Gönderen Konu: Penisin etrafındaki kıllar donör diye kullanılır mı?  (Okunma sayısı 9224 defa)

GaMe10

• Hero Member
Ynt: Penisin etrafındaki kıllar donör diye kullanılır mı?
« Yanıtla #31 : 04 Ağustos 2020, 20:57:50 »
Hayır sevgili kardeşim insülin iğnesi al onunla kafa derini yavaş yavaş ignele ve minik akut kanamalar oluştur.O bölgeye growth faktörleri ve onarıcı proteinler yonleneceginden epidermise de zarar verilmeksizin kanlanma sağlanacak ve saç kökleri beslenecektir.

Dermaroller veya Dermastamp ile işini çabuk bitirmek yerine İnsülin iğnesi ile tek tek her gün saatlerce uğraşmasını mı öneriyorsun? Tek tek batırmaktan bahsediyoruz sonuçta tahminimce baya uzun sürer

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 04 Ağustos 2020, 22:20:53 »
Dermaroller veya Dermastamp ile işini çabuk bitirmek yerine İnsülin iğnesi ile tek tek her gün saatlerce uğraşmasını mı öneriyorsun? Tek tek batırmaktan bahsediyoruz sonuçta tahminimce baya uzun sürer
Dermaroller fazla tahrip ediyor dermaroller pahalı insülin daha ucuz ve kolay bir şey dermapeni de tek tek batiriyorsun.Otomatige baglamiyorsun iğne sayısı fazla olabilir fakat insülin iğnesi daha pratik bence benim için.Kendime ne kullanırsam onu öneririm tercih onun
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #33 : 05 Ağustos 2020, 02:05:07 »
Dermaroller fazla tahrip ediyor dermaroller pahalı insülin daha ucuz ve kolay bir şey dermapeni de tek tek batiriyorsun.Otomatige baglamiyorsun iğne sayısı fazla olabilir fakat insülin iğnesi daha pratik bence benim için.Kendime ne kullanırsam onu öneririm tercih onun
bana çözüm bulun saçlarım kötü durumda vertexte tam gitti, ön bölgede de saç kalmadı tüm güvenim psikolojim bozuldu son bir yıldır epey yıpratdı, pandemiden Bu yana saçları kazıtıyorum

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 05 Ağustos 2020, 02:17:56 »
bana çözüm bulun saçlarım kötü durumda vertexte tam gitti, ön bölgede de saç kalmadı tüm güvenim psikolojim bozuldu son bir yıldır epey yıpratdı, pandemiden Bu yana saçları kazıtıyorum
Ben konumu ve çözümünu yazdım sevgili kardeşim
Proscar al beşe bol şeker gluteni bırak saçlarını insülin ignesiyle ignele haftada 2 kez ve her gün 10 dk da olsa sana attığım konumdaki masajı yap.Ek olarak nane yağı okaliptüs ve magnezyum yağını 20 ml şekilde karıştırıp günde 2 ml bazen 2.5 olacak şekilde tüm saçlı derine yedir dilersen 40ar ekleyip 5 ml yedirebilirsin deriye.Bunlar dışında beslenmeni değiştir probiyotik besinlere yönel bağırsaklarında iyi gelir.Stres yapma halihazırda kaybedecegin kadar saçı kaybetmjssin artık kazanmaya bak ufak kazanımlar bile seni mutlu edecektir

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #35 : 05 Ağustos 2020, 02:25:59 »
Ben konumu ve çözümünu yazdım sevgili kardeşim
Proscar al beşe bol şeker gluteni bırak saçlarını insülin ignesiyle ignele haftada 2 kez ve her gün 10 dk da olsa sana attığım konumdaki masajı yap.Ek olarak nane yağı okaliptüs ve magnezyum yağını 20 ml şekilde karıştırıp günde 2 ml bazen 2.5 olacak şekilde tüm saçlı derine yedir dilersen 40ar ekleyip 5 ml yedirebilirsin deriye.Bunlar dışında beslenmeni değiştir probiyotik besinlere yönel bağırsaklarında iyi gelir.Stres yapma halihazırda kaybedecegin kadar saçı kaybetmjssin artık kazanmaya bak ufak kazanımlar bile seni mutlu edecektir
teşekkür ederim salvador abi en yakın zamanda başlayacağım insülin iğne kaç milim olsun, sigara da çok içiyorum sağlıklı beslenemiyorım o yüzden bu attığım beş ay önceki fotoğrafım saçlarım inçe telli ve çok seyrek

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 05 Ağustos 2020, 02:35:43 »
teşekkür ederim salvador abi en yakın zamanda başlayacağım insülin iğne kaç milim olsun, sigara da çok içiyorum sağlıklı beslenemiyorım o yüzden bu attığım beş ay önceki fotoğrafım saçlarım inçe telli ve çok seyrek
Sevgili kardeşim,İnsülin iğnesi standarttır çok ince zaten.Sigarayi bırak diyen herkes gibi bende bunu diyeceğim çünkü sigara kan dolasimini da etkiliyor bu da bir etken oluyor.Patlican yiyerek sigarayi birakabilirsin ben bırakmıştım 6 yıl evvel günde iki paket içiyordum üstelik.Finastreide başla yan etki vs düşünme düşünürsen görürsün yan etkiyi yaşını bilmiyorum 27 28 gibi duruyorsun dökülme geçmişin çok uzun değil çok yeni de değil fakat dökülen saçlardan ve mevcutlarsan bu tedaviler sonucu gelenler ve kuvvetlenenler olacaktir.Bencs sen proscardan efektif bir sonuç alacaksin.Tedavilere başladıktan sonra 3 ayda bir fotoğraf çek ve gözlemle buraya da at 3 ayda bir senin için arşiv mahiyetinde olur 3 ay sonra burada olursam bende yorumlarımı yaparım.İslerim hasebiyle muhtemelen foruma veda etmiş olacağım ama yine de bilgili genç arkadaslar yorumlarını eksik etmeyeceklerdir.Saglikli ve saçlı olman temennisiyle

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #37 : 05 Ağustos 2020, 04:08:48 »
Sevgili kardeşim,İnsülin iğnesi standarttır çok ince zaten.Sigarayi bırak diyen herkes gibi bende bunu diyeceğim çünkü sigara kan dolasimini da etkiliyor bu da bir etken oluyor.Patlican yiyerek sigarayi birakabilirsin ben bırakmıştım 6 yıl evvel günde iki paket içiyordum üstelik.Finastreide başla yan etki vs düşünme düşünürsen görürsün yan etkiyi yaşını bilmiyorum 27 28 gibi duruyorsun dökülme geçmişin çok uzun değil çok yeni de değil fakat dökülen saçlardan ve mevcutlarsan bu tedaviler sonucu gelenler ve kuvvetlenenler olacaktir.Bencs sen proscardan efektif bir sonuç alacaksin.Tedavilere başladıktan sonra 3 ayda bir fotoğraf çek ve gözlemle buraya da at 3 ayda bir senin için arşiv mahiyetinde olur 3 ay sonra burada olursam bende yorumlarımı yaparım.İslerim hasebiyle muhtemelen foruma veda etmiş olacağım ama yine de bilgili genç arkadaslar yorumlarını eksik etmeyeceklerdir.Saglikli ve saçlı olman temennisiyle
hocam sizden ve siZin gibi arkadaşlardan forumdan çok kişi fayda sağlıyor elinizden gelirse burada haftada bir de geleni çok kişiye yardımınız dokunur, insülin iğneler standart değil hocam 4 ....10 Numarası kullananlar var tanıdıklardan, başka bir şey sormak istiyorum Finastreide kullanacağım hocam proscar 5 mg ya ben yarısını kullansam olur, bir de hangi marka almak gerekiyor bir resim atabilir misiniz? Bu arada 32 yaşındayım..

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 05 Ağustos 2020, 07:47:15 »
hocam sizden ve siZin gibi arkadaşlardan forumdan çok kişi fayda sağlıyor elinizden gelirse burada haftada bir de geleni çok kişiye yardımınız dokunur, insülin iğneler standart değil hocam 4 ....10 Numarası kullananlar var tanıdıklardan, başka bir şey sormak istiyorum Finastreide kullanacağım hocam proscar 5 mg ya ben yarısını kullansam olur, bir de hangi marka almak gerekiyor bir resim atabilir misiniz? Bu arada 32 yaşındayım..
2,5 mg çok fazla 4e bol en azından.İnsulin iğnesinin en ince olanını al zaten insülin iğnesi kullanma sebebimiz de bu.Halihazirda finastreidin iki formu var biri propecia biri proscar.Baska markaların da var ama bilinenler bunlar.Proscar al kardeşim 5 mg olanından yani bunu 4e bol ve kullan proscar propeciadan 4 kat daha ucuz ve daha uzun gidiyor.Etken madde de aynı :)

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #39 : 05 Ağustos 2020, 08:41:21 »
şöyle bir şey var ama yapan yer var mı bilmiyorum.

https://estcrelife.com/pubik-genital-bolgeden-sac-ekimi/
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 05 Ağustos 2020, 11:34:07 »
Bir konu açtım tedaviler diye sabitlense iyi olurdu aslında onu sana aticam

Salvo okaliptus yağı ile nane yağını nasıl kullancaz oran vs?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

GaMe10

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 05 Ağustos 2020, 11:54:27 »
Salvo okaliptus yağı ile nane yağını nasıl kullancaz oran vs?

Bu yağlar ciltten geçebiliyormu ki faydalı olsun?

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #42 : 05 Ağustos 2020, 11:54:52 »
şöyle bir şey var ama yapan yer var mı bilmiyorum.

https://estcrelife.com/pubik-genital-bolgeden-sac-ekimi/
şu an  iletişim kurdum bakalım ne diyecekler

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #43 : 05 Ağustos 2020, 11:57:28 »
şu an  iletişim kurdum bakalım ne diyecekler

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 05 Ağustos 2020, 14:25:20 »
Bu yağlar ciltten geçebiliyormu ki faydalı olsun?
Kardeşim şaka mı yapıyorsun? Tabiki geçiyor cildinden neden geçmesin krem yediriyorsun eline katı olan o krem bile emiliyor cilt tarafından.Hatta finastreid içeren haplara hamile kadınların dokunmamasi söyleniyor sebebi de cildin hızlı emilim yapması.Eline bir hap al 5 dk kadar parmaklarının arasında beklet hap yavaştan erimeye başlar yumuşar sebebi de bu emilir her türlü

Facebook Twitter Instagram