Gönderen Konu: SABAH PROCAPİL AKŞAM MİNOXİL KULLANIMI  (Okunma sayısı 2737 defa)

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
Ynt: SABAH PROCAPİL AKŞAM MİNOXİL KULLANIMI
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2020, 16:29:26 »
Procapil kullanmak yerine topikal dht blocker ve dermaroller kullan daha iyi. Procapil zayıf bir ürün geliştirilmesi lazım.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

cashleisgod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2020, 16:57:56 »
o dediğin ürün hangisi kanka
Procapil kullanmak yerine topikal dht blocker ve dermaroller kullan daha iyi. Procapil zayıf bir ürün geliştirilmesi lazım.
o ürün hangisi reis

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2020, 17:22:06 »
o dediğin ürün hangisi kanka o ürün hangisi reis
Yani eğer finasterid kullanmıyorsan topikal saw palmetto kullanmak daha iyi, hem oral hem topikal kullanırsan etkisi daha da artar, bir finasterid etmez ama iş görür. Dermaroller da minoxidilin etkisini 4’e katlar 1.00 ya da 1.5 mm yi hafta da 1-2 defa minoxidil kullanımının arasına en az 12 saat koy yani mesela atıyorum sabah kullandın akşam Dermaroller uyguladın ( günde 2 kez minoxidile gerek yok fıs sayısını kafanın büyüklüğüne göre ayarlasan yeter) yarın sabahı hiçbir şey kullanma akşam minoxidil kullan.

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Kelim Kelsin Keliz

• (*-*)
  • Sr. Member
  • Bir kel bir kele ne demiş?
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2020, 20:32:08 »
1.5mm ile haftada iki roller kullansın birde minoxil sürsün üstüne sonra merhaba seboreik dermatit der arkadaş.
1.5mm roller hafta da iki kullanılmaz masaj maksatlı kullanacaksan saçın uzunluğuna göre 0.5 veya 0.75 alır bastırmadan uygularsın 2-3 Günde bir. Kafayı delik deşik etmek tedavi demek değildir kolajen kalitesi düşecektir. 1.5mm yi saç için ayda 1 veyahut 3 haftada bir şeklinde kullanılması gerekiyor.
Önce biraz seyreldiler, sonra beni terk ettiler
Beni apaçık ortada bırakıp gittiler
Yastığım bile ısınmıyor artık
Yastığım bile Yastığım bile
Kafam üşüyor soğuk havalarda, çık artık

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14917.0

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2020, 20:37:48 »
1.5mm ile haftada iki roller kullansın birde minoxil sürsün üstüne sonra merhaba seboreik dermatit der arkadaş.
1.5mm roller hafta da iki kullanılmaz masaj maksatlı kullanacaksan saçın uzunluğuna göre 0.5 veya 0.75 alır bastırmadan uygularsın 2-3 Günde bir. Kafayı delik deşik etmek tedavi demek değildir kolajen kalitesi düşecektir. 1.5mm yi saç için ayda 1 veyahut 3 haftada bir şeklinde kullanılması gerekiyor.
Korkuyorsa 1 mm kullansın. Hiç karşılaşmadım seboerik dermatit olan bende böyle kullanıyorum bende karşılaşmadım. 1,5 mm yi kafana tamamen sokmayacaksın zaten yumuşak hareketlerle kullanacaksın. Yıllardır yerleşmiş bir kullanım şekli bu.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

cashleisgod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2020, 23:10:23 »
arkadaşlar topikal dht dediğiniz ne onu anlamadım :'(

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2020, 23:46:24 »
arkadaşlar topikal dht dediğiniz ne onu anlamadım :'(
Topikal DHT blocker yani, dht yi topikal olarak kafa derisinde bloklayan etkenlere deniyor. DHT de Kalsifikasyon ve fibrosisin oluşmasının nedeni bunlar oluştuğunda saç köklerine giden kan ve oksijen azalıyor saçlar dökülüyor.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

cashleisgod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2020, 18:53:24 »
sana zahmet o ürünün ismini alabilir miyim

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2020, 19:09:06 »
Benim kullandığım HGF Plus var, Prozinc Plus var, panplus var, trichos var daha da vardır ama benim bildiğim bunlar istediğini al minoxidile destek olarak kullan ama tek başına kullanma.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

cashleisgod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2020, 19:53:31 »
Benim kullandığım HGF Plus var, Prozinc Plus var, panplus var, trichos var daha da vardır ama benim bildiğim bunlar istediğini al minoxidile destek olarak kullan ama tek başına kullanma.
aslında kafam da alopecia procapil %7 foam var köpük olan ne  diyosun minoxil olarakta alopexy t yada androvium foam düşünüyorum

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 04 Ağustos 2020, 20:17:28 »
aslında kafam da alopecia procapil %7 foam var köpük olan ne  diyosun minoxil olarakta alopexy t yada androvium foam düşünüyorum
Bana soracak olursan ben procapili sevmiyorum, yani vaad ettiği şeyleri tam olarak yerine getiremiyor, ne minoxidil gibi saçta kanlanmayı ve oksijenlenmeyi arttırıyor ne de saç foleküllerini DHT den koruyabiliyor, yani destek tedavi olarak bile zayıf. Yani eğer Minoxidili finasterid olmadan kullanacaksan, tedavine topikal+oral saw palmetto eklemen iyi olur.

Ben HGF Plus+Xpecia kullanıyorum, yorum yapmak için daha erken ikisi hakkında.

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Facebook Twitter Instagram