlarlar seni kafalarinda, ya da farketmezler. Hicbir kiz aa ince seyrek sacliymis, off sac cizgisi gür ve düz degil demiyor.

Bak duygu ozaslan erik gibi hatun. Suanki manitasi maxim mutaf diye bi herif. Bizim gibi sacla kafayi bozmus adamlar herifi gorunce norwood 3, vertex inceliyor vs diye düşünür. Kizlar saçı var mi var devam diye düşünüyor.

Ektir gencliginin tadini cikar guzel kardeşim
Dogru ya abi yok 3 yıl sonra dökülürmüş fLAnMış filanmış baydım valla şakaklara girmeden bir plan yaptırıcam yarın sabH 7.40 ta baslıyor ekimim konu acıcam inşallah

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 19 Ağustos 2020, 22:29:18 »
Kardeş Ekim olur sana...yanlar arkalar ileridede çok dokulecek gibi durmuyor...ektir gitsin...bu halinden iyi olacagin kesin...eğer kaliteli bir yerde ektirirsen...

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 19 Ağustos 2020, 23:57:09 »
Her türlü bu halinden iyi olacağın kesin kardeşim, gregor a kesinlikle katılıyorum , ne zamana kadar hayata devam edicez belli değil. Kaldı ki hep diyorum saç gençken lazım 40 lı yaşlara göre..
Ama iyi araştırsaydın nerede Ekim yaptıracaksın?
Son olarak da bu saç dökülmesinin allah belasını versin 21 yaşında ki adamın haline bak cidden çok üzüldüm insallah seni tatmin edecek bi sonuca ulaşırsın...

Facebook Twitter Instagram