Saç Ekimi Sonuçları
O bölgenin kılları güçlü olduğu için hacimlenir demek istiyorlar ama bunu kimse yapmaz
abi sen sakalı nerde gördün, birde sakaldan alınırsa nokta nokta iz kalmaz mı? Sakaldan alınan hiç bir fotoğrafla karşılaşmadım sonrası nasıl olur
ömür boyu avret yerini kafanda taşıyormuş hissi verebilir
neden yapmazlar işte bende bunu öğrenmek istiyorum, sakıncası mı var o bölgeye zarar mı verilir ya da o bölgede ki kıllar dökülür mü sonuçta onlardan dökülmemeye kodlanmış
Ben yorum yapan arkadasa binaen dedim sakallarınin maşallahı var birkaç fotosunu gördüm.
Yapmazlar çünkü ense donoru iyi olan bir sürü kişi var göğüs kılları sakalları neden o bölgeye ugrassinlar?Talepte çok ki zarar da verilebilir enfeksiyon da kapabilir açıkçası saç ekimi için orami da rezil edemem.agrisiydi uyusmasiydi olsa da yaptırmam.
o olabilir ama bir süre ona da alışırız sonuçta nelere alışmadık ki
oradaki kıllar işe yaramıyor, ha enfeksiyon diyorsanız muhakkak bu işi düzgün yapıp enfeksiyon kaptırmayan bir yer vardır
Almazlar uğraşmazlar kardeşim ki oradaki kıllar da yetmez açıklık fazla antiandrojen igneleme okaliptüs nane ve magnezyum yağı karışımına basla
şuanlık durum için mi öneriyorsunuz hocam ben bir araştırayım, antiandrojen iğneleme bunlara nasıl yapacağım ...
yani daha iyi mi olur ?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15400.0Buradan bak ignelemeyi insülin ile yap
hocam ben bir şey anlamadım nasıl insülin mi kullanayım ben okudum anlamadım