Sevgili kardeşim,İnsülin iğnesi standarttır çok ince zaten.Sigarayi bırak diyen herkes gibi bende bunu diyeceğim çünkü sigara kan dolasimini da etkiliyor bu da bir etken oluyor.Patlican yiyerek sigarayi birakabilirsin ben bırakmıştım 6 yıl evvel günde iki paket içiyordum üstelik.Finastreide başla yan etki vs düşünme düşünürsen görürsün yan etkiyi yaşını bilmiyorum 27 28 gibi duruyorsun dökülme geçmişin çok uzun değil çok yeni de değil fakat dökülen saçlardan ve mevcutlarsan bu tedaviler sonucu gelenler ve kuvvetlenenler olacaktir.Bencs sen proscardan efektif bir sonuç alacaksin.Tedavilere başladıktan sonra 3 ayda bir fotoğraf çek ve gözlemle buraya da at 3 ayda bir senin için arşiv mahiyetinde olur 3 ay sonra burada olursam bende yorumlarımı yaparım.İslerim hasebiyle muhtemelen foruma veda etmiş olacağım ama yine de bilgili genç arkadaslar yorumlarını eksik etmeyeceklerdir.Saglikli ve saçlı olman temennisiyle
hocam sizden ve siZin gibi arkadaşlardan forumdan çok kişi fayda sağlıyor elinizden gelirse burada haftada bir de geleni çok kişiye yardımınız dokunur, insülin iğneler standart değil hocam 4 ....10 Numarası kullananlar var tanıdıklardan, başka bir şey sormak istiyorum Finastreide kullanacağım hocam proscar 5 mg ya ben yarısını kullansam olur, bir de hangi marka almak gerekiyor bir resim atabilir misiniz? Bu arada 32 yaşındayım..