Gönderen Konu: Nolucak bizim halimiz  (Okunma sayısı 3497 defa)

davud123

• Sr. Member
Nolucak bizim halimiz
« : 04 Ağustos 2020, 23:37:53 »
Çok güzel saçlarım vardı kızlar berberim hasta olurlardı sokağa çıkardım abiler fön çekmişsin bizimi yiyon derlerdi tedavi cıkcak deniypr ama ampirik süresi falan muhtemelen biz göremicez ektirsem yanlardAki ve arkadaki sıklığa ulaşamıycam ve de muhtemelen 3 yıl sonra başa döncem falan filan Allah a şükür tek derdimiz bu olsun..
Yaş 21

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Ynt: Nolucak bizim halimiz
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2020, 23:50:49 »
Saçlarının kellik seviyesi norwood 5 tedavi için geç kalmışsın. Yaşın çok genç ekim bir kaç sene mutlu eder sonra yine başa dönersin.

Şu an ki kellik seviyeni ve psikolojik durumunu göz önünde bulundurursak protez saç senin için en iyi çözüm gibi duruyor.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2020, 00:19:35 »
Saçlarının kellik seviyesi norwood 5 tedavi için geç kalmışsın. Yaşın çok genç ekim bir kaç sene mutlu eder sonra yine başa dönersin.

Şu an ki kellik seviyeni ve psikolojik durumunu göz önünde bulundurursak protez saç senin için en iyi çözüm gibi duruyor.
Sevgili kardeşim nedir bu karamsarlık?Tedavilere başlar mevcudu korur ve çıkış sağlarsa Ekim de yaptirir
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2020, 00:35:57 »
Sevgili kardeşim nedir bu karamsarlık?Tedavilere başlar mevcudu korur ve çıkış sağlarsa Ekim de yaptirir
Karamsarlık yapmıyorum gerçekçi yaklaşmaya çalışıyorum. Söz konusu kişinin psikolojisi daha iyi olsaydı bende tedavi+ekim derdim. Ama kişi eski saçlarını istiyor istediği o mükemmel saçlarıda ancak protez ile elde edebilir.Tedavi dediğin- hele ki bu evrede- gidişli gelişli, inişli çıkışlı olur e tabi psikolojide.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2020, 00:37:28 »
 Saçını  uzun  tutma  açıklık  çok    iyi görüntü  olmaz  3  numara vur  daha güzel olur

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2020, 02:27:14 »
Karamsarlık yapmıyorum gerçekçi yaklaşmaya çalışıyorum. Söz konusu kişinin psikolojisi daha iyi olsaydı bende tedavi+ekim derdim. Ama kişi eski saçlarını istiyor istediği o mükemmel saçlarıda ancak protez ile elde edebilir.Tedavi dediğin- hele ki bu evrede- gidişli gelişli, inişli çıkışlı olur e tabi psikolojide.
Protez en son olay ki memnuniyet oranı çok düşük.Bu gencin arka saçları güçlü duruyor iğneleme ve tedavilerle sonuç elde edebilir ki dökülme geçmişi çok yeni
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2020, 08:19:43 »

Mevcutu korur derken?
Arkadaş henüz 21 inde nw skalasını zorlar nitelikte bir açıklığı var. Tedavilik bir durumu yok. Neyseki kafa yapısı avantajlı, dar bir açıklık. Ense müsait olur ise (zor bir ihtimal) ekim yaptırır ilerki yıllarda..

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 05 Ağustos 2020, 08:24:39 »
Bu yaşta ekimde olmaz dikimde, donör sağlamda olsa saç teli ince, diğer tabirle ekimin patlayıp orta bölgelerde sıkıntı yaşanacağı durum var.
İlaç vs alıp neyi durdurup, neyi yavaşlatırız bunlar uygun değil.
Bekle ileride farklı metotlar gelişirse saçlatırsın kendini.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 05 Ağustos 2020, 10:31:01 »
yorumlar için ve önerileriniz için teşekkür ederim bir pişmanlığım yok açıkçası tedavi yöntemi olarak söylenen finasteridi başa dönsem yine kullanmazdım benim düşündüğüm şey dökülmemi bitirmiş vaziyetteyim yani babam amcamlar hepsinin yanlar ve ense çok sık üstte bir miktar saçım olsa bana yeterli olur gibi geliyor seneye inşallah ektirmeyi düşünüyorum donörüm şöyle:

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Ağustos 2020, 10:39:52 »
zaten orta ve ön kısım gitmiş. ekim niye olmuyormuş bu yaşta.
En kötü ilerki dönemde tepe de açılır oraya 2. seans olur.

Jungkook

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2020, 10:56:31 »
Valla bu yaşlarda ekim yapan tanıdıklarım var ekilen saçları maksimum 3 yıl dayandı.
Tedavim

Stemoxydine %5 (L’Oreal serioxyl denser hair) akşam yatmadan önce

Ketoral krem her gün

Ketoral şampuan hafta da 1-2 gün

Dermaroller hafta da 1 ya da 2 gün

OGX DHT blocker şampuan Ketoral kullanmadığım günler

pcd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2020, 11:08:15 »
finas ile biraz toparlama olursa ekimle kendine gelme şansı var ama yaş 21 olduğu için finas sıkıntı yaratabilir.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2020, 12:16:17 »
Yalniz tepe de amma sağlam ya. Maşallah çok garip üstler gitmiş tepe taş gibi duruyor

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 05 Ağustos 2020, 12:20:20 »
Yalniz tepe de amma sağlam ya. Maşallah çok garip üstler gitmiş tepe taş gibi duruyor
:) sagolun hocam hayır yanlar ve arkada o kadar gür ve sık oldugundan 3 e vuruncada dayılara bnziyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 05 Ağustos 2020, 12:27:23 »

Ekilmek üzere enseden alınacak olan köklerinde ömürü belli değil. Kimsenin 20 yaşındaki ensesi ile 35 yaşındaki ense yoğunluğu aynı değil. Ekersin cıkar 3-4 sene sonra ekildiği yerdende dökülür dökülecek olan

Facebook Twitter Instagram