evet hocam ve dökülmemeye kodlanmış... bakalım bir çözüm bulacağız, ifşa olmadan 😂😂
Emay21 kardesim sana tavsiyem donörü fazla yormadan ön ve orta kısma yoğun bir ekim yaptırman vertex işine hiç girme bence çünkü vertex hem zor tutar hemde karşıdan bakılınca görünmeyen bir bölge vertex kısmını kapatacağım diye uğraşma derim.
Sonuçta fotoğraf çektirdiğinde yada biriyle konuşurken seni insanlar ön profilden görür ve ön kısımda ki saçların sık ve sağlıklı olursa buda seni baya mutlu eder bence
Ön tarafı da ekimden sonra uzatıp geriye yatırırsın vertexi de epey kapatırsın diye düşünüyorum.
Ekimden 1 yıl sonra çok kafana takarsan vertexe donör ve sakal karışık ekim düşünebilirsin.
Birde her ekim yapana güvenme ekim yaptıracağın yeri çok iyi seçmelisin sırf para odaklı düşünen ekimciler sana çok büyük vaadler de bulunabilir gel ekeriz şöyle güzel olur böyle kapatıcı olur falan derler hemen kanma inanma bu konuda ben de çok araştırma yaptım ve Ankarada Life Hair Şahin ÇELİK de karar kıldım.(28 Nisanda ekim yapılacak bana)
Şahin bey'e ekim yaptıran MyLifeBeLike nickli arkadaşımdan sonra çevremde de bir çok kişi Şahin bey'den randevu aldı ve bende randevu aldım.Şahin bey kesinlikle para odaklı çalışmıyor ihtiyacı da yok zaten ne görüyorsa onu söylüyor.(Şahin bey'in 2 aylık randevuları full dolu zaten bu kadar insan boşuna tercih etmiyor.)
32 yaşında ki kuzenim ile yanına gittik Şahin bey direk kuzenime senin saçlara ekim olmaz o topa hiç girme dedi ve sebebini de açık açık anlattı
Ama kuzenim ikna olmadı tabi, yaaa başka ekimciler olur dediler ekeriz dediler muhabbetine girdi
Forumda seninle aynı durumda olan biri daha vardı linkini ekliyorum
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19503.0 bu çocuğun da donör zayıftı ve ekim konusunda baya ısrarcı olmuş anlattığına göre Şahin hoca peşin peşin demiş bir kaç kök alırım eğer köklerin iyiyse devam ederim değilse ekim yapmam demiş çocukta kabul etmiş şansa kökler de iyi çıkınca ekim yapılmış.
Batman daki ekim merkezini de takip ediyorum orası da güzel işler çıkarıyor.
Son karar senin kardeşim iyice düşün acele etme bir kere karar ver