Gönderen Konu: Penisin etrafındaki kıllar donör diye kullanılır mı?  (Okunma sayısı 9228 defa)

HEKTOR

• Hero Member
Ynt: Penisin etrafındaki kıllar donör diye kullanılır mı?
« Yanıtla #91 : 15 Mart 2021, 20:53:43 »
Çok kötü 👎 bir espiri, merak etme kadın Ekimciler dolu

İlk defa böyle bir konu gördüm değişiğime gitti ve komik geldi 😀😀

Ama çok mantıklı çok kuvvetli ve kaliteli kıllar orda birde genelde kıllar 2 li 4 lu

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #92 : 15 Mart 2021, 21:03:13 »
İlk defa böyle bir konu gördüm değişiğime gitti ve komik geldi 😀😀

Ama çok mantıklı çok kuvvetli ve kaliteli kıllar orda birde genelde kıllar 2 li 4 lu
evet hocam ve dökülmemeye kodlanmış... bakalım bir çözüm bulacağız, ifşa olmadan 😂😂

HEKTOR

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 15 Mart 2021, 21:16:39 »
evet hocam ve dökülmemeye kodlanmış... bakalım bir çözüm bulacağız, ifşa olmadan 😂😂
Filim adamsınız valla soru ilkten çok güldürdü beni ama çok mantıklı soru . En sağlam yer orası hahahaha 😀😀😀

Your_Rock06

• Jr. Member
  • **
  • Keloğlan
« Yanıtla #94 : 16 Mart 2021, 10:46:45 »

Emay21 kardesim sana tavsiyem donörü fazla yormadan ön ve orta kısma yoğun bir ekim yaptırman vertex işine hiç girme bence çünkü vertex hem zor tutar hemde karşıdan bakılınca görünmeyen bir bölge vertex kısmını kapatacağım diye uğraşma derim.

Sonuçta fotoğraf çektirdiğinde yada biriyle konuşurken seni insanlar ön profilden görür ve ön kısımda ki saçların sık ve sağlıklı olursa buda seni baya mutlu eder bence :)

Ön tarafı da ekimden sonra uzatıp geriye yatırırsın vertexi de epey kapatırsın diye düşünüyorum.

Ekimden 1 yıl sonra çok kafana takarsan vertexe donör ve sakal karışık ekim düşünebilirsin.

Birde her ekim yapana güvenme ekim yaptıracağın yeri çok iyi seçmelisin sırf para odaklı düşünen ekimciler sana çok büyük vaadler de bulunabilir gel ekeriz şöyle güzel olur böyle kapatıcı olur falan derler hemen kanma inanma bu konuda ben de çok araştırma yaptım ve Ankarada Life Hair Şahin ÇELİK de karar kıldım.(28 Nisanda ekim yapılacak bana)

Şahin bey'e ekim yaptıran MyLifeBeLike nickli arkadaşımdan sonra çevremde de bir çok kişi Şahin bey'den randevu aldı ve bende randevu aldım.Şahin bey kesinlikle para odaklı çalışmıyor ihtiyacı da yok zaten ne görüyorsa onu söylüyor.(Şahin bey'in 2 aylık randevuları full dolu zaten bu kadar insan boşuna tercih etmiyor.)

32 yaşında ki kuzenim ile yanına gittik Şahin bey direk kuzenime senin saçlara ekim olmaz o topa hiç girme dedi ve sebebini de açık açık anlattı :) Ama kuzenim ikna olmadı tabi, yaaa başka ekimciler olur dediler ekeriz dediler muhabbetine girdi :)

Forumda seninle aynı durumda olan biri daha vardı linkini ekliyorum https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19503.0 bu çocuğun da donör zayıftı ve ekim konusunda baya ısrarcı olmuş anlattığına göre Şahin hoca peşin peşin demiş bir kaç kök alırım eğer köklerin iyiyse devam ederim değilse ekim yapmam demiş çocukta kabul etmiş şansa kökler de iyi çıkınca ekim yapılmış.

Batman daki ekim merkezini de takip ediyorum orası da güzel işler çıkarıyor.

Son karar senin kardeşim iyice düşün acele etme bir kere karar ver :)

• Ekim Tarihi: 28 Nisan 2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 35
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21641.0

Takviyeler:

Venatura D3 K2 günde 9 damla

Solgar Biotin günde 2 tane

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 adet

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #95 : 06 Nisan 2021, 01:12:58 »
Emay21 kardesim sana tavsiyem donörü fazla yormadan ön ve orta kısma yoğun bir ekim yaptırman vertex işine hiç girme bence çünkü vertex hem zor tutar hemde karşıdan bakılınca görünmeyen bir bölge vertex kısmını kapatacağım diye uğraşma derim.

Sonuçta fotoğraf çektirdiğinde yada biriyle konuşurken seni insanlar ön profilden görür ve ön kısımda ki saçların sık ve sağlıklı olursa buda seni baya mutlu eder bence :)

Ön tarafı da ekimden sonra uzatıp geriye yatırırsın vertexi de epey kapatırsın diye düşünüyorum.

Ekimden 1 yıl sonra çok kafana takarsan vertexe donör ve sakal karışık ekim düşünebilirsin.

Birde her ekim yapana güvenme ekim yaptıracağın yeri çok iyi seçmelisin sırf para odaklı düşünen ekimciler sana çok büyük vaadler de bulunabilir gel ekeriz şöyle güzel olur böyle kapatıcı olur falan derler hemen kanma inanma bu konuda ben de çok araştırma yaptım ve Ankarada Life Hair Şahin ÇELİK de karar kıldım.(28 Nisanda ekim yapılacak bana)

Şahin bey'e ekim yaptıran MyLifeBeLike nickli arkadaşımdan sonra çevremde de bir çok kişi Şahin bey'den randevu aldı ve bende randevu aldım.Şahin bey kesinlikle para odaklı çalışmıyor ihtiyacı da yok zaten ne görüyorsa onu söylüyor.(Şahin bey'in 2 aylık randevuları full dolu zaten bu kadar insan boşuna tercih etmiyor.)

32 yaşında ki kuzenim ile yanına gittik Şahin bey direk kuzenime senin saçlara ekim olmaz o topa hiç girme dedi ve sebebini de açık açık anlattı :) Ama kuzenim ikna olmadı tabi, yaaa başka ekimciler olur dediler ekeriz dediler muhabbetine girdi :)

Forumda seninle aynı durumda olan biri daha vardı linkini ekliyorum https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=19503.0 bu çocuğun da donör zayıftı ve ekim konusunda baya ısrarcı olmuş anlattığına göre Şahin hoca peşin peşin demiş bir kaç kök alırım eğer köklerin iyiyse devam ederim değilse ekim yapmam demiş çocukta kabul etmiş şansa kökler de iyi çıkınca ekim yapılmış.

Batman daki ekim merkezini de takip ediyorum orası da güzel işler çıkarıyor.

Son karar senin kardeşim iyice düşün acele etme bir kere karar ver :)
Hocam gönderinizi yeni gördüm kusura bakmayın, ben diğer arkadaşın Ekim’ine baktın Şahin beyin ekimlerini epey takip ettim gerçekten kral adam benim gözümde çok güzel hikayelerini okudum başarılı biri ama benim vaktim yok Ankara’ya gideyim, ve ben çok kararsız biri olarak hala saç ektipmedim aslında neden karar veremiyorum biliyormusunuz ya sonuç kötü çıkarsa ya daha kötü durumda olursam onun için, saç tellerim çok zayıf dönorum çok yetersiz hatta arkadaşlar kendi aralarında espri yapıp saç ek sana parayı biz vereceğiz, ciddi ciddi dönorunu vermeyi düşünen bile var ama daha karar veremedim teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 🙏🙏

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #96 : 06 Nisan 2021, 01:13:45 »
Filim adamsınız valla soru ilkten çok güldürdü beni ama çok mantıklı soru . En sağlam yer orası hahahaha 😀😀😀
evet hocam ama bunu yaparsam forumda ilk olacağım 😂😂

Mutsuz vaka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #97 : 08 Ağustos 2021, 23:03:00 »
Arkadasın yazdıgı su an cogu kısıye mantıksız gelıyor ama belkı gelısen teknolojıyle daha degısık bır teknıkle buralardan alınan kıllar ekımde kullanılabılırse bendr dahıl cogu kısının sorunu ortadan kalkar

Mehmet64

• Full Member
« Yanıtla #98 : 09 Ağustos 2021, 14:39:28 »
Bu şekilde bı donorum olsaydı 3500 donor+1000 sakal olarak 4500 le on ortayı hallederdim,sonra ikinci Ekim'de 1500 donor+ 500-1000 civarı yine sakalla verteks ve siklastirma yaptırırdim,donorum çok hirpalanirsa donor bolgeyede simülasyon yaptırırdim.

Ön taraf açık gezmektense 70 yaşında arka taraflar 1 numara olarak gezmeyi göze alırdım.

Bu benim şahsi görüşüm.

Ayrıca donor zayıf ama hiç Ekim yapilmayacak diye birşey yok güçlü donor 10.000 greft verir normal donor 7-8 bin sizinkide 4000-5000 civarı verir çok aşırı karalara baglamissiniz.
  • Ekim Tarihi: 25.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 2500
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Prozinc Plus Şampuan,Proscar

Facebook Twitter Instagram