Eveeeet 9.5 ay yani ortalama 290 gün oldu ve sonuç istediğim gibi diyebilirim fakat tabiki eksiklik var. Yeni ektirenler için baştan sonra kısaca tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
Saç ekimi için işinin arkasında durabilecek güvenilir yerlere iyi bir araştırma sonucu yaptırılması çok çok önemli. Bunu bir ticari kaygı yerine hastanın mutluluğunu ön planda tutacak merkezlere uygulatmak en iyisi olacaktır.
Saç ekiminden aylar önce uyku düzeni ve sağlıklı beslenme konusuna dikkat etmeli.
Şampuan sadece saç ekiminden sonra değil saç ekiminden önce de özenle seçilmeli. Ayrıca saç ektirdim olay bitti diye bir durum yok sonrasında da fiyatları biraz uçuk olsa da saçlarınıza en iyi gelen, en az zararlı şampuanları kullanmalısınız.
Saç ekiminde ilk günler çok önemli yıkama esnasında dikkatli olunmalı söylenilenlere harfiyen uyulmalı.
Şok dökülme başladığında insanların sözlerini asla ve asla dikkate almamalısınız kel kaldın, hazır saçlarını da mahvetmişler, çok seyrek ekilmiş gibi sözler duyarsanız gülümseyip 6 ay sonrasını sabırla bekleyin ve o sözlerin nasıl döneceğini görün. Bu sözleri sadece işin içinden gelmiş kişiler söylerse dikkate alabilirsiniz. Bu kişiler bile oluşacak sonucu sadece yorumlarlar %100 bilemezler.
Motivasyon oldukça önemli kendinizi asla üzmeyin her şeyin çaresi var.
Saç ekimi sonrası ek gıdalarınızı doktor tavsiyesi alarak bırakınız kendi başınıza kararlar vermeyiniz.
Çoğu yerde Prp faydası yok denilse de fiyatı uçuk olmayan güvenilir bir merkezde zamanla yaptırmaya devam edilmeli. (Bazı arkadaşlarımız onaylamasa da ben buna inanıyorum.)
Saç ekiminden sonra saçlarıma bir şey olmaz rehavetine kapılmayın ve aynı şekilde korumaya devam edin.