Gönderen Konu: Proscar kullanmak.  (Okunma sayısı 3482 defa)

Soner Yldrm

• Yeni üye
  • *
Ynt: Proscar kullanmak.
« Yanıtla #15 : 04 Ağustos 2020, 22:27:52 »
Etki alanı ilk 6 ayda başlandığı söyleniyor ama bence 3. ayda etkisini net olarak belli ediyor. Eğer siz 3. ayda etki görmeye başlarsanız yan etki görme ihtimalinizde artar. Belki de çok zayıf da yaşabilirsiniz ben ciddi yan etkileri gördüğümü düşünmüyorum mesela. Ağır yan etkileri yaşayanlar aslında kullananların %2'lik kısmı ama sizin de o bölümde olmayacağınızın garantisi yok. Risk yani...
zaten bu ilaçlardan başkada mevcut zaçları koruma şansımız yok galiba

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 05 Ağustos 2020, 00:08:37 »
Maalesef genetik saç dökülmesinin ana kahramanı dht hormonu ve şuan için fda onaylı iki seçenek var minoxil ve finasterid. Zaten ekimi ve tedavileri aslında çok günümüzün teknolojisinde daha kaba tedaviler. Belki ilerleyen yıllarda yapılan bu işlemlere gülüp geçecek insanlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #17 : 05 Ağustos 2020, 04:10:06 »
Ben 4/1 kullanıyorum sorun yaşamıyorum. Zaten 5'e bölmek gerçekten zor aynı dozajı yakalamak zor olur. Yan etkilerin tedirgin etmesi normal yaşınız zaten finasterid kullanılması için de bana göre müsait değil. Finasterid tek başına cinsel sorunlar içeren bir ilaç değil bir çok farklı yan etkileri yaşamanız da mümkün. Forum da bir çok konu var iyi araştırıp karar verin derim.
hocam yarısı 2.5 mg kullansak nasıl olur

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 05 Ağustos 2020, 05:02:26 »
Fazla kullandığınız için daha çok fayda sağlamaz aksine yan etki yaşama olasılığı artar. Saç için doğru kullanımı 1 mg'dır. Proscar'ı 1 mg yapmak zor olduğu için insanlar 1.25 mg kullanıyorlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 05 Ağustos 2020, 07:42:57 »
Valla  bende 4 e boluyorum fakat hepsi eşit olmuyor 1.3 de vardır 0.9 mg bile vardır ictiklerimden
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Soner Yldrm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 05 Ağustos 2020, 11:58:31 »
Bu gün proscar tableti aldım. ancak tedirginim hala. kullanırsam günün hangi vaktinde kullanmalıyım ?

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #21 : 05 Ağustos 2020, 12:01:46 »
Bu gün proscar tableti aldım. ancak tedirginim hala. kullanırsam günün hangi vaktinde kullanmalıyım ?
aç karnına her gün aynı saatte dediler

Soner Yldrm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2020, 12:06:35 »
aç karnına her gün aynı saatte dediler
kardeşim sen ne zamandır kullanıyosun

pcd

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 05 Ağustos 2020, 14:31:11 »

4'e 5'e bölerek al bence. fazla doz yardım etmez, zarar verebilir. her gün aynı saatte alman gerekiyor, saat farketmez.

Soner Yldrm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 06 Ağustos 2020, 11:58:40 »
yav bu hap zaten  küçücük biz nasıl 4 e bölecez.

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 06 Ağustos 2020, 12:10:12 »
yav bu hap zaten  küçücük biz nasıl 4 e bölecez.

Hapı aldıysan nasıl bölüneceğini anlaman lazımdı 4'e. Eşit bölmek sorun

Soner Yldrm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 06 Ağustos 2020, 12:56:46 »
Hapı aldıysan nasıl bölüneceğini anlaman lazımdı 4'e. Eşit bölmek sorun
peki nasıl bölecez sen biliyonmu

Soner Yldrm

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 06 Ağustos 2020, 13:02:15 »
birde 4  e böldükten sonra. kalan 3 parçayı başka gün kullansak sorun olurmu?

Ezel07

• Jr. Member
  • **
  • asuman hair saç ekimi
« Yanıtla #28 : 06 Ağustos 2020, 15:27:55 »
birde 4  e böldükten sonra. kalan 3 parçayı başka gün kullansak sorun olurmu?

Proscar 5mg zaten 4 veya 5 e bolerek kullanman lazim, amaci o daha ucuz propecia dan paran varsa git propecia 1mg al haftada 3 veya 4 kere kullan veya ikiye böl hergun ayni saatte kullan. Ben ikiye bolupte hergun kullanmayi tercih ederdim
  • Ekim Tarihi: 06/01/2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 27
Asuman Hair Transplant
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18943.0
Xpecia ( Sabah - Akşam )
Finastéride ( günlük 0.5 mg )
Şampuan ( Sawpoo Şampo- Mossi London )
Serum Dercos Aminexil Clinical
Dermastamp / dermaroller

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 06 Ağustos 2020, 16:00:59 »
Arkadaşlar finasterid aç yada tok farketmez kullanımı, önemli olan her gün aynı saatte kullanılması gerekir. İlacı 4'e yada 5'e bölerek kullanabilirsiniz. Kullanmadığınız parçaları hava almayan bir yerde saklamanız gerekir. Yoksa işlevini yitirir ilaç. Ben mesela biten biotin şişesinde saklıyorum üzerine pamukta koyarak. İlacın dozajını yine söylüyorum fazla almak saçınıza fayda sağlamaz aksine yan etki yaşamanıza yol açabilir.

Facebook Twitter Instagram